29-05-06

"Waarom houden jullie niet van onze kinderen?

Hieronder leest u wat er staat op de website van http://www.rwina.com/
Salaam is mijn groet voor Arabieren in Hart en nieren,


Salaam is mijn groet voor de eervolle Maghrebeinen en hen noem ik Arabische Broeders
Salaam is mijn groet voor de Trotse Machrekeinen en hen noem ik Arabische Broeders
De twee Halve maanden maken ons één
Eén Arabische profeet één Arabische Koran
Arabische bloed boven de mensheid verheven
Salaam is mijn groet voor de kinderen van Sem, de ridders van de heilige Semitische Ras
Niet de valse blonde zionisten, die zijn Arische honden, en parasiteren op onze ras


Salaam is mijn groet voor Arabieren in Hart en nieren

En mijn woede en haat verklaar ik aan de Europeaan,
Ik haat je wanneer je slecht bent
Ik haat je wanneer je goed bent
Ik haat je wanneer je leeft
Ik haat je wanneer je sterft
Ik haat je wanneer je me haat
Ik haat je wanneer je van mij houdt
Ik haat je wanneer je Christen bent
Ik haat je wanneer je jood bent
Ik haat je wanneer je ongelovig bent
IK haat je wanneer je zelf moslim bent

Mijn haat en woede dat ik verklaar, Zijn echt en diep en sterk en waar
Mijn haat en woede dat ik verklaar , zijn je angst je ondergang, je grootste gevaar.
Posted by Arab Panther at 03:23 PM. Filed under: RM (Rwina Managers)


Allahoe Akbar! De hypocrieten kwamen op de dag des heren, na het jummu’a-gebed, samen. In hun witte schapenvacht kwamen ze op onze vrijdag marsen tegen het zinloos geweld. Huichelachtig en meanderend gleden ze als slangen de Antwerpse racistenstad binnen. Bij wijze van onmiddellijke vergelding liet de Almachtige hen verdrinken in de zure, van dikke pakken stof voorziene en racistische, Vlaamse regen. De satan en opperracist Patrick Janssens kreeg de slogan ‘het verdriet is van A’ als een boemerang in het gezicht: amper 10.000 racisten kwamen opdagen om het antiracistische hypocrietenlied te zingen. Maar we moeten eerlijk zijn: niet enkel de racisten bevolkten deze mars…ook de achterlijke onderontwikkelde echte schapen!!

Lees meer: KLIK HIER

Posted by Abdelkrim at 06:33 PM. Filed under: VMO (Vlaamse Mentaliteit Onderzocht)

Allahoe Akbar! De hypocrieten kwamen op de dag des heren, na het jummu’a-gebed, samen. In hun witte schapenvacht kwamen ze op onze vrijdag marsen tegen het zinloos geweld. Huichelachtig en meanderend gleden ze als slangen de Antwerpse racistenstad binnen. Bij wijze van onmiddellijke vergelding liet de Almachtige hen verdrinken in de zure, van dikke pakken stof voorziene en racistische, Vlaamse regen. De satan en opperracist Patrick Janssens kreeg de slogan ‘het verdriet is van A’ als een boemerang in het gezicht: amper 10.000 racisten kwamen opdagen om het antiracistische hypocrietenlied te zingen. Maar we moeten eerlijk zijn: niet enkel de racisten bevolkten deze mars…ook de achterlijke onderontwikkelde echte schapen!!

Posted by Abdelkrim at 06:33 PM. Filed under: VMO (Vlaamse Mentaliteit Onderzocht)

Ter ere van onze broeder Mohammed BouazzaIn naam van Allah de Garmhartige de Genadevolle Tot Allah (sphta) behoren wij en tot Allah (sphta) keren wij terug. Moge Allah hem genade schenken Allah is de Genadevolle, moge Allah zijn zondes vergeven Allah is de Vergevensgezinde, moge Allah rust in zijn graf schenken, moge Allah zijn ouders bijstaan en geduld in hun harten plaatsen, Allah is diegene die ons heeft geschapen en hij is degene die beloont en straft tot hem keren wij terug. Laat de moujahideen zegevieren over het gebroed van de apen en de varkens yaah Allah, en laat de moslims van het westen naar de strijd trekken of de strijd naar ons laten komen zodat wij het paradijs kunnen verdienen yaah Rabbi al Alamien . Amien amien amien

Posted by Kolonel at 06:38 PM. Filed under: GR (Gorro Respect)Bismi Lahi Rahmani Rahim

1.Val eerst de zogenaamde onschuldige Vlaming aan die verstrooid is en geïsoleerd en val pas daarna de kopstukken die sterk en bewapend zijn.

2. Verover eerst onze straten, de Wijken en daarna pas het Centrum en De Zionistische Getto.Posted by elche at 03:52 AM. Filed under: RR (Rwina Revolutie)Na de geflipte moorden in Antwerpen en de escalatie van de voorbije dagen is het nu van groot belang dat we ons niet laten provoceren om represailles te gaan plegen.

