28-06-06

Lichaampjes meisjes dood teruggevonden.

Het lichaam van Stacy Lemmens, dat deze voormiddag gevonden werd bij een spoorweg in Luik, is iets na 13.30 uur weggebracht door een voertuig van het mortuarium van Luik. Deze namiddag werd ook het andere meisje, Nathalie, dood teruggevonden.
De spoorwegberm waar de stoffelijke overschotten zijn gevonden was al eerder onderzocht, maar de lijkjes werden vandaag pas ontdekt nadat het hoge gras naast de spoorbaan was gemaaid. Het lichaam van Stacy werd om 10.30 uur vanochtend gevonden, dat van haar zusje enkele uren later.

De lijkjes werden aangetroffen onder een zwaar metalen riooldeksel. De vindplaats, in de wijk Vivegnis, ligt op zo'n 200 meter van het café waar de meisjes voor het laatst gezien werden.

De 39-jarige Abdallah Aid Oud, die in de buurt was toen de stiefzusjes verdwenen. Hij heeft een zwaar strafblad. Enkele jaren geleden verkrachtte de man twee meisjes van 12 en 14 jaar oud, onder wie een familielid.

De politie verhoort hem nog altijd. A. ontkent echter iets met de zaak te maken te hebben en de eerste resultaten van een dna-analyse van sporen uit zijn appartement wezen ook niet op zijn betrokkenheid.

Pas nu kan het onderzoek grondig worden gevoerd.

16:00 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Stacy en Nathalie Erg, vind ik het. Maar ja, je kon al van bij het begin weten dat ze vermoord zouden teruggevonden worden. Maar dan nog, het is en blijft triest.

Gepost door: MediaFlandria | 28-06-06

In In Intriest ... WIé doét zoiets nu toch ... :-( !

Gepost door: klaverke | 28-06-06

Erg triest Het is inderdaad erg triest. Je kunt je gewoon niet indenken wat die kinderen nog hebben meegemaakt vooraleer ze overleden. Gruwelijk, ik kan het gewoon niet vatten dat er dergelijke mensen rondlopen.
Ik hoop dat ze hem snel vinden en dan even tussen de gewone gevangenen zetten. (Dat hadden ze met Dutroux ook moeten doen)

Gepost door: Janice | 29-06-06

Stacy en Nathalie Naart schijnt is het oudste meisje zeer zwaar seksueel misbruikt :(

Gepost door: MediaFlandria | 29-06-06

De commentaren zijn gesloten.