03-07-06

Je houdt het niet voor mogelijk.


Na -‘het is niet hen schuld’, ‘het zijn brave jongens’, en ‘de treinbestuurder viel hen zomaar zonder reden aan’- en bovendien greep die agressieveling er zomaar eentje, een klein tenger manneke, bij de keel.’, dacht ik toch te mogen veronderstellen dat iedereen de ‘voorspelbare’ reactie van de advocaten van de zes busmoordenaars zou hebben geweten. Tenslotte had de politie een foto van die brave jongens in het politiealbum. En zoals ik al eerder schreef...daar kom je zomaar niet in, daar moet je een beetje moeite voor doen...

Niets is minder waar. Er zijn ondanks alles nog mensen die erin trappen.
Een bejaardenhelpster van de socialisten vertelt de oudjes op haar ronde, ‘Je zal toch maar de pech hebben om in Antwerpen als Marokkaan geboren te worden’....

Hallo???

Volgens haar was de man een agressieveling die gestorven was aan de gevolgen van een hersenvliesbloeding. De man had stress...waarschijnlijk een slecht huwelijk, of van op het werk, maar zeker niet van de schrik voor zes Marokkaanse jongetjes die zich tegen hem keerden. Ja, want er waren getuigen, zei ze nog.

Getuigen ja, op een bus vol allochtonen, waarvan een heel deel niet wil of durft getuigen. Eentje deed het wel, en de rollen werden toen meteen omgedraaid.

De bejaardenhelpster woont op ‘den buiten’ en heel even dacht ik eraan haar te ontvoeren en te droppen ergens achter het Sint-Jansplein, Turnhoutsebaan of oud Borgerhout ofzo. Dan zou ze verplicht bus en tram moeten nemen om terug te keren naar haar gezellige dorpje waar men Marokkanen alleen kent van televisiebeelden. Dus niet diegenen waarmee men in grootsteden zoals Antwerpen of Brussel dagelijks geconfronteerd wordt.

Bovendien permitteerde het ‘brave kind’ zich vergelijkingen te maken met joden, “die toch ook rare kleren dragen en zich niet aanpassen”.
Ze vergat hier wel bij te vermelden dat joden die vanuit Polen na de oorlog naar hier kwamen, toen ook geen werk vonden, maar al snel zelf bedrijven uit de grond stampten waarin ze autochtonen tewerk stelden. Ze vergat net zo goed erbij te vertellen dat joden niet voor overlast zorgen, niet stelen, geen mensen in elkaar slagen of vermoorden, geen ‘sjakoschen’ pikken van oude dames, geen meisjes verkrachten, geen begraafplaatsen vernielen, niet in auto’s inbreken en niet naar bijna elke autochtone vrouw ‘hoer’ roepen. Ze vergat ook dat joden een volk van wetenschappers, kunstenaars, schrijvers, en op elk ander terrein creatieve en intelligente mensen hebben voortgebracht.

Hoe is een vergelijking dan mogelijk?
(Van socialisten sta ik daar in feite niet van te kijken, die zijn nog antisemitischer dan destijds het koningshuis, en dat wil al wat zeggen!)

Even later lees je dan in de krant dat er weer in een ander deeltje van Vlaanderen iemand door Marokkanen de kliniek werd ingeklopt
Gewoon iemand die met zijn auto door een straat reed waar Marokkanen met hun auto’s de weg blokkeerden omdat ze met elkaar aan het praten waren. De man vroeg enkel of ze hun auto’s opzij wilden zetten zodat hij zijn rit zou kunnen verder zetten. Maar nee, in een mum van tijd stonden er wel dertig woedende mannen rond zijn auto...’t ja, wat er dan gebeurde is natuurlijk geen daad van racisme. Da’s gewoon die stomme Kafir iets duidelijk maken op hun manier.

Of zou die Vlaamse automobilist het misschien toch zelf uitgelokt hebben?
Ach ja, waarschijnlijk wel weeral zo'n racist!

15:44 Gepost door Janice Laureyssens | Permalink |  Facebook |

Commentaren

*rolleyes* Dat jodengeslijm, moet dat nu echt?

Gepost door: Tissuebox | 04-07-06

Geslijm? Dat is geen geslijm, dat is de realiteit. Lees "All European life died in Auschwitz" dat ik hier geplaatst heb op 16/3.

Ik heb dezelfde mening daarover.

