11-05-06

Wat is er de laatste tijd aan de hand?

Sedert de moord op Joe Van Holsbeeck stopt het niet meer. Werd daarvoor dan nooit melding gemaakt van dergelijke feiten? Die waren er toch ook? Glenn Wynants en Patrick Mombaerts bijvoorbeeld.

Loopt het de laatste tijd uit de hand? Onbegrijpelijk!
Is dit het gevolg van overbevolkte steden waar mensen verplicht worden om als ratten op elkaar leven?
Of is dit het gevolg van een barslecht bestuur in dit land, waar de regering de ene gemeenschap opzet tegen de andere (autochtone) gemeenschap? Zoals destijd ook in Ruanda is gebeurd?

Staat deze verplichte multiculturele samenleving op springen en moeten er dringend maatregelen getroffen worden zoals men dit in Nederland al doet.

In amper twee weken tijd sloeg een Turk een zwarte asielzoeker aan een benzinestation, een Belgische para die wou tussenkomen bij een Marokkaanse handtassenroof liep twee messteken op. Een andere jongen liep ook messteken op voor hetzelfde speeltje als Joe Van Holsbeeck. Twee skinheads slagen een Afrikaan en een Vlaming halfdood zonder enige aanwijsbare reden. Juwelierszaken en apothekers worden aan de lopende band overvallen.
Leraars en leraressen worden op school geslagen, (in Borgerhout moet een lerares onder politiebewaking van en naar school gebracht worden), een man gooide zijn eigen dochter voor een auto en waarschijnlijk ben ik nog een paar zaken vergeten of stonden ze gewoonweg niet in de krant.

Deze keer is het weer zover. Een verschrikkelijke daad. Een dolle 18-jarige schutter vermoordt een Afrikaanse au pair meisje met kindje van twee in Antwerpen. Daarvoor had hij al op een Turks meisje geschoten.

De politie kon gelukkig de dader neerschieten vooraleer hij een nog groter bloedbad kon aanrichten.

Eigenaardig genoeg schrijft de pers, wanneer het om een Belgische misdadiger gaat, (in dit geval een man die duidelijk méér dan een paar hersencellen mist), dat het om een racistische moord gaat. Waarom zou dit nu een racistische moord zijn en de moorden op Patrick Mombaerts of Glenn Wynants niet?
Deze man is gewoon knettergek en moet levenslang geïnterneerd worden!!!

"De dader had de uiterlijke kenmerken van een skinhead en droeg aanwijzingen die duiden op extreemrechtse sympathieën. Hij was namelijk in een lange zwarte jas gekleed, droeg stevige laarzen en had lang haar, dat opzij aan één kant afgeschoren was”, aldus de parketwoordvoerster.
Ik ken de uiterlijke kenmerken van skinheads niet, want ik ken er geen. Maar ik dacht dat die meestal volledig kaalgeschoren waren.


Maar meteen krijgt hij het etiket ‘extreem-rechts’ opgekleefd. In ieder geval wordt het dan hoog tijd dat men voor het Vlaams Belang een andere naam kiest dan extreem-rechts, behalve dat ik niets extreem aan het Vlaams Belang vind, heb nog nooit iemand gezien die aan deze beschrijving voldoet en heb ik nog nooit dergelijke soort ‘met de uiterlijke kenmerken’ bij het Vlaams Belang gezien.
Waarom is het bijvoorbeeld geen extreem linkse skinhead?

Het schandaligste is echter de reactie van Verhofstadt, die meteen de zaak politiek recupereerde en met een paar woorden het Vlaams Belang de schuld gaf. De moordenaar zou het product zijn van extreem en onverdraagbaar rechts en daarom wil Verhofstadt het debat om het Vlaams Belang te verbieden door de dotatie af te pakken, terug openen, want er werd hiermee bewezen hoe gevaarlijk we wel zijn.

Kan Verhofstadt misschien een beetje realistisch blijven???
Het is duidelijk waar de regering, de media en het parket heen wil...’t is bijna verkiezingen toch? Ook al heeft de moordenaar niets met het Vlaams Belang te maken, een gek komt Verhofstadt en zijn bende bijzonder goed uit. Als er iemand gevaarlijk is in dit land, dan is hij het wel.

