12-05-06

Racistische moord blijkt een wanhoopsdaad te zijn.

Hans Van Themsche had problemen op het internaat, waar hij was betrapt op roken in zijn kamer. Daarvoor zou hij van het internaat worden gestuurd. Tegen enkele medeleerlingen zou hij daarom hebben gezegd zelfmoord te willen plegen.

“Als het zover komt neem ik nog tien vreemdelingen mee de dood in. Dan heb ik toch nog iets goeds gedaan', zei Van Themsche, die door de directeur van het internaat werd omschreven als 'een goedlachse jongen die niet opviel' en 'helemaal geen skinhead' was.

Is het mogelijk dat hij zich in een ultieme wanhoopsdaad wou wreken op de symbolen van straffeloosheid. Terwijl hij zijn toekomst in rook zag opgaan (letterlijk en figuurlijk) door het roken van een sigaret en daarvoor een zware straf kreeg, waar anderen voor het plegen van veel ergere misdaden dan een sigaretje opsteken, worden vrijgelaten met de steun van de overheid?

Ligt er geen verpletterende schuld op de schouders van Verhofstadt, Onckelincks en consoorten, die al jaren de ogen sluiten voor de criminele ‘jongeren’? Hebben zij die jarenlang de steden hebben laten verloederen en verkommeren, getto’s hebben laten ontstaan waar ooit volksbuurten waren, zij die nooit een ernstig vreemdelingenbeleid hebben gevoerd dan helemaal geen schaamte over wat er de laatste tijd gaande is?

De politiek correcte overheid, die steeds met de woordjes fascisme en racisme klaar staan, zouden beter de hand in eigen boezem steken en beschaamd wegkruipen. Want de ‘Far West’ hebben zij hier geschapen en niemand anders.

13:45 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

schuld wat is er gemakelijker dan schuld op een ander steken ?

Gepost door: *** | 12-05-06

Schuld II 1) Verhofstadt en de staatspers gebruiken dit voorval uit electoraal winstbejach. Wat is er in dit inderdaad gemakkelijker dan de schuld op een ander te steken, het Vlaams Belang in dit geval, dan verantwoordelijkheid op te nemen voor een beleid dat al jaren faalt inzake veiligheid.

2) Ik verschiet niet van de handeling van deze jongeman, niet dat ik het goedkeur verrevan, maar ik verschiet er niet van. Positieve discriminatie werkt nu eenmaal racisme in de hand.
-Men zegt tegen de autochtone werkzoekende jongeren "How, jij moet zes weken wachten voor je mee mag soliciteren, je hebt de verkeerde kleur."
-Of de autochtone jongere die voor zijn rijbewijs wil gaan moet 125 € betalen ipv 50 die de allochtonen wordt aangerekend.
-Een allochtone leerling die een leraares slaagt krijgt en berisping, dat is normaal, maar de autochtone jongere die stiekem een sigaret rookt wordt zijn toekomst ontnomen.
- Een autochtoon die een cursus wil volgen bij de VDAB krijgt te horen sorry deze cursus vrachtwagenrijbewijs is alleen voor allochtonen, u hebt de verkeerde kleur.
-De jongere die graag agent wil worden krijgt te horen sorry maar we zitten nog niet aan ons quotum allochtonen, u mag niet meedoen, u hebt de verkeerde kleur.
- enz.........

Ik verschiet er niet van dat sommige mensen racist worden. Deze linkse regering werkt het in de hand. Ik dacht dat iedereen gelijk was voor de wet ongeacht kleur, afkomst of geloof.

Gepost door: Bourne | 12-05-06

Schuld of oorzaak is een verschil Hier steekt niemand de schuld op een ander. Wat die gast gedaan heeft is verschrikkelijk en onvergeeflijk. Maar het is duidelijk dat bij hem de stoppen zijn doorgeslagen na de straf die hij kreeg voor het roken van een sigaret op zijn kamer. Het Vlaams Belang heeft hier niets mee te maken.
Denk je nu echt dat er onder één miljoen kiezers nooit iemand iets fout zal doen? Het politiek recupereren van deze zaak door Verhofstadt is gewoon schandalig en laag bij de grond.

Vandaag begint een proces tegen een Marokkaanse puber in Gent die een oude vrouw heeft vermoord. Hoor je daar iets over? Hoor je ze nu roepen om alle imams te verbieden omdat die allemaal fundamentaliustisch zijn en die gasten ophitsen?
Nee, natuurlijk niet.

