12-06-06

Onbeschoft en ook nog hatelijk

Omdat Hugo Coveliers vorige week 20 jaar in het parlement zetelt werd hij gehuldigd. In de gelegenheidstoespraak deed Verhofstadt echter geen enkele moeite om zijn vijandigheid tegenover senator Coverliers te verbergen.

Hij 'prees' hem regelrecht de hel in. Over zijn inzet in de strijd tegen de georganiseerde misdaad en het terrorisme siste Verhofstadt, "Heel uw carrière was u daarmee bezig, in die mate zelfs dat sommigen zich afvroegen of u zelf lid was van de Bende van Nijvel..."
Hij ging nog verder door te stellen dat Hugo Coveliers zijn carrière als topman van de CIA of als onderzoeksrechter gemist had. "Maar ja, het kan nog..."

Alle aanwezigen vonden de uitspraken beneden peil en niet erg verstandig.
Maar van dat laatste kan Verhofstadt nu echt niet beschuldigd worden...

Ik wacht alvast met spanning op het boek met de Verhofstadt-onthullingen dat Hugo Coveliers binnenkort zal uitbrengen.

13:07 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Mr Coveliers Ik ken de heer Coveliers persoonlijk en weet dat die man zeer goede bedoelingen heeft. Coveliers heeft mij ook met raad bijgestaan mij te helpen met een procedure tegen het leger.
Coveliers zou een beter minister zijn dan die onozele verhofstadt.
Coveliers luistert tenminste naar de noden van de mens naar de sukkelaar op straat wat niet kan gezegd worden van de andere clowns die in Brussel zitten en gewoon hun zakken vullen.

Gepost door: verhoeven frans | 26-07-06

Verafstoot Wat verafstoot daanr heeft uitgestoken is schandalig. Maar ja de machthebbers denken dat zij alles kunnen en mogen.
Zo kwam M. Edward Beysen aan zijn einde, een ongeluk? Neen, volgens mijn aanvoelen: moord. En dat gevaar loopt Coveliers ook. Heel eenvoudig: op Stalinistische wijze, wie niet doet wat het cenakel in de Melsenstraat beslist, wordt gelikwideerd. Coveliers, pas op!
Dit is Belgie, het zou misschien ook kunnen gebeuren in een bananenrepubliek. Maar dit is het koninkrijk van Bebert en Dolce Paola.Hier is alles nog mooier.

Gepost door: Udo | 24-09-06

De commentaren zijn gesloten.