26-06-06

Racistische moord wordt plots 'busincident'.

Een ‘racistische moord’ kan volgens de opiniemakers enkel maar van blank naar andere kleurtjes. Wanneer een man wordt doodgeslagen omdat hij de goede raad van Danneels wou volgen en tussenbeide kwam om herrieschoppende ‘jongeren’ te kalmeren, dan spreekt men, zoals De Morgen doet, over een ‘busincident’.
Zouden deze jongeren ook een oudere Marokkaanse ‘bemiddelaar in het geschil’ hebben doodgeslagen en gestampt?

12:39 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Racistische Moord Inderdaad.
Toen Hans Van Temsche,weggestuurd uit het internaat,zijn droom aan diggelen,depressief en niet-wetende-van-welk-hout-pijlen-maken een Antwerpse Turkse neerschoot,een Malinese oppas en haar toevertrouwde blonde engeltje doodde,was dit voor Ginocchio en de persmeute een RACISTISCHE MOORD.
Zaterdag 24/06 werd op bus 23 een man VERMOORD die tussenbeide wou komen om de kalmte op de bus te herstellen,en spreekt de VRT en VTM van een "DODELIJK INCIDENT" !
Zou het kunnen dat de daders niet passen in de multiculturele onschuld ??

Gepost door: Ruzgar | 26-06-06

Volgens Kramers Incident = Storende kleine gebeurtenis

Gepost door: Janice | 26-06-06

Moord in Veurne In Veurne is er een moord gebeurt,dat wordt niet kenbaar gemaakt door de politie en de burgemeester Jan Verfaillie.Ze zeggen dat het zelfmoord is. Ik ken die jongen van 26 jaar,het is een zelfmoord, maar moord.De jongen zijn vingers waren afgehakt,hij werd geslagen en geklopt,en tenslotte hebben ze zijn keel overgesnijden.Dan vind ik dat burgemeester Jan Verfaillie ui t Veurne een groot crapuul is.Hij vind dat het nu niet het ogenblik is voor zulke zaken, met de verkiezingen in aantocht.Ik wil alleen dat het kenbaar gemaakt wordt in de pers en de media.Die jongen verdiende beter.Ik dank u bij voorbaat.

Gepost door: Elvis | 26-06-06

Open brief aan de bestuursverantwoordelijke van Antwerpen en de media. Open brief aan de bestuursverantwoordelijke van Antwerpen en de media.Geachte Patrick Janssens en bestuursleden,Ik heb een vraagje voor u. Ik ben maar een gewone Antwerpenaar die alles mede lede ogen aankijkt, de stad lijkt meer en meer de dieperik in te schuiven. Moorden à volonté, agressie, criminaliteit, enz… Het lijkt wel of er geen politie meer is.Maar dan realiseer ik me weer dat de politie andere taken heeft, zoals boetes schrijven, zware criminele verkeersovertreders pakken die even fout staan geparkeerd, of de moordenaars vatten die in plaats van 50 km/u rijden er 55 rijden. Geen tijd voor de kwajongensstreken van de allochtoonse jongeren.En inderdaad ik noem een koe een koe. Het zijn de allochtoonse jongeren die uw ganse stad ziek maken, het zijn niet dé jongeren het zijn de allochtoonse jongeren. Nu kan u met deze brief naar het inquisitie bureau, het CGKR, gaan maar ik trek het me niet meer aan. Ik heb lang genoeg gezwegen, het komt me de strot uit beste burgemeester. Ik wil dezelfde rechten en behandeling krijgen die de allochtonen krijgen. Ik ben de voor hen positieve benadering en voor mij negatieve discriminatie meer dan moe. Iedereen gelijk voor de wet. Ik dacht zelfs dat het in de grondwet staat.Nu is er weer een man doodgeslagen en getrapt op een bus, een man van 54 die de allochtoonse jongeren wou bedaren. Hij heeft het moeten bekopen met zijn leven. Dank u Kardinaal Danneels. De daders kan men niet vinden want waar was de politie? Juist de melkkoe van deze samenleving aan het melken. Dat brengt immers meer op dan de burger zijn veiligheid garanderen, en het is minder gevaarlijk. Voor uw agenten minder gevaarlijk dan toch. Echte moordenaars en criminelen vatten is blijkbaar iets te hoog gegrepen voor deze beleidsploegNog een vraag beste burgemeester. Komen er nu ook protestmarsen? Gaat u nu ook voor deze man heel demonstratief op televisie staan wenen? Gaat u nu ook een week lang in het zwart rondlopen? Of is deze behandeling alleen voor de allochtoonse medeburger?Ik kan het al raden, het zal dezelfde behandeling worden als Glen Wijnants kreeg toen hij door een groepje allochtonen werd doodgestoken.Een laatste punt geachte burgemeester. Als het racisme opflakkert in Antwerpen dan hebben mensen zoals u en de media er de schuld aan. U omdat u niet al uw burgers gelijk behandeld en de media omdat ze van een allochtoons slachtoffer een media circus maken en als het over een autochtoons slachtoffer gaan ze het amper vermelden. Zo was gisteren op de rode staatszender vrt de reportage over de gestorven schildpad langer dan die van de doodgeslagen man.Men andere woorden ik ben het beu, kotsbeu!!

