16-04-06

Zinloos geweld.

Ik had mij voorgenomen om een tijdje niets meer te schrijven over de multiculturele verrijking in Europa, en vooral dan in ons land.
Maar ja, het wordt mij wel erg moeilijk gemaakt wanneer een jongen van 17, ten gevolge van wat een ‘kleine criminaliteit’ had moeten zijn, ongenadig werd afgemaakt met messteken omdat hij zijn mp3-speler niet wou afgeven.

Verschrikkelijk! Ik wil dan ook mijn diepste medeleven betuigen aan de ouders en nabestaanden. Het zal je maar overkomen...Joe Van Holsbeeck werd het zoveelste slachtoffer van Marokkaans jongerenracisme en hun drang naar het ‘gemakkelijk verwerven van materiële goederen’.

Maar er is hoop. Eindelijk heeft een stem uit de Marokkaanse gemeenschap de moord afgekeurd en roept hij de migrantengemeenschap op om mee op te stappen in de steunmars die er moet komen. En Fouad Ahidir, politicus, doet dit blijkbaar niet als stunt in aanloop naar de volgende verkiezingen, want hij haalde zich al eerder de woede van de migrantengemeenschap uit Molenbeek op de hals, toen hij met Telefacts in Molenbeek meehielp aan de beruchte opnames.

Het parlementslid ziet ’een nieuw soort racisme’ zegt hij. “Noord-Afrikaanse jongeren pesten bewust Belgen”.
Zo nieuw is dat niet, dit is al jaren aan de gang. Maar het werd steeds toegedekt met de mantel der liefde.
Fouad Ahidar wil geen ‘betutteling’ meer tegen deze en alle andere migrantenjongeren die zich ‘onaantastbaar’ wanen, en er moet hard worden opgetreden.
“Excuses zijn er niet. Wat men vanuit links-politiek correcte hoek ook beweert...” zegt hij nu.

Het is wel heel erg...schrijnend zelfs, dat er nog maar eens een onschuldig slachtoffer moet vallen vooraleer men inziet dat er hard moet worden opgetreden.

Bij de vorige doden die vielen door Marokkaanse agressie kwamen er geen stemmen uit de Marokkaanse gemeenschap om dit te veroordelen. Maar evenmin kwam er protest uit de hoek van de overheid. Meer nog, sommige gevallen haalden niet eens de media.

Jammer genoeg zal links politiek-correct ook hier weer munt uitslaan. Het zal niet lang duren of men komt weer aandraven met steeds weer dezelfde onzin over ‘kanslozen’. Het zal niet lang duren of de overheid en de media zal beweren dat het allemaal de schuld is van ‘rechts’ en omdat de ‘arme Noord-Afrikaanse jongeren’ worden gediscrimineerd.

NONSENS, ‘rechts’ probeert al jaren om dergelijk onzinnig geweld te voorkomen door de verantwoordelijke politici in hun ivoren torens met de neus op de feiten te drukken.

Wanneer gaan ze eens eindelijk luisteren? Pamperen helpt niet. Niet bij een ‘oog om oog – tand om tand – cultuur’, waar men enkel respect opbrengt voor doortastendheid en spuwt op doetjes. De enige straf dat dergelijke jongeren angst aanjaagt, is hun straf uitzitten in het thuisland voor kleine criminaliteit en voor moord, roofoverval, verkrachtingen voorgoed repatriëren.


Het Laatste Nieuws meldt ondertussen alweer een nieuwe en zeer gewelddadige overval.

Weer jongen met geweld verplicht mp3-speler af te geven.

Op de parking van een schaatspiste in Montignies-sur-Sambre in Charleroi werd een 19-jarige jongen zaterdag aangevallen en verplicht zijn mp3-speler af te geven. Dat meldt de lokale politie maandag. Het slachtoffer, een jongen uit Anderlues, werd op de grond geduwd en geslagen met een metalen staaf. De dader ging er vandoor met de mp3-speler en kwam later terug met drie anderen. Zij gaven het slachtoffer opnieuw enkele klappen en sloegen daarna op de vlucht. Twee getuigen die het gebeuren aanschouwden, grepen niet in.

15:14 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

mening De mening van een moslim is voor mij totaal irrelevant

Gepost door: Alain | 16-04-06

zinloos geweld Laat de politici erover debatteren.We kunnen hierover blijven praten. De tijd van praten is allang voorbij.Wie heeft daar nu baat bij, deze vorm van geweld kunnen alleen wij, als volk zelf oplossen.
Wordt het niet eens tijd dat we als medemens onze verantwoordelijkheid opnemen. Het wordt tijd dat we zelf hier iets aan doen.
Zie je zoiets gebeuren grijp zelf in, laat merken dat dit niet kan.Niet hier, niet nu, nooit.Die man in de metro, hij was daar niet alleen, vorm een front en pak die gastjes zelf aan. Laat ze het voelen, en als ze het zelf niet overleven dan is dat eens temeer een voorbeeld van hoe hard de mensen dit beu zijn.Het zal je broer of kind maar zijn. Hoeveel praatjes en witte marsen heb je nodig om dit te stoppen? Nee, Hou uw medemens in het oog dan maar eerst zal dit minderen als die personen merken dat ze overal in de gaten worden gehouden en eventueel zelf aangepakt kunnen worden. Wij klagen altijd maar, maar we doen er niks aan.
We gaan zelfs uit de weg. Ze slagen iemand dood op de tram, niemand beweegt, sta op met zijn allen en laat zien dat het niet kan.
Een enkele persoon kan dit niet, maar als we allemaal in actie schieten, dan maar eerst zal er wat veranderen.

Gepost door: mike | 06-05-07

Marokanen en zinloos gweld Als er een incident is gelijk de Marokkanen de schuldigen zijn. Dit is heel erg en de Marokkaanse gemeenschap heeft de moord sterk afgekeurd. het waren niet eens Marokkanen maar twee Poolse jongeren.

Gepost door: Mohamed | 07-05-07

ttttp ik vind het associaal dat mensen aan zinloos geweld doen!!!!

Gepost door: lol | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.