25-07-06

Het stopt niet! Weer... Bert Anciaux!

Vlaams Belang Rotselaar veroordeelt plannen Anciaux om Luchthaven Zaventem te sluiten

Honderden, zoniet duizenden inwoners uit de regio Leuven en Hageland verdienen rechtstreeks of onrechtstreeks hun brood door de nabijheid van de luchthaven van Zaventem.

Onder druk van de teergevoelige oortjes van de franskiljons in Brussel en de Rand wil Spirit nu de luchthaven van Zaventem gewoon... sluiten. De wetenschap dat Zaventem nodig is voor het instandhouden van duizenden jobs doet spiritist Bert Anciaux gemakkelijkheidshalve af als "een fabeltje dat ook wel eens doorprikt mag worden". Om de franskiljons ter wille te zijn pleit Anciaux er verder voor om de nationale luchthaven te verhuizen naar Wallonië. Iets waar de PS al decennialang van droomt.

Kortom.. teneinde in de gratie van Ecolo en de PS te vallen en zijn eigen job veilig te stellen, wil Anciaux de job van duizenden Vlamingen uit onze regio schrappen.

Verder noemt Anciaux op zijn website de luchthaven van Zaventem een.. Nazi-luchthaven! Ge moet er maar op komen!

We citeren nog even de website van Anciaux: "Dit is nu nog eens een toekomstplan waar ik keihard in geloof. En eigenlijk zijn er voor het algemeen belang niet eens negatieve elementen aan verbonden."

Op de tienduizenden Vlaamse jobs na dan. Maar daar ligt een groot Staatsman als Anciaux uiteraard niet wakker van.

Het Vlaams Belang Rotselaar betuigt zijn steun met iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden is met de luchthaven, en veroordeelt scherp de waanzinnige plannen van Anciaux. Voor ons is het duidelijk: Zaventem moet blijven !

Stijn H1ERS

Lijsttrekker Vlaams Belang Rotselaar

Reactie van een lezer:
Ik woon te Betekom en de vliegtuigen hebben boven onze streek zowel parking als aanloop om te landen. Soms komen ze zo laag te hangen dat je de mensen haast ziet zitten in het vliegtuig. Per minuut komen er soms om en bij de 6 tuigen over die redelijk laag hangen.

Ik heb geen last van dat lawaai en ik lig er niet wakker van,beter nog ik hoor ze zelfs niet daar wij dit zo gewoon zijn dat we er zelfs nog geen attentie meer op doen.

De spoorweg ligt hier haast aan de deur,geen last van het lawaai van die treinen,die horen wij ook al niet meer.

Walen die eerst voor een appel en een ei grote stukken grond opkochten in de buurt van de luchthaven wisten waaraan ze begonnen.Nu zijn ze van hun kloten aan het draaien over lawaai hinder en bertje danst naar de pijpen van de walen.

Hoeveel krijgt hij in zijn polletje als hij het kan waar maken de luchthaven te sluiten en over te hevelen naar Charel de Roi of Bevekom?

13:36 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.