En nee, ik ben geen Vlaams Belang stemmer. Maar de argumenten die ik heb om niet op het Vlaams Belang te stemmen worden stilaan kleiner en zwakker.Met nog steeds vriendelijke maar enorm teleurgestelde groeten,

En hopend op een reactieNicolas R.

Gepost door: Nicolas | 26-06-06

racisme is niet toegelaten al wat jullie schrijf is voor groot publiek !
ik aanraden er mee te stop of centrum brussel voor racismezaken waarschuwen en skynet en dan deze blog weg zijn in de kortste keren.

Gepost door: Ahmed | 26-06-06

@ Nicolas "En nee, ik ben geen Vlaams Belang stemmer. Maar de argumenten die ik heb om niet op het Vlaams Belang te stemmen worden stilaan kleiner en zwakker."


>>>> Jezelf verontschuldigen zal niet helpen hoor. Iedereen die kritiek heeft op allochtonen is automatisch een raciestische-fascistische-nazi-die-zes-miljoen-joden-wilt-vergassen.

Je moet PRO multicul zijn. Je moet zo diep in een sossenreet kruipen tot enkel je schoenveters nog te zien zijn, anders ben je een verzuurde raciest. Dacht je nu echt dat je kritiek kon hebben op de troetelkindjes van de multicul met als excuus dat je niet voor het Vlaams Belang stemt?

Gepost door: Tissuebox | 27-06-06

@ Ahmed "l wat jullie schrijf is voor groot publiek !
ik aanraden er mee te stop of centrum brussel voor racismezaken waarschuwen en skynet en dan deze blog weg zijn in de kortste keren. "


>>>> Ga toch eerst Nederlands leren man!

Gepost door: Tissuebox | 27-06-06

@Tissuebox Volgens mij kan/kent Ahmed zeer goed nederlands.Hij wil zich enkel voordoen als zo'n achteruitgestelde,kansloze,behoeftige borgorokkaan,die geen onderwijs heeft kunnen genieten en waardoor hij voor alles verontschuldigd wordt en niet verantwoordelijk is voor een ietsje "anders" gedrag.

Gepost door: Ruzgar | 27-06-06

Ahmed Ik denk zelfs dat Ahmed niet eens een allochtoon is, maar een links relschoppertje dat zich hier wat wil manifesteren. Wees gerust, er zijn al klachten naar Skynetblogs gestuurd, die het op hun beurt (verplicht) hebben doorgestuurd aan het CGKR, maar tot nu toe heeft niemand een vorm van racisme in mijn schrijfsels kunnen vinden. Gewoon door het simpele feit dat ik geen racist ben, maar het enkel kotsbeu ben dat relschoppers van allochtone origine, zonder enige vorm van opvoeding en waardoor elk normbesef hun vreemd is, hier in heel Europa de steden onveilig maken. Zij worden hierin gesteund door onze open en tolerante samenleving waarin zij een goedkeuren van hun gedrag in terugvinden.
De enige straf die hun angst aanjaagt, is een straf die ze moeten uitzitten in de thuislanden. Ik hoop dat Verhofstadt deze keer zijn belofte waarmaakt en allochtone gevangenen terug naar 'af' stuurt. Alleen daar zullen ze leren wat 'gezag' betekent.

Terwijl de kranten gisteren breed over het 'incident' schreven, stond vijf bladzijden verder een piepklein artikeltje over een jongen die met messteken werd bewerkt omdat ze zijn GSM wilden hebben. Zo ver is het dus al gekomen, wanneer je niet dood bent, dan haal je de eerste vijf bladzijden in de kranten niet.

Gepost door: Janice | 27-06-06

Rellen in Antwerpen In Antwerpen onstonden gisteren relletjes, na dat iemand een opschrift op de plaats waar Guido Demoor vermoord werd had gehangen met de woorden:
"Is dit dat geen racisme"

Allochtoonse jongeren namen dit niet en gingen in de clinch met enkele Antwerpenaren.

