15-05-06

BANG

Voor het eerst in mijn leven ben ik bang. Bang voor de agressie die van de regering uitgaat.
Dit is puur fascisme.

Voor het eerst kan ik mij inbeelden hoe de joden in 1349 zich moeten hebben gevoeld toen zij beschuldigd werden het drinkwater te hebben vergiftigd om daarna door heel Europa genadeloos te worden vervolgd en vermoord. Toen uiteindelijk bleek dat zij onschuldig waren omdat de pest was uitgebroken was het te laat.

Uit de geschiedenis blijkt dat voorbarige en ondoordachte gevolgtrekkingen zeer zware en onvergeeflijke gevolgen kunnen hebben.
Hans heeft een racistische daad gesteld.
Niemand betwist dat en iedereen vindt het verschrikkelijk.
Maar een partij verantwoordelijk stellen voor die daad is hetzelfde als imam’s verantwoordelijk stellen voor de criminele en ook vaak racistisch geïnspireerde daden van jonge allochtonen.

Wat de media schrijft en de staatstelevisie uitzendt in verband met het droevige drama dat zich in Antwerpen heeft afgespeeld en vooral na het zien van de van haat vertrokken gezichten van zowel politici als Verhofstadt en Marokkaanse woordvoerders wanneer zij het over het Vlaams Belang hebben en daarmee één miljoen mensen stigmatiseren ben ik bang dat het geweld nog zal escaleren in dit land.
Niet alleen zullen jongeren die zich tot nu toe al straffeloos voelden van de situatie dankbaar gebruik maken, zoals gisteren al bleek in Antwerpen, maar ook de politieke wereld, vooral opgehitst door Franstalige zijde zal alles op alles zetten om het Vlaams Belang op een laffe manier uit te schakelen.
Uit de Franstalige debatprogramma's bleek nogmaals dat er over de taalgrens een grote consensus bestaat om de dotatie van het Vlaams Belang af te nemen. We wisten dat er onder de gordel zou geslagen worden voor de verkiezingen, we wisten echter niet dat één moorddadige gek de aanval in gang zou zetten waarbij tafelspringers zoals o.a. Geert Lambert van het extreem linkse minipartijtje Spirit handig misbruik maken om zichzelf in de schijnwerper (een hele grote dan) te plaatsen.

Het gedroomde moment voor de tegenstanders! Nog vooraleer men wist hoe de vork in de steel zat werd het drama gerecupereerd door Verhofstadt en de zijnen. Ik begrijp dat hij diep getroffen was door het leed van de ouders, vooral ook omdat hij een vriend des huizes was. Maar zijn daaropvolgende reactie overtrof alle grenzen van fatsoen. Volgens Verhofstadt was ‘het Vlaams Belang de laatste tijd te ver gegaan’.

Te ver? Hoezo te ver?

Toevallig was het wel het Vlaams Belang die heel sereen bleef na de moord op Joe Van Holsbeeck. En toevallig was het wel vanuit Marokkaanse – regering en media hoek dat de eerste ‘recuperatie’ werd gedaan door Noord-Afrikanen te veroordelen vooraleer alle feiten gekend waren.
En toevallig blijkt nu dat Hans Van Themsche verslaafd was aan de gevaarlijke en gewelddadige computerspelletjes ‘wargames’ waarvoor Filip Dewinter al eerder pleitte om ze in België niet toe te laten.

Ook Leman deed zijn duit in het zakje en probeerde hiermee terug op een goed blaadje te komen bij Verhofstadt, van wie hij eerder moest opstappen bij het CGKR omdat zijn opdracht, het Vlaams Blok liquideren, mislukt was. Hij vond zelfs dat zijn opvolger, De Witte niet streng genoeg was. Als voorbeeld haalde hij Paul Belien aan die een stuk had geschreven over Noord-Afrikaanse jongeren waarnaar hij refereerde als zijnde ‘roofdieren’.

Daardoor had men aangetoond dat het Vlaams Belang racistisch was...maar men vergeet wel dat Paul Belien niet eens lid is van het Vlaams Belang. Maar weer legt men de link naar een familielid die toevallig volksvertegenwoordiger is van het Vlaams Belang. Vrouwen bij het Vlaams Belang moeten toch wel héél gevaarlijk en demagogisch zijn dat zij zowel familieleden die veraf wonen of echtgenoten waarvan geweten is dat hij liberaal is en samen met Verhofstadt zijn burgermanifesten schreef, zover kunnen krijgen te doen of te schrijven wat zij willen. (Ik moet hen toch eens vragen hoe zij dat doen).

Wat Verhofstadt nu doet is niets minder dan het vuur aan de lont steken en proberen om op die manier een ‘hinderlijke’ partij opnieuw uit te schakelen zoals hij al eerder probeerde.

