22-07-06

LIBANON II

Wie interesse heeft in het Midden-Oosten heeft zeker mijn vorige bijdrage gelezen over Libanon.
De irrationele haat dat links en de linkse media tegenover de joden koesteren, kunnen ze ongestraft uiten via aanvallen op Israël die zij de agressor noemen. Ook al werd Israël aangevallen zowel vanuit Gaza als Libanon. (Hamas soennieten en Hezbollah shi'ieten) blijft de media de bevolking misleiden. Dat kan maar één reden hebben, antisemitsme aanwakkeren.
Moet een land zich bekommeren om een goed imago in Europa of is het de plicht van een land om zijn bevolking te verdedigen?

Als u een mondje Engels begrijpt, dan kunt u HIER luisteren naar Brigitte Gabriel.. Een Libanese vluchtelinge. Zij heeft de komst van de radicale islam meegemaakt als 10-jarig kind en leefde zeven jaar lang in schuilkelders voor het geweld. Haar land werd veroverd en ingepalmd door de de terroristische PLO-bende van Arafat, de nazistische terroristen van het Iraanse Hezbollah en Syrische Hamas.

19:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

dit is het wezen van hezbollah De wijze realiseert dat al de namen en gedaanten van Hem zijn, terwijl de onwetende het spel van de heilige oorlog speelt in de naam van de godsdienst om persoonlijke winst op de kosten van de anderen te vergaren.


Gepost door: worldcitizen | 22-07-06

teringwijf Hou je stom bakhuis nu even of moeten we jou en je joodse vent eens een lesje komen leren ?
We weten wie je bent,waar je woont,wat je doet.... stop dit zionisme maar vlug....

Gepost door: Ahmed en Connie | 01-08-06

De commentaren zijn gesloten.