18:31 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Extremisten Typische reactie van Janice.

Vlaams Belanger Janice is nog nooit een rechtsextremist bij het VB tegengekomen, net zoals die Stalinist die nog nooit een linksextremist heeft gezien, die katholiek die geen enkele homofiele priester kent binnen de RKK, de moslim die geen enkele fundamentalist kent enz.

"Het is de schuld van de regering die de gemeenschappen tegen elkaar opzet". Janice vergeet dan wel dat haar weblog enkel tot doel heeft om de gemeenschap aan te moedigen een heksenjacht tegen moslims te stimuleren, en linksen, socialisten, homo's, andersdenkenden, die niet in het VB kader passen, maar beter 'Ausrotten'.

Het VB zet al 25 jaar iedereen tegen elkaar op, stuurt op zuivere polarisatie aan en haalt enkel slecht nieuws aan. "Goed nieuws is geen nieuws" en brengt geen stemmen op. Simpele logica en het werkt nog ook: ze slagen mekaar tegenwoordig de hersens in -letterlijk- en Janice en haar VB weten van niks.

Gepost door: Een verontwaardigde tooghanger | 11-05-06

Extremist Dit zijn zware beschuldigingen. Het is waar dat ik mij met alle macht tegen het islamiseren van Europa verzet. Voor mij staat de islam gelijk met nazisme. Daarover is geen discussie mogelijk want er zijn bewijzen genoeg voor. Ik ben trouwens van plan er een aparte website over te beginnen met veel fotomateriaal. Over de onleefbaarheid in onze steden en gemeenten door straatcriminaliteit zal ik eveneens blijven schrijven. Ik heb namelijk nog een tijd meegemaakt dat je rustig over straat kon lopen zonder overvallen te worden. Zelfs 's avonds gaan wandelen in een park was nog mogelijk.
Over homo's heb ik nog nooit iets geschreven. Ik heb zelf homovrienden dus waarom zou ik dat doen? Er staat trouwens in een wetenschappelijk tijdschrift, waarvan de naam mij momenteel niet te binnen schiet, een zeer interessant artikel over homofilie. Volgens de wetenschap zou het feit dat er zoveel homo's zijn, te wijten zijn aan de vrouwelijke hormonen in het drinkwater. Dus als ik dan al iets wil aanvallen in verband met homofilie, dan zijn het de vrouwen die de pil nemen en het drinkwater vervuilen? Of misschien de waterzuiveringsstations, die i.p.v. rioolwater te zuiveren, grotere spaarbekkens voor regenwater moeten bouwen...aparte rioolbuizen voor regenwater en afvalwater? Maar dat is een ander onderwerp...
En over 'andersdenkenden' denk ik enkel dat ze niet tolerant zijn tegenover...'andersdenkenden'.

De zuivere polarisatie is nu net iets dat wij aanklagen. Het verschil dat er gemaakt wordt ten voordele van nieuwkomers ten nadele van autochtonen. Het voorbeeld van de 70 Turken die één dag werden ingeschreven via een interimbureel bij een Pitabar (en die er trouwens niet eens waren) om daarna voor een leefloon in aanmerking te komen zal u misschien wel bekend zijn? Belgen moeten drie jaar gewerkt hebben vooraleer ze kunnen 'doppen'. Of misschien het grote aantal scheidingen bij allochtone vrouwen, die na twee maanden recht hebben op OCMW steun? Bij controle (omdat het er zoveel waren) bleken ze nog evengoed bij hun echtgenoot te wonen.
Of de voorkeursbehandeling die ze krijgen bij sollicitatie? Drie maanden voor hen alleen? Je zal maar een jonge kerel zijn die aan de slag wil...

Nee, de regering heeft schuld aan alles wat er nu gaande is, door de positieve discriminatie.

