06-05-06

Hoe Frank Hosteaux tewerk gaat!

Iedereen kent hem ondertussen wel. Frank Hosteaux, voorzitter van de vzw Rot Op!
Frank trekt ten strijde tegen de huisjesmelkers.
En Frank herbergt illegalen en roept iedereen op om hetzelfde te doen.
Uit pure goedheid? Wat had je gedacht. Frank betaalt daar niet zelf voor, maar laat de gemeenschap ervoor opdraaien. Frank komt ermee in de schijnwerpers en dat is héél belangrijk.

Huisjesmelkers aanklagen is op zich een goede zaak zou men denken. Ware het niet dat Frank Hosteaux krotten creëert wanneer er geen zijn. Want Frank moet in Antwerpen in de schijnwerpers blijven staan tot 8 oktober om niet in de vergeethoek te geraken voor de komende verkiezingen. Hij gaat namelijk mee op de lijst van Sp.a staan. Dat hij al een volwaardig medewerker is, bewijst zijn frauduleus optreden.

Een familie (naam en adres bekend) had een paar appartementjes aan het Sportpaleis die ze verhuurden aan vreemdelingen aan een goedkope huurprijs. De appartementjes waren niet luxueus maar wel functioneel, netjes en goed onderhouden.

De familie had geen problemen met de huurders die steeds op tijd de huur betaalden tot de bende van Frank Hosteaux er zich mee kwam bemoeien.

Hij stookte onder andere een Afrikaans koppel op en overtuigde hen om geen huur meer te betalen. Na diverse onderzoeken werden de appartementjes goedgekeurd. Na één van de onderzoeken door de rechtbank, waar de rechter zelf bij aanwezig was, bleek de woonst absoluut geen krot te zijn en werd de huurder verplicht om terug betalen.

Maar dat was zonder Frank Hosteaux gerekend. Na een heleboel pesterijen die steeds voor de rechtbank in het voordeel van de verhuurder werd uitgesproken en tot groot ongenoegen van Frank Hosteaux, kreeg hij de huurders zover om de volledige woning te vernielen. Want enkel dan zou het als ‘krot’ erkend worden en moesten de huurders niet meer betalen.

Alles werd kort en klein geslagen.
De WC werd uit de grond gerukt, de keuken kapot geslagen, de badkamer en de muren eveneens beschadigd.
Het was zelfs zo erg dat de rechter de verhuurder even apart nam en vroeg of hij toch niet beter alles van de hand zou doen in plaats van om de week voor de rechter te moeten verschijnen, ook al won hij elke zaak.
Tot nu toe heeft hij de appartementjes nog steeds, met alle miserie erbij.

12:32 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

verbouwen Tijd om frankske eens te verbouwen,zo dat hij lange tijd in een go-cart mag rondrijden, zo een met handaandrijving

Gepost door: lowieke staal | 16-05-06

De commentaren zijn gesloten.