Het Vlaams Belang heeft met deze zaak niets, maar dan ook niets te maken. Wie het programma kent, weet dat er nu in de media een flink stukje gelogen wordt.
En door één gek worden er één miljoen mensen geviseerd door de 'democraten'.
Misschien moeten ze maar eens leren wat het woord 'fascist' betekent. Volgens mij slaat het veel meer op hen dan op zij die die naam te pas en te onpas moeten horen.
Wie het niet weet, zoekt het maar op onder "Bezoek:" op mijn weblog.
Het is duidelijk dat Churchill gelijk had wanneer hij na de oorlog zei dat de anti-fascisten, de fascisten van morgen zouden zijn. Want zo is het!

Gepost door: Janice | 12-05-06

Racistische moord(vraagteken) Nu geweten is dat dit geen racistsche moord was,eis ik ,als Vlaming, excuses van degene die onze gemeenschap beschuldigd hebben : Links rood,Links groen,VLD-pinocchio,en alle zwijgende zogenaamde christenen.

Gepost door: Ruzgar | 12-05-06

Het VB haalt de was binnen Iedereen (behalve het VB en sympa) is het erover eens dat 25 jaar haatcampagne door het Vlaams Blok en het systematisch cultiveren van de gekende zondeboktheorie (alle vreemdelingen zijn per defintie moslims, marokkanen en criminelen), direct aan de bron ligt van uitingen zoals deze. Het VB riep nog op haar veiligheidscongres het publiek op om gewpanderhand het recht in eigen handen te nemen.

Ondanks hun veroordeling in april 2004, blijft het VB volharden in racistische boosaardigheid. Mijn advies: de dotaties (170.000 euro per maand!) direct afnemen voor een periode van minimaal 15 jaar plus al haar mandatarissen, kaderleden, senatoren en volksvertegenwoordigers, gemeenteraadsleden enz. voor tien jaar hun burgerrechten ontnemen.

Wie niet horen wil moet maar voelen (liefst in de portemonnee).

Gepost door: Een Vlaming | 12-05-06

Racistische moord ? Wat een komedie.
Wat een politieke recuperatie.

De media en de politici blijven maar doordrammen dat dit een racistische moord zou zijn.

Eventjes nuchter :
Het eerste slachtoffer is een mooie turkse vrouw,volledig Antwerps,waarvan niemand zou kunnen vermoeden

dat misschien haar ouders lang geleden van ergens anders kwamen.
Het tweede slachtoffer : een blank krullebolleke, meer eigen volks is moeilijk in te denken.
Het derde slachtoffer : Een inderdaad meer donker gekleurd kindermeisje.
Allen op de foute plaats op het foute moment.
Het zou gisteren iedereen hebben kunnen overkomen !

Echt niets racistisch in dit drama.

Seffens verder TV kijken (VTM) hoe politiek België dit weeral op een prachtige manier gaat recupereren.

Gepost door: Ruzgar | 12-05-06

Veralgemenen Er wordt weer flink gerecupereerd door de politieke partijen met medewerking van de media in verband met dit drama. Ongelooflijk wat ze allemaal in de schoenen schuiven van het Vlaams Belang, terwijl het in feite hun eigen 'verrottingsbeleid' is dat ze zouden moeten veroordelen en eindelijk eens een ernstig anti-pamper vreemdelingenbeleid moeten gaan voeren. Ze zouden een voorbeeld kunnen nemen aan Australië.
Maar nee, hier weten ze alles zòveel beter!

En voor de media en 'politiek correct' kan racisme maar enkel van één kant komen. Wie geregeld door Borgerhout, Schaarbeek , Sint-Jans-Molenbeek loopt, weet wel beter.

Wat ook opvalt is dat diegenen die niet rechtstreeks gehoord hebben wat FDW zei over 'armed response' het nu laten uitschijnen alsof hij opriep aan iedereen om zich te bewapenen. Dat is niet zo, ik was erbij en heb het gehoord. Hij veroordeelde het feit dat een juwelier, die al meerdere keren overvallen werd en uiteindelijk heeft geschoten op de rovers waarbij hij iemand heeft geraakt, werd gestraft en bovendien schadevergoeding moest betalen aan de familie van de bandiet. Terwijl men toch wel mag verwachten dat de overvaller rekening moet houden met een dergelijk beroepsrisico. (Misschien had hij beter een beroepsverzekering afgesloten, zoals elke zelfstandige moet doen).

