14-07-06

Patrick Janssens en perceptie

Er gaat geen dag voorbij of Patrick Janssens staat in de krant. In elk interview geeft hij de indruk dat hij op een democratische wijze werd verkozen door het Antwerpse volk. Waarschijnlijk scheelt er iets met zijn geheugen, want de waarheid ligt wel enigszins anders. Patrick Janssens heeft de schandalen in Antwerpen opgerakeld om Leona Detiège van haar stoel te wippen en er zelf plaats op te nemen. Niks verkiezingen...in ware nazi-stijl heeft Janssens de burgemeestersjerp ‘gepakt’ om te houden en nooit meer af te geven.

Enkelen zijn daarbij gesneuveld, de ‘zijnen’ werden in ere hersteld. De Visa-misbruiken waren hierbij absoluut niet belangrijk, het doel wel.

Hij weet als geen ander hoe en wanneer hij iets moet zeggen om de opponent schade toe te brengen. Hij beseft dat elke uitval naar het Vlaams Belang meer stemmen betekenen voor het Vlaams Belang. Maar in feite doet hij net hetzelfde door steeds weer te herhalen dat hij het ‘niet’ doet. Hij is iemand die een tegenstander de hel kan inprijzen.
Het enige wat telt is de ‘perceptie’.

21:39 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.