07-02-06

De vierde Wereldoorlog.

Na het lezen van Peter Siebelts boek Mabel Koninklijk Bal Masqué, dat onder andere over Mabels optreden in voormalig Joegoslavie ging, schreef Theo van Gogh in Metro dat hij Siebelts vrees voor de radicale islam deelde. Hij maakte zich zorgen over wat er zoal in de El Tahweed moskee 'geloeid' werd. Korte tijd later werd Theo van Gogh vermoord door een Jihadi die geregeld bezoeker was van het gebedshuis.

Bron: Pim Fortuynpolitiek


Peter Siebelt, al eerder bekend voor zijn onderzoek naar het duistere verleden van Greta Duisenberg, zijn eerdere boeken met o.a. 'Econostra', een onderzoek naar het netwerk achter Volkert Van der Graaf (moordenaar van Pim Fortuyn).
Peter Siebelt is onderzoeksjournalist en bovendien beveiligingsexpert en staat in zijn boek 'De Vierde Wereldoorlog', dat vorig jaar in september verscheen, stil bij de gevaren van de islamitische terreur. Hierbij kiest hij een opmerkelijke invalshoek.
Hij laat zien dat er connecties bestaan tussen extreem-links en de jihadi's.
Ook waarschuwt hij dat de autoriteiten nog niet klaar zijn voor het komende conflict en dat sommigen aan wie wij onze veiligheid toevertrouwen zelf geen schone handen hebben.

Schokkend zijn Siebelts onthullingen over Peter Klerks, gemeenteraadslid van Amsterdam, wiens extremistische verleden in dit boek onthult wordt. Desalniettemin werd hij eenvoudigweg benoemd tot lector aan de politieacademie. Ook laat Siebelt zien hoe in Nederland de Marokkaanse gemeenschap jaren is misbruikt door progressieve politieke activisten in hun strijd tegen de toenmalige Koning Hassan.

reacties:
'Veel dank voor toezending van uw boek "De Vierde Wereldoorlog", het pad van Marx naar Allah. Met grote belangstelling en soms toenemende verbijstering heb ik het gelezen. De enorme hoeveelheid gegevens die u erin verwerkt heeft kunnen m.i. alleen maar uit het archief van de BVD/AIVD komen -een sterk punt van de dienst om systematisch alles vast te leggen. Het is een belangrijk boek en ik hoop dat de door u gewenste discussie zal ontstaan.'Drs. J. van Gogh (vader van Theo van Gogh)

'Onthullend kijkje achter de schermen' Rob Hoogland 'Telegraaf'
'Indien slechts de helft van het boek bewijsbaar is, dient de directeur van de AIVD onmiddelijk te worden ontslagen' Leo Dorrestijn
'Opvallend objectief' NRC Handelsblad

Nederland is waarschijnlijk geen alleenstaand geval. Hier worden PS-leden met een duister verleden zelfs minister van justitie.

14:44 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.