31-03-06

Blijkbaar geraken de gemoederen snel verhit wanneer we de rollen eens omdraaien en iemand van een andere partij dan het Vlaams Belang, zich aangevallen voelt.

Mijn kort verslag over de houding van Ludo Van Campenhout tijdens het debat in Berchem (zie vorige bijdrage) lokte heel wat reactie uit.
Behalve een boze mail van een Van Campenhout-fan werd er ook fel gediscussieerd op het forum van politics.be - KLIK HIER

Ik wil hier eerst en vooral de grove leugen, als zou het publiek zich agressief hebben opgesteld, ten stelligste ontkennen. Enkel na de arrogante toespraak (op het randje van schelden) en het onbeschofte gedrag van Ludo Van Campenhout reageerde het publiek geschokt.

Ik heb vanzelfsprekend geen ademtest genomen bij Ludo Van Campenhout. Maar een oude politietest, lopen over een witte lijn, was hem vast niet gelukt. Wanneer hij ontkent dronken te zijn geweest maakt dit alles in feite nog veel erger. Bij dronkenschap had men verzachtende omstandigheden kunnen pleiten. Dronken zijn gaat over en het komt in de beste familie’s al eens voor. Wanneer Van Campenhout echter ontkent dat hij een glaasje teveel ophad, dan is onbeschoft gedrag zijn natuurlijke aard. En dat is veel erger. Een schepen onwaardig.

17:53 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.