31-01-06

Eurotrash!

De overwinning van Hamas heeft rare effecten op sommige mensen!Het is wel een zeer eigenaardig verschijnsel dat zowel Marc Reynebeau in de Standaard, als Hirsi Ali het Vlaams Belang vergelijken met respectievelijk Hamas en de Hofstadtgroep. Twee terreurgroepen gekend om hun extreem geweld.

Volgens het Nieuwsblad zou Hirsi Ali hebben gezegd dat het Vlaams Belang te vergelijken is met de Hofstadtgroep.En dit tijdens een debat van Liberales in Antwerpen op 30 januari waarbij ze er verder op aandrong het Vlaams Belang te verbieden.

Ik was onder de aanwezigen en eerlijk gezegd heb ik haar dat nu niet horen zeggen, maar wel twee jaar terug tijdens de Boekenbeurs in Antwerpen Expo. Als je steeds informatie ontvangt uit één en dezelfde hoek, dan is haar reactie misschien wel begrijpelijk.

Het Vlaams Belang heeft nooit aanslagen gepleegd, nooit geweld gebruikt en nooit mensen vermoord om haar standpunten duidelijk te maken. Iets wat van links niet kan gezegd worden.
Bovendien is zij de enige partij die open en eerlijk de zijde van Israël heeft gekozen en gesteund in haar strijd om haar bestaanrecht en de onophoudelijke terroristische aanvallen uit zowel Palestijns, Syrisch als Egyptische kamp.

Terwijl http://www.JewishWorldReview.com duidelijk schrijft “Hamas landslide reveals more about left than about ‘Palestinians’,” mag het wel duidelijk zijn wie Hamas zowel financieel als moreel heeft gesteund.

Niet rechts maar links!

En behalve dat de Egyptische dictator Hosni Mubarak steun en hulp verleent aan Hamas, zijn ze ook heel erg beïnvloedt door Syrië en Iran.


De president van Iran, Ahmadinejad wekte recentelijk nogal wat opschudding door een oproep Israël ,,van de kaart te vegen''. Hij zei ook dat de holocaust ,,een mythe'' is die als alibi wordt gebruikt om de staat Israël te steunen en hij stelde voor Israël te `verplaatsen' naar Europa of Noord-Amerika. Een Iraanse ayatollah, Ali Meshkini, zei dat die opvattingen ,,door iedereen in Iran worden gedeeld''. De holocaust, zei hij, is ,,een vals gerucht''.

Misschien mogen we ‘links’ even opmerkzaam maken op het feit dat die landen door hen gesteund worden? En dat deze president al eens in de gevangenis heeft gezeten wegens terroristische aanslagen?
Ik vraag mij bovendien af wanneer Iran haar atoomwapen zal gebruiken om Israël van de kaart te vegen hoe links dan zal reageren. Maar zoals ik ze ken weten ze steeds elke situatie zo te recupereren en te draaien en naar hun hand te zetten, dat de schuldige steeds weer de enige partij is die 'zij' van de kaart willen vegen...het Vlaams belang!
Ze recupereerden Pim Fortuyn, Van Gogh, dus waarom niet eens Israël?

Israël noemt de Belgen “Eurotrash” en gelijk hebben ze!

16:48 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.