08-07-06

Haatzaaiers.

Tijdens een interview in ‘De Groene Amsterdammer’ over de film ‹Any Way the Wind Blows› zegt Tom Barman dat alles moet kunnen, maar blijkbaar bedoelt hij enkel datgene wat hij kent binnen zijn eigen leefwereld. Want van tolerantie tegenover andere meningen kan men hem echt niet verdenken. Van enige kennis over normen en waarden waar heel wat mensen belang aan hechten evenmin. Tijdens het interview schuwt hij evenmin zijn crimineel gedrag kenbaar te maken, integendeel...hij is er fier op om eventueel “onder invloed van drugs, pillen en strontzat” iemand dood te rijden.

Vraag:

Er wordt nogal wat coke gesnoven.

Antwoord:

«Natuurlijk heeft dat ook met mijn leefwereld te maken. Er worden drugs gebruikt en pillen geslikt, er wordt te veel gezopen en strontzat autogereden, zo is het leven. Er is geen enkele reden om dat te censureren, het hoort er gewoon bij.»

Tegen drugs, pillen en strontzat autorijden zijn, staat dan voor hem waarschijnlijk gelijk met “onverdraagzaamheid”.
Dan weten we meteen waarom hij tegen het Vlaams Belang is, want dat zijn o.a. drie dingen die we nooit zullen goedkeuren.

In ieder geval zullen de artiesten die meedoen aan deze haatcampagne nooit nog iemand van mijn familie en vrienden een CD van hen zien kopen of een voorstelling bijwonen.

Ik hou niet van haatzaaiers.

14:48 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Strontzat autorijden Ik hou niet van mensen die met hun onverantwoord gedrag anderen in gevaar brengen. Stupiditeit moet even hard gestraft worden als kwaadwilligheid.

Gepost door: Tissuebox | 08-07-06

Nooit gestraft in 1996 en daarna ook niet... Het Nieuwsblad 15 februari 1996

Rockster lanceert een nieuwe drug
door Patrick LEFELON
Antwerpen

Vloeibare cocaïne, het is nieuw op de Belgische drugsmarkt. Het werd geïntroduceerd door zanger Tom Barman van dEUS, de enige Antwerpse rockster met internationale konnekties. Barman werd zondag betrapt met 21 flesjes van deze nieuwe drug. Het produkt was tot nog toe alleen in de Verenigde Staten bekend.
Het incident komt slecht uit voor de dEUS-leden, die vlak voor de opnames van een nieuwe CD staan. De groep was in januari nog genomineerd voor de European Music Awards van de muziekzender MTV. ,,Och, toen de Rolling Stones voor het eerst op drugsbezit werden betrapt, ontkenden zij ook in alle toonaarden.'' Een Antwerpse politieman laat geen twijfel bestaan over de vaststellingen van vorige zondag in café Haciënda aan de Antwerpse Cuylitstraat. Zanger Tom Barman van dEUS werd er samen met zijn gitarist Craig Ward opgepakt. Hij had 21 flesjes met vloeibare cocaïne bij zich.
De speurders zijn formeel. ,,In een megadancing met een paar honderd bezoekers kun je moeilijk zien wie welke drug op de grond gooit. In café Haciënda waren zondagmorgen 23 personen aanwezig. Wij vielen om 10.30 uur binnen met enkele tientallen agenten. Elke agent viseerde een aanwezige en kon achteraf perfekt vertellen wie wat had weggegooid. Wij hebben bij twaalf aanwezigen drugs gevonden.''
De politiespeurders mengden de vloeistof in de 21 flesjes van dEUS-zanger Tom Barman in een reageerbuisje met een cocaïneverklikker. Het goedje kleurde blauw, positief; er zat cocaïne in. De Antwerpse onderzoeksrechter laat een laboratorium de drug analyseren. Het parket en de Antwerpse politie kenden cocaïne alleen in poedervorm. Ze hebben vloeibare cocaïne wel teruggevonden in hun dokumentatie over de Amerikaanse drugsmarkt.
De zaak van Barman en Ward komt ten vroegste in september voor de rechter. Een jaar gevangenisstraf is de regel, eventueel een deel met uitstel. Tom Barman stond bij de politie bekend als drugsgebruiker, maar werd nog nooit veroordeeld.Gepost door: Janice | 08-07-06

De commentaren zijn gesloten.