10-05-06

Lezersbrief in Het Belang van Limburg

ALLOCHTONE VROUWEN
Auteur: J.M., Hasselt

In antwoord op de elektronische brief van auteur Mevrouw. Ingrid V., echtgenoot en kinderen uit Aarschot, wil ik even het volgende zeggen :

U bent kwaad en vraagt of een allochtone vrouw een job mag weigeren op basis van cultuur ?

Ja, Mevrouw. In dit apenland kan veel meer voor allochtonen dan voor ons.

Als de allochtone echtgenoot met de aangeboden job van zijn allochtone vrouw niet akkoord gaat, gaat het dossier voor onbepaalde duur de kast in. Regelmatig wordt deze allochtone dame wel terug opgeroepen.

, kwestie de administratie wat in het midden te houden.

Mevrouw, U vraagt : wat heeft een allochtone vrouw meer dan U ? Het antwoord is duidelijk, vaak een hoofddoek, en een partijkaart, vooral een rooie. Uw tweede vraag : hebben wij een verkeerde cultuur ? Ja, Mevrouw, want wij, als Belgen worden meer en meer achtergesteld tegenover allochtonen. Dit doet me denken aan die ouwe heer, die in de Kerk de offerblok ging ledigen. Hij had een pensioen van 700€.
Meeste asielzoekers, zij die nog nooit iets voor de Belgische Staat gedaan hebben, krijgen al onmiddellijk een woonst ter beschikking met +/-7000€ al naar gelang de familie. Uw derde vraag : moeten wij dan moslims worden ? Ja, Mevrouw, want een zeer bekend journalist van het Amerikaanse weekblad “Time”, verklaarde onomwonden, dat hij (de journalist) Europa nog max. 70 tot 80 jaar geeft, tot heel Europa overspoeld is tot de Islam. Ze zijn al lang onder ons, maar we (politiekers) willen het niet zien en niet weten, zoals die pipo Johan Leman en gevolg. Ik praatte men een gebrainwashte moslim ; hij beweerde én had bewijzen, dat alleen al in België, 30 mensen zich bekeren tot de Islam, en dit “per maand”, aub ! Mijn mening is dan wel, dat het hier gaat over zeer labiele mensen, die zich alles en nog wat laten inpompen door een even geïndoctrineerde en gebrainwashte moslim ; vele politiekers inclusief !

Blijf rustig zitten op je stoel Mevrouw : drie jaar geleden, weigerde een moslim te verschijnen voor een Milanese (Italië) Rechtbank, omdat er een kruis hing in de Rechtzaal. Het kruis werd afgenomen en de Rechtzitting kon beginnen. Het kruis is er nooit meer terug gekomen.
De Belgische wet verplichtte een dood lichaam steeds te begraven in een lijkkist. De moslims kwamen hierover in opstand. Zij begraven hun dierbare in een lijkwade. Twee jaar geleden is deze Belgische wet verandert. Nu mag jij dat ook Mevrouw, iemand begraven in een lijkwade. Twee jaar geleden, eisten de moslimstudenten van de Universiteit van Rotterdam een gebedsplaats in de Universiteit zelf, zodoende dat ze niet elders moesten gaan om 5x per dag te bidden.