Hoe verschrikkelijk ik het gebeurde ook vind, niemand anders dan de moordenaar zelf is verantwoordelijk voor zijn daden. Niet het Vlaams Belang, niet zijn tante...ja, zelfs niet het permanente gedoogbeleid van de overheid in verband met het niet voeren van een ernstig migrantenbeleid, het toelaten van de gettovorming en de gedurige positieve discriminatie ook ten aanzien van criminelen. Nee, enkel diegene die de trekker overhaalde is de schuldige.

Brussels parlementslid Fouad Ahidar (Spirit) zei dat het Vlaams Belang zich moet excuseren voor wat ze al jaren over allochtonen en criminaliteit verkondigt. Ik vraag mij af wat hij daarmee bedoelt wanneer men weet dat hij zelf na de moord op Joe Van Holsbeeck tijdens een interview zei dat hij een ‘nieuw soort racisme zag’. “Noord-Afrikaanse jongeren pesten bewust Belgen. Maar het wordt steeds toegedekt met de mantel der liefde.” Fouad Ahidar wilde toen geen ‘betutteling’ meer tegen deze en alle andere migrantenjongeren die zich ‘onaantastbaar’ wanen, en er moest hard worden opgetreden.“Excuses zijn er niet. Wat men vanuit links-politiek correcte hoek ook beweert...”, zei hij toen.

Raar, nu praat Ahidar ineens helemaal anders. Nu eist hij zowaar excuses van Het Vlaams Belang omdat zij al jarenlang voor een hardere aanpak pleiten van criminele ‘jongeren’ en een gepaste straf eventueel gekoppeld aan een heropvoedingsprogramma. Omdat zij vragen dat vreemdelingen zich hier zouden aanpassen, de taal en een beroep leren en de ouders hun zonen even streng zouden opvoeden als hun dochters? Is het dan teveel gevraagd aan diegenen die dat niet willen om ons land, dat zij blijkbaar verfoeien en racistisch vinden en hun eigen wetten hier willen toepassen, (vaak de wet van de sterkste) te verlaten en het te proberen in het land van hun eerste, zoniet tweede nationaliteit?

Nu zegt Ahidar, “Nu heeft Vlaams Belang het over een psychopaat, maar als de dader een allochtoon is, is heel de gemeenschap verantwoordelijk”.

Het verschil is dat het Vlaams Belang net zo goed de autochtone als de allochtone op dezelfde manier wil gestraft zien, en daar wringt het schoentje. Bovendien doen zij net hetzelfde als waarvan zij het Vlaams Belang beschuldigen. Het demoniseren van het Vlaams Belang en haar kiezers is niet nieuw. Het duurt al heel lang en het mag een wonder heten dat de meeste mensen hier kalm onder blijven. Ook al wordt er soms eens ‘harde’ taal gebruikt door iemand, waar de overgrote meerderheid het soms ook niet altijd mee eens is, worden alle Vlaams Belang kiezers over één kam geschoren. En altijd over dezelfde kam. ’t Zijn allemaal racisten en fascisten....
Zo...einde debat!

In elk debat worden we uitgescholden voor racisten, fascisten, bruine smurrie, mestkevers en zelfs nog erger... tot het gooien van molotovcocktails vanuit krakersgebouwen en ons bekogelen met kasseien...we hebben het allemaal al gehad. En toch blijven we kalm en proberen we met argumenten te overtuigen. En geloof mij, het is niet gemakkelijk om een debat te voeren wanneer de opponent je voortdurend zit uit te schelden voor racist en fascist of nazi. Een beetje belachelijk natuurlijk wanneer men weet dat de meeste mensen zelfs niets met de collaboratie te maken hadden, laat staan met nazisme of fascisme. Bovendien is een Vlaming helemaal niet racistisch van nature uit. Het is het enige volk dat elke vreemdeling in zijn eigen taal zal proberen te antwoorden. Maar het anti-racisme wordt uitgelegd als racisme. Ook al werden Vlamingen al jarenlang uitgedaagd, getreiterd en gepest. Overvallen, ge-car en ge-homejacked, beroofd of verkracht, hun enige reactie is hun stem uitbrengen op de enige partij die hun noden politiek verwoordt in de hoop dat er iets zal veranderen.

Maar de overheid leert het nooit:

Zelfs nu, na wat er gebeurd is, schrijft HLN: “Weer drie jeugdcriminelen vrijgelaten wegens plaatsgebrek”

"De voorbije dagen hebben jeugdrechters uit Brussel, Charleroi en Dendermonde drie minderjarige criminelen naar huis moeten laten gaan omdat er geen plaats was in jeugdinstellingen. Alleen al in Vlaanderen kregen de jeugdrechters vorig jaar bijna duizend keer te horen dat er geen plaats was in de gemeenschapsinstellingen. Het plaatsgebrek in de Vlaamse en Waalse jeugdinstellingen is een nijpend probleem dat maar niet opgelost raakt."

