28-04-06

Kwajongensstreken?


25 april 2006.

Selfbankingpost in de zone Antwerpen-Noord omstreeks 17 uur.

Een +70jarige dame gaat binnen om geld af te halen. Twee jonge Noord-Afrikanen, +/- 18 jaar (geen Polen, geen zigeuners) hangen doeloos rond in de kleine hall.

De dame nodigt hen uit om zich van de automaat te bedienen.
Zij antwoorden in perfect Antwaarps: 'niet nodig, doe maar, wij hebben tijd'.

De dame gaat naar huis. Als de dame in haar appartementsgebouw voor haar deur staat, duiken de twee Noord-Afrikanen (geen Polen, geen zigeuners) plots achter haar op.
Zij eisen dat ze de deur opent, haar geld en GSM afgeeft. Zij weigert.
In perfect Antwaarps klinkt het dan: 'dan zullen we alletwee uw nieren eens kapot steken'. Een grote dolk wordt voor haar gezicht gehouden.
De dame geeft toe. het appartementje wordt leeg geroofd.

De buren die onraad vermoeden bellen de politie terwijl de roof gaande is.
Er is op nauwelijks 100 meter van het gebouw een hoofdcommissariaat.
Na meer dan 20 minuten komt de politie aan. 2 agenten, waarvan 1 Noord-Afrikaan....


In naam van alle senioren van Antwerpen-Noord eis ik excuses:

1. van de politiecommissaris van de zone voor de onbegrijpelijke en verdachte vertraging in zijn optreden;
2. van de burgemeester, die bij herhaling dergelijke zaken als 'kwajongensstreken heeft afgedaan;
3. van de Procureur des Konings, die deze moordpoging - want dat is het - weer eens zal seponeren;
4. van de Noord-Afrikaanse gemeenschap in deze stad en dit land voor het criminele wangedrag van een groot en steeds stijgend aantal van haar leden, voor de bescherming die zij deze leden bieden.
Ik wacht.

(Gelezen op VA)

23:46 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Kwajongensstreken
Dit werd niet door mij geschreven. Zoals je kunt zien hebb ik dit gelezen op het forum van VA.

En het is normaal dat de mensen boos worden omdat de overheid door het stof kruipt om zich te verontschuldigen.
Het lijkt er op dat de heisa niet gemaakt werd uit woede om de moord, maar uit angst dat het een Noord-Afrikaan zou kunnen geweest zijn.

Het verschil in toon stoort mij. Het lijkt ineens allemaal niet meer zo erg... en zeg vooral geen kwaad woord over de Marokkanen.

Gepost door: Janice | 29-04-06

Zigeuners Ah, het VB werd even op het verkeerde been gezet nadat bleek dat het geen noord-afrikanen waren. Maar al bij al valt het achteraf dan weer mee: het waren zigeuners en bovendien ook nog eens illegaal. Hier kunnen de racisten van Vlaanderen weer likkebaardend mee wegkomen, als ze teminste wat creatief blijven, en dat mag voor Mevr Laureyssens geen probleem zijn. ;)

Gepost door: Fidel | 30-04-06

Ongelooflijk. Inderdaad ongelooflijk hoe jullie kronkelen en draaien om criminelen, in dit geval een moordenaar, goed te praten. Of hij nu geel, blauw of appelblauwzeegroen is...wie criminele feiten pleegt moet gestraft worden.
Dus als ik het goed begrijp, Fidel, mogen van jou illegalen, in dit geval zelfs een rijke illegaal, naar hier komen om te stelen en te moorden.

Nochtans Fidel, jouw naamgenoot, waar je blijkbaar veel respect voor hebt, sluit schrijvers, kunstenaars en iedereen op die ook maar een beetje kritiek durft te uiten.
Wie daar pech heeft en een autoongeval veroorzaakt waar gekwetsten bij vallen, wordt zonder pardon als de grootste crimineel opgesloten.

En als je het wil hebben over racisten...wel ik ben niet snel geshoqueerd, maar de racistische praat die ik vandaag heb gehoord van socialisten na de 1-mei viering slaat alles. Zowel over de joden (waar ze een andere naam voor gebruikten) als voor de islamieten (waar ze eveneens een andere naam voor gebruikten) heb ik nog NOOIT bij het Vlaams Belang gehoord.

Ja, zo eens onderduiken bij de rooien geeft wel een andere kijk op hun overtuiging dan wat je meestal ziet en hoort wanneer iedereen het kan lezen of mee luisteren.

Dus kom mij nu niet meer wijsmaken dat jullie zó politiek correct zijn als dat jullie laten uitschijnen. Ik weet nu wel beter wie er de ECHTE racisten zijn. Nog altijd de National Sozialisten, makker!

Wij hebben het enkel over criminelen en illegalen.

Gepost door: Janice | 01-05-06

Nou nou Nou nou, Janice, u neemt wel erg snel een besluit. Aan de hand van een anonieme bijnaam 'Fidel' en een erg kort zinnetje, breit u daar een hele rist conclusies aan. Gaat u niet een beetje te snel? Ik kan me toch niet voorstellen dat de Heer Fidel staat te juichen als straks zijn 2 PK wordt gestolen? U soms wel? Maar misschien wil Fidel niet meteen de grote middelen inzetten (hakken, lynchen, vierendelen, kastreren en tweekeerdoormiddenzagen) als het om een kruimeltje gaat? Snappie leuke meid van me? ;)

Doei!

Gepost door: Kees | 01-05-06

Ach nee. Straffen of heropvoeden is hier blijkbaar wel iets minder drastisch dan in Nederland.

Hakken, lynchen, vierendelen, kastreren en tweekeerdoormiddenzagen???

Waar blijven jullie het vandaan halen....

Gepost door: Janice | 01-05-06

Mnr. In Suid-Afrika ken ons ook hierdie dubbele standaarde van die liberaliste. Wanneer 'n blanke deur 'n swarte vermoor word, is dit "kwajongstreken", of "stoutigheid gepleeg deur 'n verhongerde". Maar wanneer 'n swarte deur 'n blanke tereggewys word, byvoorbeeld as die swarte sy motor (auto) op 'n geelstreep parkeer, word dit as "rassisme" afgemaak. Soms word so 'n blanke self vermoor, slegs omdat hy geen "mooie woordjie" vir die swarte se verkeerde daad uitgespreek het nie, maar dit durf waag het om hom te verwyt.
In Suid-Afrika is enigiets wat deur 'n blanke aan 'n swarte gesê word "rassisties".

Gepost door: Peter Murray | 20-05-06

De commentaren zijn gesloten.