08-08-06

Libanon

De Decker snapt het echt niet!
Uit een interview in de Standaard blijkt maar weer eens dat Israël wordt misbruikt door heel wat politiekers van ‘politiek correcte’ partijen om hun antisemitisme of anderzijds hun anti-Vlaamse gevoelens de vrije loop te laten en daarbij gebruiken ze zeer graag de uitspraken van Norman Finkelstein wanneer het hen uitkomt.

Dat De Decker en zijn liberale vrienden zoals senator Q net als Bert Anciaux bij Sp.a-Spirit niet pro-joods zijn wisten we al langer. Hij misbruikt net als andere ‘politiek correcte’ politici Israël om hun antisemitisme ongestraft te mogen uiten. In één moeite serveren ze sympathisanten van Israël als schoothondjes van Washington.

De Decker gaat zelfs nog wat verder. Voor hem praat één partij, het Vlaams Belang, de joodse lobby na uit een viscerale afkeer voor de islam en deels uit wiedergutmachung-angst en ook uit plat opportunisme, zegt de grootste opportunist zonder blozen. Hij maakt niet alleen de fout om de Palestijnse strijd te verwarren met de Hezbollah aanvallen, maar hij werpt zich op als verdediger van terrorisme. Daarbij gaan ze eraan voorbij dat Israël een ‘staat’ is die al jaren de eenzame strijd aanbindt met terroristische organisaties die er enkel op uit zijn om alle joden te vernietigen.


Hamas groet


De Decker heeft niet alleen een grote mond, maar is bovendien niet van de snuggerste. Misschien moet hij wel eerst een cursus over de verschillende bevolkingsgroepen volgen.

Indien hij met heel veel Vlaams Belangers zou praten, zou hij weten dat de bewondering voor Israël voor de meeste begon bij de ontzetting van het gekaapte Franse vliegtuig in Entebbe door de Israëlische veiligheidstroepen. Op zaterdag 3 juli 1976 volgde een even verrassende als spectaculaire bevrijdingsactie door het Israëlische leger.

Zij deden wat niemand anders kon.

Een ander punt is dat Israël, net als het Vlaams Belang voor het eigen volk opkomt terwijl al de rest er op spuwt. Ten onrechte nemen vele politici aan (uit onwetendheid of plat opportunisme) dat wanneer men veiligheid en rechten opeist voor het eigen volk, ze automatisch tegen andere volkeren zijn. Wat dus fundamenteel onjuist is.

Ook de platte demagogie die spreekt uit de volgende reden, de ‘wiedergutmachungs-angst’ is zeer laag bij de grond en absoluut niet correct. Ik ben er zelfs van overtuigd dat er bij de ‘politiek correcte’ partijen veel meer nakomelingen zitten met nog steeds dezelfde ideeën als opa... Want weer staan ze aan de verkeerde kant te juichen.

Bovendien heeft niet enkel het Vlaams belang zijn bedenkingen bij de ongecontroleerde invasie van moslims in ons land. Ook de verenigde Staten: KLIK HIER


Hamas in de VS

Het is een vaststaand feit dat Hezbollah over de hele wereld cellen heeft opgericht. En zoals iedereen weet bepaalt de etniciteit de solidariteit. En daar is men in de VS evenmin gelukkig mee, zelfs zonder Vlaams Belang. KLIK HIER

Israël trok zich zes jaar geleden terug uit Zuid-Libanon, maar de garanties dat Libanon zelf voor veiligheid zou zorgen, bleken niets waard. In plaats daarvan kreeg Hezbollah met financiële steun de afgelopen jaren alle kans zich in Libanon op grote schaal te vestigen en zich te bewapenen.

Met de geldelijke en militaire steun van Iran, werd Hezbollah een kwart eeuw geleden opgericht (Ayatollah Khomeini) en met steun van Syrië uitgebouwd. De door Libanon beloofde veiligheid voor Israël bleef uit. Niet omdat de echte Libanezen het niet wilden, maar omdat Syrië het land bezette en alle belangrijke posten overnam zowel in de regering al bij het leger.


Ayatollah Khomeini

De fanatiek-sjiitische Hezbollah bleef Israël bestoken met raketten en zelfmoordterroristen.Pas na 8 bombardementen en de ontvoering van twee Israëlische soldaten sloeg Israël terug.“Met oorlog tegen Hezbollah zet Israël vooral Iran de voet dwars en verlost het Libanon van een anti-democratische stokebrand”, schrijft het Nederlandse tijdschrift Elsevier.