Verschillende politie patrouille's moesten tussen beide komen.
Bron HLN.

Gepost door: Dirk | 27-06-06

was wettelijke zelfverdediging Getuigen bevestigen dat allochtone jongen werd gewurgd door Belanger
DE MOOR alias De Wurger dus geen moord of doodslag maar wettelijke zelfverdediging. Wie zou zijn vrienden niet verdedigen van een Belanger ?
Er lopen meer gestoorde Belangers rond die de boodschap van het VB uitvoeren zoals Van Temsche !!!

Gepost door: Ahmed | 28-06-06

Wettige zelfverdediging (uit de blog van Filip De Man) "Bus-incident": zes Marokkanen aangevallen.

Het is immers bekend: in Antwerpen zijn er wel meer 54-jarige individuen die plots zes jonge Marokkanen aanvallen.
Zeg nu zelf: dat die bloeikes van kinderen zich dan verdedigen, is toch niet meer dan normaal?

Zo zie je maar dat Ahmedje misschien toch gelijk heeft!
Gepost door: Ruzgar | 28-06-06

amai zeg!! geen racistische schrijfsels? misschien moeten ze je reacties nog eens goed bekijken?? Scheer toch niet iedere moslim over dezelfde kam jongen!!! denk je dat wij dat leuk vinden dat het altijd allochtonen zijn?? dat zijn dommerikken, die geen opvoeding hebben, niet nadenken en al zeker geen respect hebben voor de islam, en wat de koran predikt, en ook geen respect hebben voor medemoslims. maar daar houden de meeste niet-moslims geen rekening mee he. Geloof me, ik ken er genoeg in mijn buurt die TOTAAL anders zijn, en mijn gezin is daar het LEVENDE bewijs van!

Gepost door: Lesley | 28-06-06

"Makkaken hoeren" Ik vind het schandalig dat u dit soort van onzin durft uit te kramen!!! Het is door mensen van uw soort dat deze incidenten gebeuren. Dat u rechtse sympatieën heeft, kan ik nog aannemen en zelfs respecteren. Maar dit gaat er echt over. Alle Moslims de keel over snijden??? U bent gek! Dat mensen toch eens anderen leren respecteren. Enkel door verdraagzaamheid kunnen we criminele allochtone jongeren terug op het rechte pad helpen.
Wat u voelt als er een allochtoon iets mispeutert, voelt een allochtoon wanneer u zegt dat alles Moslims vemoord moeten worden!

Gepost door: MediaFlandria | 28-06-06

Geen racistische praat iedereen mag voor mijn part hier schrijven wat hij wil, maar er zijn grenzen. Ik begrijp dat sommigen over hun toeren zijn, maar men mag niet elke Marokkaan over dezelfde kam scheren. Ik ken genoeg hele goede mensen die dit allemaal even erg vinden als wij. Dat zoveel jongeren ontsporen heeft inderdaad met de opvoeding te maken, maar vooral ook door de overheid die zelfs de kinderbescherming naar de ouders sturen wanneer ze hun weerspannige kroost bestraffen. Die 'jongeren' profiteren van de situatie en zelfs hun eigen ouders hebben niets meer te vertellen. De overheid heeft het verpest, de overheid moet het maar zien te herstellen. Desnoods met harde maatregelen. Niet alleen om de autochtone bevolking te beschermen, maar ook de allochtonen die het goed menen.

Gepost door: Janice | 29-06-06

Dit geldt ook voor jou Ahmed, jij doet precies hetzelfde. Wat jij schrijft is ook meestal racistisch. Dus mag jij ook al een beetje dimmen. Anders zal ik ook al jouw reacties wissen.

Gepost door: Janice | 29-06-06

aandacht aandacht!!!! hej iedreen ik,heb vandaag pas deze site ondekt en jullie reacties ja natuurlijk bestaan er en zijn er erge migranten markanen die alles kapot maken ruzie enzo,,,maar geloof me niet iedere marokaan is slacht he ben zelf marokaanse en vesta jullie volkomen jullie meningen maar laten we beleefd blijven he dikke groeten!!!

Gepost door: moslima | 08-11-06

racistische moord Hans van Themsche krijgt levenslang voor moord. Racisme is verzwarende omstandigheid. Hoe zit het met die Marrokanen die Guido de Moor vermoord hebben? Die zijn vrij. Dat is pas racisme. Het leven van een allochtoon is in Belgie meer waard dan van een belg. Maar ja onze regering verdedigt Moslims in hun strijd tegen de eigen bevolking he

Gepost door: br | 06-12-07

De commentaren zijn gesloten.