Voilà, zie daar, ze hebben het ook weer gekregen. Ja ! Ze krijgen alles, en ze weten dat ook ! Omdat ze “de wet tegen het racisme” , deze wet voelen als een betonnen en beschermende muur achter hun, dus ze doen maar. Hebben jullie dan dat nog niet door ? En......., nu niet kwaad worden Mevrouw : alle allochtone mensen, die van een OCMW-uitkering genieten kunnen altijd en overal GRATIS met de Openbaar Vervoer, trein, tram bus, door heel België.
Belgische OCMW’ers krijgen een serieuze korting, mààr, moeten toch nog altijd betalen met OCMW-cheques. Dat elke bedrijf 25% van zijn personeelsbestand moet bestaan uit allochtonen. Niet moeilijk, dat bedrijven om de haverklap het hier “aftrappen” ! Jullie, politiekers, jullie alleen, zijn daar de fout van ! Niet de allochtonen. Jullie doen maar.., tot uw achterkleinkinderen om hulp gaan schreeuwen, door jullie grove fouten en onverantwoord gedrag ten nadele van onze eigen burgers. De moslims staan wel klaar met open handen om het geld (ook dotaties) te ontvangen van ons belastingsgeld, en eisen dan ook nog dat alle takken, tot de kleinste wortels van hun cultuur mag en moet behouden blijven. Waar gaan we naartoe, heren politiekers ? Als je het nu zo moeilijk hebt Mevrouw, dan weet je toch voor wie je moet gaan stemmen, niet ?
Ja, democratie is hier dan ook weer ver weg. Ja, er is democratie :
alleen op de verkiezingsdag van 08.00 tot 15.00u ! Eén partij die dan overduidelijk de verkiezingen wint, wordt in de hoek gedreven om met 6 en meerdere partijtjes samen aan de macht te komen. Bende flapuiten ! Democratie ?

Laat me lachen ! En dan nog even dit : ik denk niet dat racisme in grote mate bestaat. Men zou dit beter een andere benaming geven : “Oneerlijkheidsgevoel”. Van mij mag hier iedereen komen, maar dan niet teren op mijn zuur verdiend belastingsgeld. Kijk eens naar andere landen : Denemarken, Amerika, Australië, nu ook Spanje. Daar kan dat allemaal niet. Zij werden al wakker.

Maar ja, waarschijnlijk zal hier ook eens een bom in een trein moeten ontploffen eer zij (de politiekers) hét eindelijk door hebben, want in elke moslimkop schuilt een beetje extremisme, volgens die Amerikaanse journalist. En, hij heeft gelijk.
Sterkte Mevrouw.

Lezersbrief: (integraal overgenomen uit Het Belang van Limburg)

00:10 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Onbegrijpelijk Onbegrijpelijk dat een krant zoals het Belang van Limburg dergelijke lezersbrief afdrukt. Als je 's nachts om 3uur in het een of ander volkscafé het gelal van de achtergebleven bezopen tooghangers beluistert, krijg je net hetzelfde te horen. Ik vraag me af hoeveel goed doordachte lezerbrieven door deze krant de vuilbak werden ingekieperd om plaats te maken voor dit oeverloos gezwets...

Gepost door: napoleon | 10-05-06

onbegrijpelijk Inderdaad onbegrijpelijk dat Napoleon het nog niet begrepen heeft,of moet er nu voor gans Europa een Waterloo volgen?
Och ja,feiten en het uitspreken van de waarheid is voor de linkse zelloten steeds "café-en toogpraat".

Gepost door: Ruzgar | 10-05-06

Onbegrijpelijk voor de slaafse multiKUL lovers. Ik kan me voorstellen dat het onbegrijpelijk is voor de verstandelijk minder begaafden onder ons. En dan spreek over de multiKUL lovers.

De auteur van die lezersbrief heeft 100% gelijk, en zegt wat vele honderduizenden Vlamingen denken. Daarom dat het Vlaams Belang al 1 miljoen kiezers en daardoor de grootste partij in den BelZIEK!
Nu juist hoor ik nog dat de rijschool VTI in Kortrijk voor allochtonen 50 € aanrekend en voor Vlamingen 125 €..... Het moest eens andersom zijn.

