29-05-06

CGKR dient klacht in de website www.rwina.com

Centrum Gelijke Kansen dient klacht in tegen rwina.com (Zie artikel 'Waarom houden jullie niet van onze kinderen')

BRUSSEL 29/05 (BELGA) = Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen enRacismebestrijding heeft op donderdag 18 mei een klacht ingediend bijhet federaal parket tegen de website www.rwina.com wegens inbreukentegen de antiracismewet. Dat gebeurde nadat er klachten warenbinnengekomen op het meldpunt "cyberhate.be", zo verklaarde LieveStaes van het Centrum maandag aan Belga.
Op rwina.com is een Nederlandstalige, extremistische moslimsitemet heel wat schuttingtaal over de Belgen en Vlamingen."Hartstochtelijk, fier en moedig strijden we voor de stichting enuitbreiding van de Arabische Imperium op Romeinse bodem. Vandaagroepen we aan de kinderen van onze natie de onafhankelijkheid uit vanAl Jumhurriya Al Arabia AL Europia (Arabisch Europese Republiek)",luidt het op de homepage. Er wordt ook zwaar uitgehaald naar destille optocht van afgelopen vrijdag in Antwerpen.
De agressieve taal die de site hanteert, is echter zo extreem dateen aantal mensen menen dat het om een hoax of vervalsing moet gaan. Uit de informatie op de website kan afgeleid worden dat dewebsite reeds vanaf maart 2006 actief is. Het Centrum voor GelijkeKansen en Racismebestrijding kreeg lucht van de zaak via zijnmeldpunt Cyberhate.be. Dat bestaat reeds enkele maanden en krijgtsteeds meer meldingen binnen, aldus nog Staes./.AHO (PLS)

13:48 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ze trekken het hun niet echt aan Dit staat er nu te lezen. Vandaag gepost.

Het kakkerlakkenverdriet van V


Waarde landgenoten en Vlaamse kakkerlakken, zoals jullie weten is onze site een gigantisch succes. De teller slaat om de haverklap tilt, net als de teller van een Vlaamse bejaarde die zijn kleindochter aanrandt. Bijna 100000 unieke bezoekers op enkele dagen tijd. De vraag dringt zich op of er nog Vlamingen zijn die onze website niet bezocht hebben! Aan de postings te zien vinden veel Vlamingen het shockerend om pakweg als kakkerlak omschreven te worden. Omwille van onze allochtoons kennis van het Nederlands komen we niet vanzelfsprekend op de juiste terminologie. Wat we wel weten is dat de Duitse kakkerlak in België de meest voorkomende kakkerlak is. De collaboratiegeschiedenis ligt hier waarschijnlijk aan de basis van.


Kakkerlakken bevuilen zichzelf en hun voedsel door het verslepen van smetstoffen en ze zijn drager van bacteriën en mijten. Ze verspreiden een onaangename geur door uitscheiding via de rugklier. We maken alvast geen holle conclusies maar baseren deze altijd op hetgeen we te zien en te horen krijgen aan systematisch Vlaams gedrag. Het gigantische succes van Rwina.com met bijbehorend media-aandacht is het meest recente resultaat van het typische Vlaamse kakkerlakkensyndroom. Is onze site een hoax of het realiteit, wie zal het zeggen? Feit is dat de racistische commentaren de ziel en de pure inborst van de Vlaming in vol ornaat onthullen.
Voordat we ‘het Centrum’ een dienst konden bewijzen werden we overspoelt door dat woest hoopje ongedierte dat allerlei bacteriën voor ons in petto had. Veel ranzige bezoekers lieten een kwallig spoortje smetstoffen achter op hun weg terug naar de verschillende voor hen smeuïge internet-mesthopen van oorsprong. Postings op ZatteVrienden, JurgenVerstrepen, etc eisten de eerste opgestuurde klacht naar Centrum en media op en allemaal hoopten ze op wat naamsbekendheid voor hun zielig hoopje fascistische ellende.

