29-03-06

Slaap Vlaanderen ...slaap...

Terwijl Di Rupo al bezig is met een volgende aanslag te beramen om nog meer Vlaams grondgebied te veroveren slaapt Vlaanderen rustig verder.

Vlaanderen houdt zich liever bezig met het financieel steunen van Eurosong kandidaten, met het opkopen van lapsusboeken in een klomp gips, met het toekennen van extra hoge onkostenvergoedingen voor de vriendjes bij de VLD. Loonmatiging voor de ‘hardwerkende Vlamingen’ in plaats van de veel te hoge loonkosten te verlagen waar de grijpgrage handjes van de Staat mee gaat lopen. Zij denken meer aan China en hoe ze hier te ontvangen als gast (waarbij ik iedereen de raad geef uw hond binnen te houden) en waarbij de overheid snel en zonder enig overleg de winkeliers verplicht om op zondag te werken. “Want de Chinezen winkelen graag, ook op zondag”. Veel te veel aandacht gaat naar Congo waar ondanks alle financiële inspanningen (eveneens met ons belastingsgeld), nog nooit enige gunstige verandering tot stand werd gebracht.
Nee, Vlaanderen houdt onze beleidsmensen niet wakker.

Voor de verkiezingen van 2007 moet het dossier over de splitsing Brussel-Halle-Vilvoorde terug op tafel komen.
De Waalse PS- eisen liggen al klaar. Di Rupo wil Brussel uitbreiden om die arme schaapjes in de villawijken rond Brussel ‘uitwijkmogelijkheden’ te geven. Het wordt te klein voor hen, en daarom is meer Vlaams grondgebied nodig. Bovendien wil hij ook meer geld voor Brussel. Dat dit geld niet uit Wallonië zal komen weet zelfs mijn hond. Mijn hond is dan ook intelligenter dan de meeste partijen in Vlaanderen. Partijen die de Waalse eis om het cordon te handhaven inwilligen. Een strategie die onder druk van Di Rupo gevolgd wordt om links, en dan vooral Franstalig links te laten heersen over het hele land.

Toen Geert Bourgeois tijdens de opening van de expo in Japan ons land mocht vertegenwoordigen, werd voor deze gelegenheid een filmpje getoond over België. Eigenaardig genoeg was Brussel al aangehecht bij Wallonië. Dat Geert Bourgeois de film toch liet draaien, (als goede Vlaming) is onbegrijpelijk. Maar het toont in ieder geval wel wat de bedoeling is. Zeer binnenkort, wanneer Vlaanderen akkoord gaat met nog meer diefstal op Vlaams grondgebied, zal Brussel bij Wallonië aangehecht worden, inclusief de faciliteitengemeenten. Wallonië zal groeien en Vlaanderen zal krimpen. Zoals al eerder gebeurde toen Brussel een apart gewest werd.

En niemand geeft er om! Zelfs in Wit-Rusland wordt geprotesteerd tegen de oneerlijke en frauduleuze verkiezingen. In ons land is dat de norm. Maar, niemand komt op straat om te protesteren! In andere landen eist de bevolking haar rechten op via luid protest, maar hier niet.

Hoe gaan we ooit de andere bevoegdheden, zoals de splitsing van onderwijs, justitie, sociale zekerheid e.d. bespreekbaar maken? Hoe gaan we ooit ons eigen beleid kunnen voeren wanneer Vlaamse regeringspartijen steeds weer door het stof kruipen voor het Waals imperialisme?

Vlaanderen, wakker worden!!!!

13:45 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.