Gepost door: Isaac B. | 10-05-06

Zoek de waarheid aan den toog Ik vind dat de wetgever alcoholisten en tooghangers drievoudig stemrecht moet geven. Alleen zij hebben in hun delirium tremens de enige waarheid in pacht. Alleen worden ze soms moeilijk verstaanbaar als ze hun hilarische standpunten in behoorlijk Nederlands moeten toelichten. ;)

Gepost door: Bruine Rik | 11-05-06

kunt u dit plaatsen bij verloren voorwerpen aub ik ben mijn portemone kwijt geraakt gisteren in het centrum van tessenderlo in of aan het kriudvat in de namiddag.mijn hiussleutel en fietsleuteltje zat er in en wat geld wil de eerlijke vinder ookal is het geld eriut mij het aub etrug bezorgen.alvast bedankt 0475.498053 of na 17u 013673716

Gepost door: sandra | 29-08-07

Spamfilter Ik dacht dat er een spamfilter aktief was op dit blog?

Gepost door: anoniem | 29-08-07

wachtijden van ziekenhuizen Beste,

Tegenwoordig zijn de wachttijden in ziekenhuizen zeer lang.
Voorbeeld : Ik persoonlijk sta nu al zeker van vorig jaar augustus op de wachtlijst in UZ Leuven.
Dit voor een operatie van
endometrioza
Aanvangkelijk was hiervoor een
wachttijd van 12 tot14 maand(op
zich al zeer lang)
Na enkele telefoontjes is dit al
uitgelopen van 15 maand tot 2jaar
Dit eigenlijk voor een aandoening
die peinlijk is en vele kwaaltjes
heeft.
U begrijpt waar dit heenloopt er mag eindelijk zeker eens iemand zijn die hierover zijn ongenoegen laat blijken.
Na meerdere contacten in het ziekenhuis gehad te hebben blijkt dat het personeel hier niets kan aan doen maar dat de directie ,voor sommige afdelingen niet meer operatie uren wil voorzien.
Ons probleem zit hem namelijk zo dat wij al meerdere jaren een kinderwens hebben en hiervoor mijn operatie moeten afwachten om meer kans op slagen te hebben.
Dit is ondertussen mijn 4 de operatie al,aan de zelfde aandoening.
Nadat wij ons telefoontje vorige week gepleegd hebben zijn wij zelfs ernstig aan adoptie aan het denken daar wij dit lange wachten niet meer zien zitten.
Ondertussen ken ik meerdere vrouwen die met dit probleem te kampen hebben en deze klagen net als ik over deze wachttijden.
Ik hoop een reactie te krijgen al dan niet of dit iets is voor in jullie krant

Katia Ponet
katia@rtoc.beGepost door: Ponet | 10-09-07

E313 Gebruik één van de twee jaagpaden langs het Albertkanaal om het filleprobleem op de E313 op te lossen.
Met een aanpaasing van één der jaagpaden zou een snelbus en de lijnbussen dit trajekt kunnen volgenzonder te worden opgehouden

Gepost door: Nuyts Karel | 10-04-08

veiligheid op lijnbussen Laat de politie al hun niet dringende opdrachten ,zoals het overbrengen van dossiers naar de rechtbanken, schietoefeningen en alle niet interventieopdrachten doen via het openbaar vervoer. Zo zal er bijna altijd een politieagent op een bus zitten en zal terzelfdertijd een combi minder op de weg zitten. Dus een mes dat aan twee kanten snijd

Gepost door: Nuyts Karel | 10-04-08

snelhiedsberperking Welk is momenteel de maximum snelheid op onze autowegen?
Wanneer ik over de E314 vanuit Lummen naar Brussel rijd houd ik mij aan de voorgeschreven snelheid. Maar wanneer ik nu de snelhied van 120 km per uur aanhoud word ik altijd voorbij gereden door minibusjes, bestelwagens of stationwagens met een ladder op of een naam van een firma.Voor deze wagens geld namelijk 130 km per uur. En opgepast dat je niet tijdig terug tussen de vrachtwagens naar rechts gaat want dan dwingen ze uw wel door zo dicht op je bumper te rijden dat je uit veiligheid wel opzij gaat
Ik ben er zeker van dat niet ieder ongeval op de vrachtwagens moet worden afgeschoven, maar dat door het roekeloos gerij van deze categorie ( die 130 mogen rijden) er ook vele ongevallen aangemaakt worden