En inderdaad, nee, dergelijke typen zoals die 18-jarige moordenaar heb ik inderdaad nog nooit bij het VB gezien.
Rechts-extremisten? Dat zal wel, bij die jonge gasten zijn er zeker niet minder dan bij de links extremisten, maar meestal zijn ze minder gewelddadig en beginnen niet zomaar in het wild rond te knallen. Vroeger liepen die rare gasten de Volksunie achterna, toen Hugo Schiltz daarover aangesproken werd door de media zei hij "Wij kunnen er toch ook niets aan doen dat die ons achterna lopen op elk evenement?"

Wel...wij ook niet! We hebben er niets mee te maken.

Die kerel waarover het hier gaat is gewoon een gevaarlijke gek en dat heeft niets met racisme te maken. Indien het wel zo is, leg mij dan eens uit waarom hij het kleine meisje heeft doodgeschoten?


Gepost door: Janice | 11-05-06

Islamofobie Benieuwd waar je de foto's zal halen. Stijn Hiers, waar je naar verwijst op je weblog, is je al lang voor geweest. Alleen... deze foto's komen niet uit België. Tenzij misschien enkele abatoirs waar schapen geslacht worden, maar dan vind ik die beelden van Gaia over dierenmishandeling in de abatoirs veel schokkender. Het is maar hoe je't bekijkt en waar je de klemtonen op legt.

De islam die jij bestrijd is niet de islam die in België zou bestaan. Dat is een mythe. DE extremisten ertussen worden er regelmatig vantussengehaald door gerecht en politie en dat is maar goed ook.

De misbruiken die er inderdaad bestaan worden door VB'rs zoals jij veralgemeend naar de ganse groep zonder onderscheid.

Veel succes met je bloedige abatoirs op je nieuwe geillustreerde website. Misschien kan je ze nog wat opsmukken met wat foto's uit hospitalen van afgezaagde ledematen en openhart operaties, om het geheel nog wat smeuiger te maken. Met wat geluk kan je morgen in de kranten ook nog wat foto's van bloedplassen op het troittoir meepikken voor je site, waar jouw blanke 'held' (slachtoffer allicht van een islamiserend Vlaanderen of wat dacht je?) zijn kick heeft gehaald.

Je mag morgen al een nieuw chapitter beginnen met als titel:
"Nieuwe aanslag op de vrije meningsuiting, jonge Vlaming achter slot en grendel wegens een stom ongelukje met een Untermensch. Schande!"


Gepost door: Een verontwaardigde tooghanger | 11-05-06

Moordenaar bekend bij het VB Laatste nieuws: de racistische 18-jarige moordenaar zou familie zijn van VB volksvertegenwoordiger Frieda Van Themsche. Dit heeft ze net bevestigd aan de radio. Het wordt leuker met de dag.

Gepost door: Nosferatu | 11-05-06

Extremisten De foto's waarover ik het had hebben niets met moslims in België te maken. En al zeker niet met slachthuizen e.d.
Het gaat over het nazisme, banden met Hitler... het gaat vooral over de veranderingen die plaatsgrepen de laatste 100 jaar, maar niet in het voordeel van de bevolking en al zeker niet voor de vrouwen.

Jij neemt nogal snel dingen aan zonder te weten of ze kloppen. Het is wel een feit dat de islam in grote mate en de meeste landen fundamentalistisch is geworden en dat dit een weerslag heeft op moslims in Europa. Het heeft vooral te maken met het Wahhabisme, die oordeelt dat alles wat 700 jaar na de dood van Mohamed werd geschreven niet meer geldig is en niet mag toegepast worden. Dat bracht de islam, dat nu net in de middeleeuwen al een 'verlichting' kende, ver terug in de geschiedenis. Vooral de laatste 25 jaar ging het echt bergaf. Toen ik er 30 jaar geleden woonde, liep iedereen er Westers gekleed (behalve op het platteland) en zag je er geen hoofddoeken. Toen was er ook nergens godsdienstpolitie die bijvoorbeeld vrouwen sloegen wanneer hun hoofddoek niet goed zat.