Ik heb gehoord dat een aantal leden van de Arab Panthers een aanslag aan het beramen zijn. Doe dat vooral niet broeders. Eerst en vooral het is niet het moment, onze Arsenal is niet volledig, jullie weten goed genoeg hoe moeilijk het is de laatste maanden om aan RPG's te geraken. En als we de launchers hebben dan hebben we niet genoeg granaden ervoor. will je een oorlog beginnen met een aantal AK47 en hand granaten? wat als ze het leger inzetten? wat als onze ergste scenario waarheid wordt en we naar guerilla moeten overschakelen? guerilla met een paar honderd RPG granaten? wat na een maand? Als we nu een aantal van die skins terpletter schieten dan voelen we ons mischien goed voor een dag of twee maar dan betekent het ook dat we voor een oorlog staan. En oorlog moet je beter voorbereiden. we hebben genoeg om ons eigen en ons wijken te verdedigen als het moet, maar in de aanval trekken is niet aan te raden.

Posted by Arab Panther at 02:40 AM. Filed under: RR (Rwina Revolutie)

Wie zijn we?

Een vraag die hoogstwaarschijnlijk op ieders puntje van de tong ligt. Om met de deur in huis te vallen: wij vormen het leger der verworpenen die Vlaanderen op weg willen helpen om een Arabische provincie te worden. Het spreekt voor zich dat we hiervoor de Vlaamse geest eerst zullen moeten zuiveren van alle wansmakelijkheden die het vandaag de dag kenmerkt. We hebben het dan niet alleen over de incestueuze praktijken die hier schering en inslag zijn maar ook over de racismekanker waarvan iedere Vlaming, op 2 verdwaalde zielen na, van doordrongen is. Deze kanker stigmatiseert onze jonge draries en drariattes. Ze spuwt hen uit, behandelt ze als 4-de rangsburger, kijkt neer op haar Arabisch-Islamietische cultuur. Vlaanderen is terminaal ziek. We hoeven maar te verwijzen naar de hypocriete politieke klasse die niet anders denkt dan het Vlaams Belang maar haar gretig als bliksemafleider gebruikt. We verwijzen naar de Gestapopolitie die alle wetten, gedragscodes en deontologie verkrachten als het om makkaken gaat. We verwijzen naar de geile en sexueelgeobsedeerde Vlaamse geesten die onze drariattes zonder hoofddoek, met diepe decolleté en gespannen kontje, de straat op willen. We verwijzen naar de racistische geest die ons de oren van het hoofd zeuren opdat we onze cultuur opgeven. Maar geen nood want er is hoop. Eenmaal Vlaanderen tot een Arabische provincie is verworden en ingelijfd is in het grote Arabische rijk zal ze mogen binnentreden tot de beschaving. Want wij, leger der verworpenen, zijn de artsen der samenlevingen. Wij bedrijven de geneeskunde van deze kwaal als geen ander. Onze leermeesters zijn: Gamal Abdel Nasser, Abdelkrim El Khattabi, Mohammed Ameziane, Moqtada Al-Sadr, Oesama bin laden, Salah’adien, Tariq Ibnoe Ziad, Khalid Ibnoe Walied, etc.......

Wat betreft Vlaanderen hebben we de diagnose al gesteld: ziekelijke geslotenheid, racisme, fascisme, seksuele ongeremdheid, bekeringsdrang t.a.v. moslims. De therapie die wij zullen toepassen is die van de Guerrillaoorlog. Door middel van enkele voorlopige cellen zullen we de gewapende strijd hier in Vlaanderen doen ontvlammen. Hiermee zijn we rechtstreekse bondgenoten van het verzet in Bagdad, Libanon, Rif, Qabul,...


Bron en vermoedelijke eigenaar website: KLIK HIER

Integraal overgenomen van website: http://www.rwina.com/

11:02 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Gezellig clubje. :-) Wanneer gaan de sossen en de watermeloenen eens doorkrijgen dat slijmen bij islamieten een averechts effect heeft?

Gepost door: Tissuebox | 29-05-06

media Ze moeten Jahjah en zijn bende nog maar veel op tv halen. Iemand heeft opgespoord vanwaar het komt en het gaat om een internetcafé op de Turnhoutsebaan in Antwerpen. Het zou gaan om de twintigjarige Youssef Rahimi, zaakvoerder van het internetcafé, dat eveneens dienst doet als lokaal AEL.
Ze snappen niet hoeveel schade ze hun eigen gemeenschap berokkenen. En ook al is het misschien moeilijk te geloven, er zijn echt wel toffe mensen onder hen.

Gepost door: Janice | 30-05-06

Overbelasting van de site Wegens overbelasting is de site moeilijk te bereiken.

Via http://www.rwina.com/index.php?blogid=1 gaat het beter.

Kopiëren en plakken in google.

Er is zelfs nog een filmpje aan toegevoegd, dus ze trekken zich niet al te veel aan van de klacht van het CGKR.

Gepost door: Janice | 30-05-06

Toffe islamieten "Ze snappen niet hoeveel schade ze hun eigen gemeenschap berokkenen. En ook al is het misschien moeilijk te geloven, er zijn echt wel toffe mensen onder hen."


Ja, maar aan welke kant staan ze? Hoeveel moslimmarsen zijn er al geweest tegen islamterrorisme? Zou een toffe moslim zijn fundamentalistische buurman verklikken? Waarom niet? Uit heimelijke sympathie of uit schrik? Wat hebben we nu aan toffe moslims als we er niet op kunnen rekenen? Denken toffe moslims dat ze op ons kunnen rekenen?

Gepost door: Tissuebox | 30-05-06

Toffe moslims Die toffe mensen waarnaar ik verwees zijn geen moslims meer. Waarschijnlijk zit daar wel het verschil.

Gepost door: Janice | 30-05-06

De commentaren zijn gesloten.