Gepost door: Nuyts Karel | 11-04-08

Karel staat dit niet onder de verkeerde topic?
Dat had beter gepast onder fietspad actie

Gepost door: Hubert | 11-04-08

wie doet mee janice heeft zeker gelijk, we zouden allemaal achter elkaar moeten staan en elkaar moeten steunen om dit alles tegen te gaan, hoe zou het eruit zien binnen 10 of 20 jaar, ik denk dat wij ook dan een hoofdoek moeten gaan dragen, zou jij dat willen????, ikke niet, dus samen spannen moeten wij ..... ik ben de eerste en wie volgt?????????

Gepost door: jane | 07-08-08

mening Ik vind het erg dat er op zondagavond om 18,30 op radio 2 in het programma van foni coli foni cola
al' stille nacht gespeeld wordt'. Bij mijn weten is dit toch een kerstlied dat op '25 DECEMBER' gespeeld word. Met wat is die Marc Briluet wel bezig? Ik hoor en heb die man wel graag, maar dit grenst aan het ..........
Groeten van
Preuveneers uit Halen

Gepost door: Preuveneers | 23-11-08

Geniet er nog van zolang er nog kerstliederen mogen gespeeld worden.

In Engeland werd de Kerstmarkt al vervangen door "Winterland" en Limburg doet hen dat al na om geen moslims te kwetsen.

Het strafste is dat de moslims het zelf belachelijk vonden. En hier zijn er ook die dat vinden, maar de poco's willen toch nog iets straffer zijn.

Gepost door: Janice | 24-11-08

jobkorting! hoe jobkorting niks van gezien bij mijn loon jawel via mijn voorheffing wel ja maar nu kom ik wel 300 eu tekort bij mijn voorafbetaling volgend jaar ! van een dooi mus gesproken hoe men een kind wil blij maken! schandalig allemaal!

Gepost door: jos | 11-03-09

Dat weet toch iedereen dat dit weer een vestzak-broekzak operatie is? Maar 't klinkt goed zo vlak voor de verkiezingen, natuurlijk!

Net als de BTW van 21% naar 6% brengen voor de horeca, maar geen enkele consument zal er kunnen van genieten, want de opbrengst gaat gewoon in de zak van de restauranthouder.
Ik heb nog nooit iemand gekend in de horeca die het systeem van de BTW snapt.
Soms moet je echt ambras maken om een BTW-bonnetje te krijgen.

Gepost door: Janice | 12-03-09

Bijlage van de krant op 27 juni 2009 en abonement Onlangs ging ik voor de krant op zaterdag 27 juni 2009 , en be bijlagen waren niet meegeleverd . Desondanks betaalde ik 1,60€ voor een halve krant.hetzelfde had ik eerder dit jaar meegemaakt met mijn krantabonement , waarvan ik de laatste week van mijn periode ook geen krant meer heb ontvangen . Bij het belang van limburg zullen ze wel snel rijk worden als dit overal eens gebeurd . Ik ga overwegen een andere krant te lezen .

Gepost door: Polutnik Ronald | 27-06-09

vraag wedstrijden Geachte,
Hoe komt het dat alleen kopers via abonnement meer kans hebben om een prijs te winnen. Ik koop elke dag de krant in de winkel omdat ik niet zoveel geld ineens wil uitgeven? Ik moet het runnen met een invalideteitsvergoeding en moet een beetje op mijn uitgaven kijken. Naar ik meen heb ik dan evenveel recht om een prijs te winnen als de anderen. Trouwens om de antwoorden te vinden moet je toch de krant hebben.
Dank bij voorbaat,
Lily verheyen.

Gepost door: lily verheyen | 02-01-10

Een prijs winnen? Over welke prijzen heb je het?
Ik zou al blij zijn als mijn lezersbrief erin komt, maar zelfs dat bereik ik niet met mijn abonnement.

Gepost door: Janice | 03-01-10

De commentaren zijn gesloten.