Bovendien is de inzet van Israël helder. ‘Wij accepteren niet langer dat een terreurorganisatie de inwoners van Noord-Israël bedreigt met steun van buitenlandse regeringen’, zei minister van Defebsie Amir Peretz toen de bombardementen begonnen.En gelijk heeft hij!!!De Arabieren horen zelf ook tot het Semitische ras. Volgens professor Smalhout komt hun aversie voort uit hun religie, de islam. De koran staat namelijk vol met anti- Joodse teksten. Enkele voorbeelden maken dit duidelijk. Ter toelichting: de koran is verdeeld in 114 hoofdstukken die Sura’s heten, en de Sura’s zijn weer onderverdeeld in verzen.

Joden stichten verderf (Sura 5, vers 64)
Joden zijn vijanden van de gelovigen (Sura 5, vers 82)
Joden zijn huichelaars en leugenaars (Sura 58, vers 14 tot 20)
Joden zijn door Allah vervloekt (Sura 2, vers 88)


Met dit soort teksten worden Arabische kinderen al eeuwenlang op school geïndoctrineerd. Jahjah zei overigens dat er voor een in het Midden-Oosten geen plaats was voor een niet Arabisch land. En dat is nu net wat ze ook met Libanon hebben gedaan. Libanon was een christelijk land, tot Arafat en zijn bende er binnen vielen en Syrië het nadien bezette. Israël willen ze gewoon van de kaart vegen.De Groot-Moefti (islamitisch geestelijk leider) van Jeruzalem, Amin El-Hoesseini, wilde reeds negentig jaar geleden de Joodse gemeenschap in het toenmalige Palestina uitroeien. In de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw sloot hij grote vriendschap met onder meer Adolf Hitler en Adolf Eichmann. Hij hield in nazi-Duitsland antisemitische radiotoespraken en hij had grote belangstelling voor de gaskamers in Auschwitz. In die tijd waren er in Israël slechts 80.000 Joden die omringd waren door miljoenen moslims. Thans herbergt Israël 5,5 miljoen mensen waarvan 82 procent Joden.


De Groot-Moefti en Hitler

Van het begin af heeft Israël zich moeten verdedigen tegen een overmacht aan Arabische volken.

Al eerder schreef ik dat de echte Libanezen over de hele wereld verspreid leven, weggevlucht uit hun thuisland. Het gebied waar de bolwerken van Hezbollah zich bevinden worden bewoond door supporters van Hezbollah. Wie criminelen herbergt moet ook de gevolgen dragen. Volgens de Franse media (onderschepte berichten van Hezbollah) heeft Hezbollah in Kana gehandicapte kinderen ingezet en zich verschuilend tussen de ‘burgerbevolking?’ bombardementen gelanceerd op Israël omdat ze wisten dat ze zouden terugslagen. Het is niet de eerste keer dat terroristische organisaties gebruik maken van kinderen omdat ze weten dat het westen daar op reageert.

FILM: KLIK HIER

BR>Terwijl de westerse wereld zich het hoofd breekt over hoe ze de over de hele wereld terreurorganisaties kunnen stoppen, zijn er hier mensen die aan de verkeerde kant staan te juichten.
Ongelooflijk!! Ik schaam mij diep in hun plaats.

De Decker en consoorten moeten begrijpen dat Hezbollah, Hamas en andere terroristische groeperingen enkel door de broodheren in Iran en Syrië (financieel gesteund door Saoedi-Arabië) gebruikt worden als huurleger tegen Israël.

Bovendien steunen ze ook nog eens andere terreurgroepen zoals de A-Aqsabrigade tot en met de Islamitische Jihad. Ze zouden zich beter realiseren dat deze groeperingen al over de hele wereld cellen hebben opgericht die klaar staan voor wanneer het sein tot de algemene ‘chaos’ wordt gegeven.

Het ‘armeggedon’ waarbij de Iraanse president de opvallende messiaanse ambitie koestert om de wereld voor te bereiden. Mahdi, een nieuwe profeet die de ongelovigen zal vernietigen en een (islamitisch) vrederijk op aarde zal oprichten.
Onopvallend leven de leden van de terroristische cellen als brave burger tussen de autochtone bevolking en zijn meestal een voorbeeld voor de samenleving. Was het anders met de terroristen van 9/11, Londen of Madrid?Zoals ik al eerder schreef moet de Iranese zaak over het verrijken van uranium voor 22 augustus opgelost geraken.
Maar president Ahmadinejad weigerde tot nog toe in te gaan op alle voorstellen van de VS, Rusland en China op de VN Veiligheidsraad. Daarentegen steunde hij een Hezbollah-aanval op Israël. Deze oorlog is een afleidingsmanoeuvre dat in gang werd gestoken door Iran om de aandacht af te leiden van hun atoomprogramma. De godsdienstfanaat Ahmadinejad is uit op een derde wereldoorlog. Het feit dat men het hier in Europa niet gelooft is omdat bijna niemand beseft hoe fanatiek radicale moslims zijn. Nochtans zouden ze beter luisteren naar Iranese intellectuelen die momenteel doodsbang zijn.