Men verwijt die mensen hun 'materiële goederen' te verdedigen....
En dan? Die goederen van die winkeliers zijn hun leven. Inderdaad, zij werken er een belangrijk stuk van hun leven voor ten koste van hun schaarse vrije tijd, hun gezin, hobby en wat nog meer. Dus iets stelen van iemand anders staat gelijk met het stelen van een stuk leven van de slachtoffers.

Een andere overvaller, die eveneens gewapend voor de winkelier stond en kon worden overmeesterd door de zonen zegt nadien, "Een normale mens geeft toch alles af wanneer er iemand met een wapen voor hem staat?"

Is dat de norm tegenwoordig? Wie zich verzet is de misdadiger en de rover is de moderne Robin Hood?
Maar op die basis functioneert een maatschappij niet.

Wanneer men in de media zegt dat wij het enige land zijn waar 'racisme' bestaat, dan zijn ze flink verkeerd. In Europa is er bijna geen enkel land zonder gelijkaardige problemen en wanneer het over racisme gaat stel ik voor om eens eerst wat verder over de grenzen te kijken. Vooral naar de landen die ook door België financieel gesteund worden om dictatoriale moordregimes in het zadel te houden. Zimbabwe, Darfur en de Palestijnen, om er maar een paar te noemen.

KifKif heeft een klacht ingediend omdat FDW in een joodse krant heeft gezegd dat hij bang was voor de islam. (En gelijk heeft hij) Ik kan mij nog heel goed herinneren wanneer KifKif pas begon op het internet. Toen beschuldigden ze iedereen van racisme. Voor hen was de VLD even erg als het Vlaams Blok van toen. Het artikel op zich was echter één en al racisme tegenover de autochtonen- de haat droop gewoon van mijn computerscherm.
Toen ik het aan Filip Dewinter liet lezen, kende hij KifKIf nog niet en zei, "waar jij toch allemaal opzit..." Nu, zes jaar later, kent hij ze wel en hoe!!!

Indien er geen problemen waren in de samenleving met een deel van bepaalde gemeenschappen, was het Vlaams Belang gewoon een Vlaams Nationalistische partij, meer niet. Het vreemdelingenprobleem is er maar pas later bijgekomen toen het werkelijk een probleem begon te worden. Ook al zijn het maar 10 % van de allochtonen die voor problemen zorgen, op de 20 miljoen in Europa zijn dat er tenslotte nog steeds 2.000.000.

En dan spreken we nog niet over illegalen ... of Oost-Europeanen die hier een 'snelle slag' komen slaan en terug vertrekken.

In de rest van Europa neemt men al lang maatregelen. Alleen in ons land schiet men nog steeds op de pianist.Gepost door: Janice | 13-05-06

Hilarish

De vergoelijkingen door extreemrechts van hun jonge kompaan, die na zoveel jaren ophitsing door het VB eindelijk de daad bij het woord voegde, worden hilarisch. Ik citeer een paar oorzaken die aan de bron van deze publieke executie van allochtonen zou liggen: "rookverbod" (problemen met gezag behalve als hij zelf gezag mag uitoefenen, typische ziekte van VB'rs), "zelfmoordpoging" (had hij dat maar eerst gedaan voor hij begon te moorden), "hij deed niemand kwaad" (zo worden we allemaal wel geboren), "zijn niet de wapens die doden maar de mensen" (FDW: meer wapens, recht in eigen handen), "een doorbraaf Vlaams nationalistisch gezin" (grootvader kampte aan het Oostfront), "geen politieke achtergrond" (tante is volksvertegenwoordiger bij het VB).

Jongens toch, wat een hypocriet gelul allemaal. Geef dan toch gewoon toe dat het VB al 25 jaar de allochtonen wil Ausrotten? Is het dan zo moeilijk om toe te geven waar het bij het VB echt om draait?

Gepost door: thePiano | 13-05-06

De politie moet info achterhouden Gisteren werd op het tv-nieuws gemeld dat het parket bepaalde verklaringen van de dader liever niet wilde meedelen.
Vandaag kan men in het Nieuwsblad lezen :
Hans Van Themsche werd vijf jaar geleden, toen hij nog school liep in Antwerpen, gepest door allochtonen. Dat is de reden waarom hij, volgens zijn eigen versie althans, donderdagochtend in Antwerpen doelbewust mensen van vreemde afkomst viseerde.

Zou het deze verklaring geweest zijn die voor het publiek ongewenst was !? Of is er meer aan de hand?