Het is niet omdat er gekken in onze maatschappij rondlopen dat men moet zwijgen en geen kritiek meer mag hebben over de ‘jongeren’-bendes die onze steden onveilig maken. Het is niet omdat er een drama is gebeurd dat we niet meer mogen spreken over de verloedering binnen onze maatschappij. Het is door te zwijgen en toe te geven dat het gevoel van straffeloosheid wordt aangewakkerd bij bepaalde ‘jongeren’. De regering ziet niet dat een kleine groep het verpest voor de rest. En volgens een Marokkaanse vriend, zouden heel wat Marokkanen liever andere woordvoerders hebben dan diegenen die zich daar nu toe geroepen voelen. Want diegenen die zo graag op televisie komen, weten niet wat de meeste mensen denken. Hij zegt dat de meeste ouders zelf bang zijn van de ‘zonen’ waar ze geen grip meer op hebben door toedoen van de ‘gedoogpolitiek’ in dit land. En ook hij legt de schuld bij de overheid en ergert zich evengoed blauw aan het macho-optreden van de AEL militie’s op zoek naar rellen. (Zoals gisteren op de Meir in Antwerpen).

Dus het Vlaams Belang moet daar blijven op hameren, ongeacht welke kleur de criminelen hebben tot er iets verandert. Wie zegt dat dit racisme is, is verkeerd. Racisme is een vorm van discriminatie, waarbij een bepaald ras als minderwaardig wordt beschouwd vanwege de huidskleur. Voor mij maakt een kleur niet uit. Het is wat er onder zit dat telt. Als ik volgens de huidige terminologie van racisme moet denken, ben ik dus net zo goed racistisch tegenover criminele Vlamingen en dan vooral tegen skinheads en ander white trash. Tegen extremen van zowel linkse als rechtse signatuur.

21:59 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

VB und kein Ende
Deze dagen,in ieder politiek forum of gesprek,wordt het VB verweten reeds 30 jaar bepaalde

bevokingsgroepen tegen elkaar op te stoken.
Het VB zet geen bevolkingsgroepen tegen mekaar op.
Het VB noemt enkel de problemen bij naam.
Dat de beleidsmakers onder druk van de politieke correctheid geen of foute wetten maken,en andere,voor

bepaalde groepen,niet toepassen,dát drijft de bevolking uiteen.Het voedt het onrechtvaardigheidsgevoel.
Wie dit aanklaagt is voor de beleidsmakers verantwoordelijk voor de actie van dolgedraaide elementen die

door hun labiliteit,en om geen andere reden,zichzelf de hoofdrol toebedelen in hun persoonlijk PC-game en

medeburgers medogenloos afknallen.
Door de weigering van de ouders van de kleine Luna om het medeleven van het VB te aanvaarden,laten zij een

kans liggen bepaalde groepen niet tegen elkaar op te zetten.
Voor deze weigering zijn niet zij verantwoordelijk.Zij moeten hun enorme verdriet verwerken.
Des te schandaliger is het ,in deze omstandigheden, deze getroffen ouders te adviseren dit te doen!
(Werden de ouders van Joe ooit geadviseerd het medeleven van de allochtone gemeenschap te weigeren?)
Wat nu gebeurt is erg : het brandmerken van een groep,de inquisitie,de heksenjacht bijna!
Toch ook medeleven met de ouders van Hans.Evenmin zij hebben de trekker overgehaald.

Gepost door: Ruzgar | 16-05-06

met een slogan als eigen volk eerst of hand in hand terug naar eigen land...zet je WEL groepen mensen tegen elkaar op...Of ben ik gewoon achterlijk?
Durft u in alle eerlijkheid,zonder gebrainwasht te zijn door VB lectuur te beweren dat "eigen volk eerst" toch geen vleugje racisme inhoudt?Komaan...!Wat betreft de hetze tegen VB geef ik je gelijk...'t is overdreven.En maakt van het VB terug de geslagen hond waarmee het volk sympathiseert.Mist zijn doel compleet.

Gepost door: Tiberius | 17-05-06

Eigen volk eerst Misschien roepen mensen wel 'eigen volk eerst' omdat er al genoeg partijen zijn die 'ander volk eerst' roepen?

Persoonlijk zou ik een andere slogan willen 'iedereen gelijk behandelen' zonder positieve- of negatieve discriminatie.
Tenslotte krijgen vreemdelingen hier evenveel kansen als iemand anders en al zeker meer kansen dan in de thuislanden. Dus waarom spreekt men over 'kanslozen' wanneer men het heeft over jongeren van vreemde origine die liever het 'snelle geld' verkiezen boven een 'nine to five' job?

Gepost door: Janice | 17-05-06

over politiekers In wil iets zeggen tegen onze politiekers.Wie heeft het recht om het Vlaams Belang te veroordelen?Wie is Vermassen om het Vlaams Belang te bekladden?

Gepost door: ELVIS | 22-05-06

De commentaren zijn gesloten.