28-06-06

Het slachtoffer is de misdadiger.

De zes Marokkanen werden intussen opgepakt. Drie meerderjarigen en drie minderjarigen.Waarschijnlijk waren de minderjarigen op leercontract ofzo... wie zal het zeggen. In ieder geval waren ze geen onbekenden bij de politie, want je foto geraakt daar niet zomaar vanzelf in het album. Daar moet je een beetje moeite voor doen.

Bij de arrestatie kon politie de criminelen ook niet zomaar bij de kraag vatten, een dader vluchtte een Marokkaanse winkel (vzw?) binnen en werd beschermd door de aanwezigen, waarop de politie zich terugtrok om ‘rellen te voorkomen’. Zoals ik al eerder schreef heb je 20 procent criminelen, 60 procent die hen beschermen en de overige 20 procent doen alsof ze niets weten uit angst voor represailles.

Na de arrestatie heeft de onderzoeksrechter Bernard Van Camp, besloten om de feiten af te zwakken van ‘doodslag’ naar ‘opzettelijke slagen en verwondingen’.

De rollen werden intussen op een schandalige manier omgedraaid. Niet de zes Marokkaanse misdadigers hebben schuld aan het ‘busincident’, maar het slachtoffer dat werd doodgeslagen is nu de schuldige!!!

Volgens advocaat, Marc Swinnen, gespecialiseerde vrijpleiter van criminele allochtonen, zou het slachtoffer “de tengere jongen van 16 jaar bij de keel hebben gegrepen.” Volgens de advocaat was het niet zo dat ze op de bus stonden te wachten en tegen elkaar zeiden, “laten we vandaag eens iemand in elkaar stampen.”.
Het zou hilarisch klinken mocht het niet zo dramatisch zijn.
Mr. Swinnen vergeet er bij te vermelden dat die brave jongens met bus of tram (gratis) op en af rijden op zoek naar ‘boel’. Hun enige doel is de andere busreizigers treiteren, pesten en plagen tot er eens eentje reageert, waarop ze dan hun kunsten, die ze in de gevechtssportclubs hebben geleerd, kunnen uittesten.

Volgens getuigen, die we om de één of andere duistere reden niet mogen horen in de media, maar die ik heb gehoord bij het rouwregister in het Antwerps station, heeft de treinbestuurder Guido De Moor enkel de kemphanen met beide armen uit elkaar proberen te houden. Meer niet, dat was voldoende om zich alle zes, volgens de Umma*, te keren tegen de Koefar. (Zoek het maar op onder google.)


*KLIK HIER

12:17 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wie is de dader? ER IS MAAR EEN PROBLEEM, de politiekers,zij komen liever op de tv ,vrt of vtm. ZE KOMEN de toffe uithangen,zoals alle politiekers,Guy Verhofstadt die kennen wij,de man die zijn woord nooit houdt, de leugenaar.Allemaal terugsturen,die kutmarokkannen,met hun debiele geloof, dat in feite geen geloof is, maar een oorlog boek is de koran,de koran en de islam staat voor onverdraagzaamheid, en alle moslims zijn terroristen.

Gepost door: Elvis | 28-06-06

leg er u maar bij neer, Jodinneke http://www.faithfreedom.org/Gallery/cartoon-protest1.jpg

Gepost door: Ahmed | 30-06-06

De commentaren zijn gesloten.