09-05-06

Seks voor voedselhulp in Liberia

Het is niet de eerste keer dat ngo-medewerkers en andere wereldverbeteraars in opspraak komen door de meest schandalige ruilhandel die er bestaat. Seks voor voedsel!!!

BEKIJK VIDEO

Hulpverleners en blauwhelmen in het West-Afrikaanse Liberia maken zich nu weer op grote schaal schuldig aan seksueel misbruik van jonge meisjes in ruil voor hulp. Meisjes vanaf acht jaar zouden worden gedwongen tot seks in ruil voor voedsel en onderwijs.

Dat blijkt uit een rapport van hulporganisatie Save the Children naar de praktijken van hulpverleners en vredessoldaten van de Verenigde Naties. Het onderzoek onder ruim driehonderd mensen in vluchtelingenkampen wijst uit dat meer dan de helft van de meisjes te maken krijgt met seksueel misbruik.

01:32 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

lees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 seks zijn leuk

Gepost door: pis | 17-03-07

afval In de eerste reactie op uw verwijzing naar de misbruiken van de "hulpverleners"in Liberia,mag ik stellen dat de urinoir waaruit het subject (Mr. pis) geboren is, alle medeleven verdiend.
Als analfabeet heeft hij waarschijnlijk enkel de woordjes kunnen lezen die hij leerde tijdens zijn afwezigheid uit de integratieschool euh faciliteitenschool.
Ter verduidelijking wat subject is;
"Urine" is een door de nier gevormde bloedvloeistof, waarmee de in water oplosbare, voor het lichaam onbruikbare of schadelijke eindproducten van de stofwisseling worden verwijderd.
ik hoop dat dit soort afval je niet meer lastig valt Janice.
Ik leef met je mee,

Vlaanderen onafhankelijk

Stradi


Gepost door: stradi | 17-03-07

De commentaren zijn gesloten.