Gepost door: Janice | 05-07-06

008 Er MOET een centralisatie komen van alle slachtoffers die gemaakt werden en worden door dergelijk krapuleus tuig. Het zijn er onmetelijk veel en het gaat van kwaad naar erger.
Daarbij is het bewijs geleverd dat als je er het leven bij verliest, er heel even wat aandacht komt en dat daarna de hele boel verdraaid wordt en alles gewoon zijn gangetje blijft gaan. Met het gevoel van straffeloosheid groeit het geweld en justitie laat alle slachtoffers in de steek.
Als slachtoffer sta je'r alleen voor en word je bovendien politiek gemanipuleerd en gemuilkorfd.
Enkel door deze klachten te bundelen en juridisch te ondersteunen, krijgt men een spreekbuis, want alleen sta je nergens en enig verweer verergert de boel alleen maar, zodat mensen uiteindelijk afhaken en zwijgen.
En wie het geluk heeft, dergelijke zaken nog niet ondervonden heeft, houdt men dom.

Wie durft politiek een dergelijk initiatief op te starten?

Gepost door: 008 | 05-07-06

All European life died in Auschwitz Nog meer geslijm aan het adres van het "uitverkoren" volk.

De Europese cultuur is voor 90% Grieks-Romeins-Christelijk, met voor de rest wat heidense invloeden. De inbreng van de joden voor 1900 is te verwaarlozen en is pas op gang gekomen met Marx, Freud, etc..., en die zijn dan ook ineens verantwoordelijk voor het perverteren van de oorspronkelijke Europese cultuur.

Ook de multicul komt uit dezelfde hoek. Het zijn immers (getraumatiseerde) minderheden zoals de joden die er belang bij hebben niet af te steken tegen een homogene bevolking met een gemeenschappelijke leitcultuur.

Lees dit:

http://www.csulb.edu/~kmacd/review-AR.html

Gepost door: Tissuebox | 05-07-06

Weg blokkeren Dat fenomeen van NoordAfrikaanse types die plots stoppen en beginnen te praten met iemand op de stoep heb ik in de Brusselse randgemeentes al drie keer meegemaakt... Die mannen storen hun niet aan het feit dat gij daar dan geblokkeerd staat, die bekijken u zelf niet..

Maar waag het niet van te klaksoneren want dan hebde wa voor, de beste reactie was eigenlijk uitstappen en beleefd en nederig vragen of ze aan de kant willen gaan.... en hopen dat ge dan ne 'normale' voor u hebt staan.

Gepost door: Patrick Moons | 05-07-06

Semieten........alle twee! De laatste 2000 jaar zijn de Joden door bijna iedereen vervolgd. Zou dat aan "iedereen" of aan de Joden liggen?

Gepost door: Fokus | 05-07-06

Joden ...aan "iedereen"

Gepost door: MediaFlandria | 05-07-06

Het ligt aan "iedereen" Al een geluk dan dat ze elkaar tenminste kunnen uitstaan.

:-)

Gepost door: Tissuebox | 05-07-06

Iedereen Fokus? Door iedereen is toch wel fel overdreven. Waarschijnlijk hebben we daar al eens een (persoonlijke) discussie over gehad. Meestal waren die vervolgingen pure haat uit afgunst en onbegrip. Nooit omdat de joden een crimineel gedrag vertoonden.
Dus eis ik hierbij mijn democratisch recht op om een volk te verdedigen die ons nooit een strobreed in de weg heeft gelegd. Vwalla!!!

Hier nog een kort verhaaltje om te bewijzen dat het niet aan 'hen' maar aan 'iedereen' lag...

In 1349 stierven plotseling enorm veel mensen, de pest brak uit…
toen kregen ook de joden de schuld. Zij werden ervan verdacht het drinkwater te hebben vergiftigd. Daarom werden zijn in heel Europa verbrand. Alleen in Avignon werden ze door de paus beschermd, en later volgenden er nog.


In Bern en Zofingen werden joden gemarteld, tot zij bekenden dat zij de bronnen hadden vergiftigd. Daarna werden ze eveneens verbrand.
Men schreef aan Straatsburg, Freiburg en Bazel dat ook zij de Joden moesten verbranden. Maar de machthebbers zegden wilden dat niet.

En weet je wat het strafste is? Daarna zijn ze vrouwen beginnen verbranden die een eigen mening hadden.


Gepost door: Janice | 06-07-06

Vrouwen verbranden Je vergelijking loopt mank.

Daar waar de Kerk inderdaad massa's heksen en ketters heeft omgebracht, is zij altijd zeer tolerant geweest tov de joden.

Progroms daarentegen zijn altijd een uiting geweest van volkswoede.

Gepost door: Tissuebox | 06-07-06

Volkswoede Dat is juist.

Gepost door: Janice | 07-07-06

De commentaren zijn gesloten.