30-06-06

Pedofielen.

Wat is dat toch in Wallonië met al die smerige pedofielen?
Terwijl de lijkjes van de twee kleine meisjes amper gevonden waren, kwam er al een nieuw schandaal aan het licht.
La Libre Belgique berichtte over een man die met medeweten van zijn vrouw al twintig jaar kinderen op de meest perverse manieren heeft misbruikt en verkracht. Zijn vrouw hoorde de kindjes, die soms nauwelijks vier jaar oud waren, schreeuwen in de kamer ernaast en kwam niet tussenbeide.

Bij hun aanhouding beweerde de vrouw dat ze geen seks meer had met haar echtgenoot, maar ze sliepen wel nog in hetzelfde bed.
Hij beweerde dat de ‘sletten’ hem hadden uitgedaagd. Hoe is het mogelijk!!! Hoe kan een kind nu een volwassen man uitdagen voor perverse seks??? Kinderen van vier weten niet eens wat seks is.
Meestal vinden die kerels zelf niet dat ze schuldig zijn, het zijn altijd de slachtoffers die aanleiding geven.

In het parlement spreekt men inmiddels over chemische castratie. Dat wil zeggen dat de dader dagelijks een pil moet nemen om zijn ‘driften’ te onderdrukken.
Dat is niet alleen een veel te milde, maar vooral een riskante straf. Wanneer de pervert zijn pil niet neemt, begint hij terug.
Fysieke castratie is het enige doeltreffende middel en wordt in heel wat staten van de VS reeds toegepast.

Waarom zou men nog langer medelijden hebben monsters?

16:15 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vraagje De dader is een moslim. Maar is voor moslims pedofilie niet toegelaten? Ze trouwen al zeer jong en hun profeet zelf was als 60 jarige al getrouwd met een 9 jarig meisje. Volgens die cultuur bestaat pedofilie niet denk ik, hoe kan men dan iemand straffen als die wat hem aangaat nog niet eens een misdaad heeft gepleegd?
En wat het moorden aangaat, een vrouw/meisje heeft bijna geen rechten. Ze vermoorden/verminken hun eigen zussen als ze denken dat eer aangetast is. Wat doen ze dan niet met een vreemd meisje/vrouw als ze afgewezen worden. Eigenlijk wil ik het niet weten wat ze er mee aanvangen.

Maar als de rechters rekening houden met de culturele achtergrond, dan denk dat er niet echt zwaar gestraft gaat worden.

En voor alle vergissingen te vermijden. Van mij mogen ze die met zijn ballen aan een boom opknopen tot de boom of hij het begeeft.

Gepost door: Jos Jossen | 30-06-06

eerroof profeet shut up christenhonden !

http://www.faithfreedom.org/Gallery/cartoon-protest12.jpg

Gepost door: Ahmed | 30-06-06

Pedofielen In dit geval was het geen moslim, maar een Belg. Bovendien een getuige van Jehova. Ik weet niet wat Jehova hierover zegt, maar in ieder geval is het hier niet toegelaten.

Gepost door: Janice | 30-06-06

Ahmed Wanneer kinderen op pad worden gestuurd met plakaten waarop gevaarlijke onzin staat is dat ook kindermishandeling en in ons land evenmin toegelaten.

Het wordt tijd dat jij een beetje begint te integreren, hé!

Gepost door: Janice | 30-06-06

Hoe bedoel je Janice Die moordenaar verkrachter was toch een allochtoon van Marokkaanse afkomst. Ik ben zijn naam even kwijt. En u zegt dat het een Jehova's getuige is?

Gepost door: Jos Jossen | 01-07-06

@Jos Inderdaad, die moorden zeer waarschijnlijk wel.
Maar dit ging al weer over een andere zaak van pedofilie.
Pervers misbruik van kleine kinderen, maar (nog) geen moorden.

In ieder geval mogen ze allemaal gecastreerd worden voor mijn part. Desnoods met twee kasseien...

(Zou Di Rupo dat hier ook lezen????)

Gepost door: Janice | 01-07-06

den dop ik denk dat ik van u vroeger al eens artikel gekregen heb ivm allochtonen die in belgie al na een dagje ingeschreven te zijn bij een belgische marrokaan hun dopgeld trekken.
maar ik vind dat niet meer kan u aub dat nog eens versturen

Gepost door: Fred | 03-07-06

@ Fred Ik hou niet alle artikels die ik schrijf bij. Maar de belgische wetgeving laat toe dat iemand die naar hier komt en kan aantonen dat hij heeft gewerkt in het land van herkomst (wat meestal niet zo moeilijk blijkt te zijn) na amper één dag werken hier kan genieten van werklozensteun. Dat hadden 70 Turken goed begrepen, en na één dag te zijn ingeschreven in een Pittazaak (waar ze zelfs niet aanwezig waren) konden ze dag nadien allemaal gaan aankloppen bij 'den dop'.
is België geen heerlijk land?? Ja toch!

Gepost door: Janice | 03-07-06

valse teef kan slechts na 312 dagen te hebben gewerkt !
nu alles europeese zaak zijn,wij overnemen in de Europa en jij niets meer te zeggen, begrepen

Gepost door: Ahmed | 03-07-06

zot wijf Jij bent niet goed wijs zeker? Fysieke castratie ? Je weet niet hoe wreed dat is en dat komende van een vrouw sick is dat
je bent een gevaar voor de maatschappij en ik geef je aan !

Gepost door: Elio | 03-07-06

@ Elio Inderdaad jongen! Kom dus maar niet te dicht in mijn buurt...

Gepost door: Janice | 05-07-06

De commentaren zijn gesloten.