15-03-06

Schotense burgemeester Hendrickx wil samenwerken met Vlaams Belang

Eindelijk een burgemeester die zijn staart niet intrekt na een overweldigende mediahetze. Maar hij staat niet alleen in zijn overtuiging dat het cordon tegen het Vlaams Belang weg moet. In meerdere gemeenten werd al toenadering gezocht. Niet alleen in grotere gemeenten maar ook kleinere zoals in Stekene. Daar werd vorig jaar al de vraag gesteld om een kartel te vormen tussen het Vlaams Belang en Gemeentebelangen. Ik kan het weten, want de vraag werd aan mij gesteld...tot driemaal toe. Hoe de onderhandelingen verder evolueren weet ik niet, want ondertussen ben ik verhuisd naar Borgerhout.

De reactie van de CD&V partijvoorzitter Jo Vandeurzen klinkt een beetje belachelijk wanneer hij stelt dat het cordon moet gehandhaafd worden omdat het Vlaams Belang enkel een partij zou zijn die kritiek heeft zonder oplossingen aan te reiken.
Behalve dat geen enkele andere partij oplossingen heeft voor de problemen die ze zelf gecreëerd hebben, had men al 15 jaar geleden beter moeten luisteren naar het Vlaams Blok van toen, dan had men nu al die miserie niet gehad. Wie anders dan het VB heeft gewaarschuwd tegen de gezinshereniging? Een gezinshereniging die trouwens nooit in het thuisland plaatsvindt maar steeds hier.
Wie anders was tegen de invoering van bruiden en bruidegommen uit de thuislanden?
Wie was tegen het verplicht uithuwelijken van reeds half verwesterde meisjes aan mannen uit de thuislanden die dit huweijk meestal enkel aangingen om een toegangsticket tot Europa te bekomen?
Wie heeft aangemaand te kijken en strenger op te treden tegen zogezegde studenten, die niet alleen 'overjaars' waren maar evenmin een woordje Frans, laat staan Nederlands konden praten en gingen studeren aan dubieuze private instellingen?
Wie was er (behalve de hele bevolking) tegen het vreemdelingenstemrecht? De snel-Belgwet?
Zo zou ik nog wel een tijdje kunnen doorgaan...

Het verheugd mij dan ook dat er nu eindelijk zal opgetreden worden tegen de kindermishandeling door Roemeense bedelaarsbendes. Kinderen, vaak nog zuigelingen die door de Roemeense bedelaars worden gehuurd, doorverhuurd en misbruikt om bij de Westerse gevoelige zieltjes medelijden op te wekken tijdens het bedelen. In de vrieskou, voor elke supermarkt zitten ze. De vrouwen worden op regelmatige tijdstippen afgelost, de baby’s niet.
Helaas, grijpt men weeral véél te laat in! Vijf jaar geleden schreef ik daar al over in een lokaal blad.
Bovendien begrijp ik niet waarom er weer zoveel geld moet tegenaan gegooid worden. Er worden werknemers aangeworven die met de Roemeense bedelaars moeten praten en onderhandelen om hen te laten inzien dat het in feite indruist tegen de rechten van het kind en dus crimineel is wat ze doen.
Denkt men nu echt dat ze dat niet weten? Het zijn bendes! Maffia!! Ze ontvoeren vaak kinderen en gehandicapten in eigen land en verplichten hen om hier te bedelen omdat nu net die bepaalde groep hier medelijden opwekt.
Als het tegen de wet is, dan is het crimineel en moet het bestraft worden. Tenslotte gaat het om kinderen en gehandicapten. Het gaat om mensen en niet om twee minuten te lang op een parkeerplaats te staan in Antwerpen waarna de overheid wel in staat is om overtreders zwaar te straffen.

Terecht stellen heel wat mensen zich de vraag waarom men zo hardnekkig aan dit cordon blijft vasthouden. Enkel zij die zich federaal in de pluche willen nestelen kunnen hierop antwoorden. Via de media worden drogredenen verspreid en heeft men het steeds weer over racisme, terwijl de echte reden gaat over de angst voor een autonoom en onafhankelijk Vlaanderen dat het Vlaams Belang nastreeft.
Uiteraard verzet zich de huidige oligarchie daartegen en niet in het minst de monarchie.

23:09 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.