Wat je opmerking betreft, als zou ik alle 'moslims' (als ze dat dan al zijn) over één kam scheren, klopt al evenmin. Je hebt duidelijk de allereerste bijdrage hier niet gelezen. 'Culturele ontworteling'. De crimineeltjes, ook al zijn ze dikwijls van Noord-Afrikaanse origine zijn meestal absoluut geen moslims meer. Ze hangen veeleer de Amerikaanse 'streetgangs' aan. Eten net zo goed hamburgers, drinken alcohol, gebruiken drugs en leven van 'snel verdient geld' . Ze weten dat ze kunnen doen wat ze willen en dat ze er weinig of niet voor gestraft worden. Bovendien geeft gevang of een andere straf geen effect op het gedrag. Daarvoor is de tijd om ze te 'heropvoeden' tekort. Integendeel, wanneer iemand zes maanden lang niet opgepakt werd door de politie begint hij zich zorgen te maken over zijn imago.
Leren op school is 'acting white' en als je meer wilt weten moet je het maar lezen.
Trouwens, veel van wat ik hier schrijf weet ik van Marokkaanse vrienden. Nee, ook geen moslims meer, maar goed geïntegreerde Vlamingen die hun kinderen, zowel jongens als meisjes, dezelfde opvoeding geven en hun bijstaan en steunen om te leren en te slagen in dit leven. Ze spreken enkel Nederlands en één dochter is al verpleegster.
Voor die mensen heb ik alleen maar respect. En om ervoor te zorgen dat DIE mensen hier veilig kunnen blijven leven, zal ik niet nalaten diegenen die het voor hen proberen te verpesten verder aan te klagen.

Gepost door: Janice | 12-05-06

Moordenaar bij het VB Wat jij daar leuk aan vindt zal voor mij een raadsel blijven. Ik vind het gebeurde verschrikkelijk. Twee mensen zomaar zinloos gedood en daarbij een kindje van amper twee jaar oud. Ik vind het verschrikkelijk.

En of die gek nu een VB'er of een communist is, en of hij familie is van Frieda Van Themsche of van Fabiola zal mij worst wezen. De politie had hem beter in het hoofd geraakt dan in de buik. Anders loopt hij binnen drie jaar terug rond en kan hij misschien herbeginnen.

Gepost door: janice | 12-05-06

Waarom Hans ? Politieke Recuperatie

Morgen Beter (Canvas 11 mei 2006)

Als men over islam-terrorisme of -racisme praat (als men dat woord al durft

gebruiken),heeft men het steeds over de zgn "achterliggende" (sociale) oorzaken die de

dader(s) bewegen.
Kansarmoede,achteruitstelling,pesterijen,weet je wel.
Nu in Antwerpen een zgn "racistische" moord gebeurd is (tiens,moeten we hier de

resultaten van het onderzoek niet afwachten?),is dat onmiddelijk de schuld van extreem

rechts,dat haat predikt,bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet,dat wapens wil,enz,enz.Het

VB zeg maar.
Waarom zelfs niet onmiddelijk de partijfinanciering van het VB afnemen.
Niemand van het "panel (was geen panel,want gelijklopende meningen) trachtte uit te

zoeken wat een jongeman ertoe kan bewegen iemand neer te schieten.
De anders zo relativerende linkse denkers deden zelfs geen poging,want het lag voor de

hand : dit was het resultaat van het discours van het VB !
Een turkse vrouw,een afrikaanse "nanny" : het VB !
Dat er ook een blank kindje bij was kwam even niet ter sprake,maar dat zal dan "collateral

damage" van het racisme geweest zijn.
Dat Dhr.Lang een longrifle verkocht aan de dader : schuld van het VB !
Voor de linkselaars is het duidelijk : dit was ongenuanceerd racisme. Zo hoef je niet verder

naar beweegredenen te zoeken.
Wat een sereen en genuanceerd debat over een onbegrijpelijke moord had moeten

zijn,verwerd tot een pleidooi om een politieke tegenstrever te vermoorden.
Dat het fiasco van de multicul misschien voor heel wat onvrede en frustratie bij de gewone

Vlaming zorgt,komt bij de politiek-correcten niet op.

Gepost door: Ruzgar | 12-05-06

Hans Zeer juist. Lees ook het weblog van Bart Debie, er zijn nog meer rare zaken die aan het licht komen.

http://bartdebie.typepad.com/ (Staat ook onder de links).

Gepost door: Janice | 12-05-06

De commentaren zijn gesloten.