Rwina.com verzond een maand geleden al een eigen persmededeling naar zowel alle media en interessante mailadressen. We anticipeerden hiermee op de oh zo voorspelbare racistische en fascistische commentaren en acties van doorsnee Vlamingen voor onze site door media en Centrum behandeld zou worden. Kakkerlakken kunnen wekenlang zonder voedsel maar het dagelijkse ranzige menu allochtonennieuws in kranten en op tv is ongetwijfeld voldoende om verder op te parasiteren.

Het CGKR maakt dankbaar gebruik van de media-aandacht van onze website om aan promotie & marketing te doen. Cyberhate.be is online ‘en krijgt steeds meer meldingen binnen’. Na de klachten tegen het VB is Rwina.com het beste dat ‘het Centrum’ kon overkomen. Perfecte timing, perfect timing for imagebuilding. CGKR behandeld alle racisme, van zowel autochtonen als allochtonen. Zoals afgesproken en graag gedaan Jozef! We besloten het Centrum als sponsor op te nemen. We nemen aan dat dit geen probleem vormt aangezien we elkaar in deze efficiënt en effectief aanvullen.

Rwina.com sluit dit open schrijven af met een massale oproep aan alle mujahidien in den heinde en den verre. Broeders en zusters, lees onderstaande boodschap zeer zorgvuldig en weet voor wie dit van toepassing is! Ga heen en verspreidt het woord!

Ghoyaa aterjaam, nta wa7d gha ien oo kelb! Nta weld l9a7bba li 7wa moo! Leflamanni li talbbek terjamloo had nass, howa mridd bel 3onsoriyaa oo nta baghi mazal terjamloo? Leflamani tay d7ak 3lik! Howa 3aaref bi annak nta weld al Ka77ba , oo bi annak nta ta7t saytarra dyalloo. Sayidie almottarjim, nta 3abied ledaak lkaffer bellah l3onsorri! Nta Gha ien dyal sha3b lmosliem, oo ma 3andakshi al aghlaa9. A terjaam al 3aziz, had leflamanni tay staghel fiek meziaan, oo tay 7asbbek b7al zbbel. Wa sallam 3lla mammaak a weld zamal.
Ayouma attajem, chek thaghedar, chek thakzin! Chek the mis nerkehwa, chek the koth yemmagh al3ado. Aflamani idagi talben attajem teya ya i7regh sel3onsorria chek ammen azouth astoojmeth? Aflamani i thaghek ghak! Netta issen ira chek the mis nerkehwa, netta issen ira chek wadjigh ouhakous ines. Ayouma attajem, chek ther3abd lkaffer bellah l3onsorri! Chek thaghedar sha3b imsermen, chek the chith our inegh, ath cheth our nyemmagh insjallah! Ayouma attajem, Aflamani i twosa ghak, chek tabouthas ghinchith, netta thaghes ich ghay ndar, gi ginchith ney nezwer sighfis. Siwthas ijn sram thamakran I yemmagh a mis nreham.

RwinaTeam

Gepost door: Dirk V. | 30-05-06

Ongelooflijk En daarbij vergten ze hun eigen Arabische collaboratietijdperk.

't Wordt tijd dat ik nog een tweede weblog open, met onthullingen en foto's over de Arabische collaboratie, waarbij zelfs een SS bataljon moslims een rol hebben gespeeld.

Het ergste is dat links en blauw zelf zo weinig weten over de islam en vooral de Arabieren.

Ze slikken het woord 'racisme' als zoete koek en misbruiken het net als zij doen, terwijl het in Arabische termen niets anders betekent dan een scheldwoord voor iemand die zich niet wil onderwerpen aan hun geloof en hun arrogantie.

Gepost door: Janice | 30-05-06

de grootste racisten zijn de moslims. Ze zijn tegen alles. Ze hebben geen respect voor blanken, dieren, homo's, joden. En dankzij hun is de criminaliteit zwaar toegenomen

Gepost door: bart | 27-06-08

De commentaren zijn gesloten.