Gepost door: Truder | 13-05-06

Pianoman Don't shoot the pianoman

Een jongeman,ontgoocheld en te laf om zelfmoord te plegen,koopt een Winchester,en schiet lukraak drie mensen neer,in de hoop zelf neergschoten te worden(?).
Niet het motief is belangrijk.
Wel de vraag : in welke maatschappij leven wij?
Was dit de enige uitweg,de enige oplossing voor het probleem?
Was dit het enige middel om zich te laten gelden : wraak op een samenleving ?
Columbine.

Ach,hoe simplistisch is het de schuld te steken op een puberale dweperij.
De oorzaak zit veel dieper,is veel breder.
Er is iets dat niet werkt in Belgenland.
Open jullie ogen politici en probeer geen onzin door de strot van de Vlaming te duwen,en schuif vooral niet alles wat fout gaat in de schoenen van een politieke tegenstander,die nota bene op voorhand van elke deelname aan de macht uitgesloten wordt.
Something is rotten in the state of Berreland.

De boodschapper reeds veroordeeld,
De pianist heeft angst
en weet niet hoe de dag te overleven.
De meute juicht en joelt,

Play it Sam

Gepost door: Ruzgar | 14-05-06

ThePiano Leuk! De meest verzuurde Vlaming uit Antwerpen vindt zijn weg naar mijn blog. Een compliment, zou ik zeggen, wanneer je weet dat Piano een adeptje is van Blokwatch en haatspuwer van dienst Marc Spruyt, een betaalde agitator in dienst van het ABVV.

En hij snapt het natuurlijk weer niet. Klaag je criminele feiten van een Marokkaan tegenover Belgen aan, dan veroordeel je volgens hem (en zijn soort) een hele gemeenschap. Pleegt er een Vlaming (per uitzondering) een misdaad tegenover allochtonen, dan beschimpt men één miljoen mensen van één partij. Niet toevallig de meest succesvolle...

Maar blijf vooral lezen, Piano. Ik zal een paar citaten uit toespraken van anderen op mijn blog zetten.

Politiek correct probeert deze misdaad te recupereren om van de gelegenheid gebruik te maken een partij met de meeste stemmen, het Vlaams Belang, te liquideren. Meer niet! Dat Verhofstadt met zijn dwaze opmerkingen het vuur aan de lont steekt, snapt hij evenmin. Tot er weer aan autochtone kant onschuldige slachtoffers vallen...dan weet hij vast weer van niets.

Bovendien vind ik het wel grappig dat een zoon van een volgeling van Van Severen en zelf lid van Voorpost te zijn geweest het dwaze argument aanhaalt, dat de moordenaar een zoon van een Oostfronter was. En wie weet heeft hij ook nog tegen de communisten gevochten in Korea??? Voor het ene werd hij gestraft (en nog) voor het andere kreeg hij waarschijnlijk een medaille.


Het is echter dom te veronderstellen dat kinderen de politieke richting van de ouders volgen. Ik ben zelf het beste voorbeeld, mijn ouders waren socialisten en zie...ik ben toch nog goed terecht gekomen, niet Pianoke?

Dat Frieda Van Themsche toevallig zijn tante is, heeft hier niets mee te maken. Wanneer een neefje van mij een dergelijke afschuwelijke daad zou plegen, dan zou ik daar ook niets kunnen aan doen. Elke mens is anders en iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

Dus van 'vergoelijken' is geen sprake, wel van verontwaardiging omdat men een partij verantwoordelijk stelt voor het gebeurde.


Gepost door: Janice | 14-05-06

Tja Ik weet nog hoe rechts na de moord op Pim Fortuyn links moreel verantwoordelijk achtte ...Vanwege de onbeperkte demonisering van Pim in de linkse pers en media...Was de radicale islam niet mee moreel verantwoordelijk voor de moord op Theo Van Gogh?...Ach,politici,ze buiten elke situatie uit als het hen een stem op kan leveren...Politici zijn klootzakken.

Gepost door: Tiberius | 17-05-06

Hans van Temssche HvT,nog niet eens volwassen,al verschillende keren omsingeld en in elkaar geslagen door vreemdelingen,én ook al overvallen ....kijk even op deze site en het word allemaal duidelijker. www.bloggen.be/ammo
vul ook de poll vragen in,dankje.

Gepost door: braveheart | 17-04-07

wanneer Kan er mij iemand zeggen wanneer Hvt voor het gerecht moet verschijnen,en waar en welk gerechtsgebouw,....mag ik dit als gewone burger ook meevolgen in het gerechtsgebouw,weet iemand hoe dit tewerk gaat als je als gewone burger het proces wil volgen bij een zitting?

Gepost door: braveheart | 17-04-07

De commentaren zijn gesloten.