22 augustus is de dag is die overeen komt met de islamitische kalender waarbij de grote Salah El-Din Jeruzalem veroverde.Achter deze, door de Iranese president Ahmadinejad gedreven visie, waarbij hij vast gelooft dat hij ‘Allah’s gereedschap en uitvoerder’ is, zal de wereld nooit meer zijn zoals wij ze gekend hebben.

Wij worden binnengeleid in de era van de Mahdi. Hij heeft een blind messiaans geloof in de Shi’ietische traditie uit de 12de eeuw of de ‘verborgen’ heiland die zal opstaan uit een bron in de heilige stad Qum in Iran na de globale chaos, catastrofen en genocides om daarna een wereld van islamitische gerechtigheid en eeuwige vrede te stichten.


Ahmadinejad’s extremistische ideologie die hem aanspoort om de aanzet te geven tot de grote apocalyps geeft niet alleen de intelligente bevolking in Iran maar ook in andere Arabische landen grote kopzorgen.

Waarom liggen onze politici daar niet van wakker?


Vergeten?

13:39 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Iran en de nieuwe wereldorde Prachtig Janice.Klaar en duidelijk waarover het gaat.
Met FDW zeg ik "ik ben islamofoob"
Inderdaad ik heb angst van de islam,en angst is de eerste vereiste om een gevaar te onderkennen.
Alle westerse beleidsverantwoordelijken zouden die angst moeten delen om het "Wir haben es nicht gewüßt"-syndroom te vermijden !

Gepost door: Ruzgar | 08-08-06

Waar blijft Piano ? Ik wacht eigenlijk tot Piano een verhaal ophangt over het dappere islamitische verzet tegen de samenwerking met de extreem-linkse nationaal-socialisten tijdens de Tweede Wereldoorlog :-)

Voor het overige behoor ik tot die mensen die het Joodse volk steunen omdat het nog steeds beseft dat het een volk is en omdat het inderdaad iedere dag opnieuw moet vechten voor z'n loutere voortbestaan.

M'n keuze in de strijd tussen de "Palestijnen" en de Joden is makkelijk gemaakt, aangezien de "Palestijnen" gewoon geen volk zijn. Ze zijn alleen een makkelijk excuus voor de islamisten om hun missie tegenover de Joden te vervullen: uitroeiing.

Gepost door: Björn Roose | 08-08-06

Film Hebben jullie de film bekeken?

Indien niet...neem een drankje, eventueel een kalmeerpil en ga er rustig bij zitten. De film duurt 1 uur en 17 minuten, maar het is de moeite waard.

Ik ben trouwens van plan hem door te sturen naar alle media, zowel televisie als kranten. En misschien ook naar alle politici die er nog steeds van overtuigd zijn dat er geen radicale islamieten bestaan.

Wanneer de FILM aanklikken niet zou werken, kopieer en plak dan deze link in uw browser:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2967276362246845611&q=Obsession%3A+What+The+War+on+Terror+Is+Really+About

Gepost door: Janice | 08-08-06

Lees ook Wie de film heeft gezien zal het stuk over de groot-mufti van Jeruzalem hebben gezien. Zes of zeven jaar geleden schreef ik na heel wat opzoekingen en vertalingen hierover.
Na een paar doodsbedreigingen werd de website waarvoor ik schreef gesloten (uit angst).
Het artikel heb ik aangepast na de dood van Arafat en op een apart blogje geplaatst.

Wie interesse heeft in het onderwerp kan het hier lezen:

http://het-ander-klokje.blogspot.com/2006_07_18_het-ander-klokje_archive.html

(URL kopiëren en plakken in google)

Gepost door: Janice | 09-08-06

Steun Ook ik als Vb'er steun Israel in haar bestaabsstrijd. Het is een pan-arabische strijd tegen elke niet-islamistische aanweizgheid in die regio...

Gepost door: toon | 18-08-06

De commentaren zijn gesloten.