08-08-06

Patrick Janssens is verhuisd

En nu weten we waarom.

Bron: 't Scheldt

Sabine S., blondje van de federale politie, werd na een ‘selectiegesprek’ op 1/9/2005 door Patrick Janssens voorgedragen voor de functie van ‘Bestuursdirecteur Veiligheid’ van de stad Antwerpen.

De gemeenteraad keurde haar aanstelling goed op 12/9/2005. Er werd geen ‘examen’ afgelegd. Dat is gebruikelijk voor die functie. Sabine S. was de enige kandidaat.

Dat is niet gebruikelijk. Zij volgt Carla van Hoyweghen op die onbezoldigd verlof neemt en een EU-job gaat waarnemen in Spanje. Olé.

De functie van Bestuursdirecteur Veiligheid wordt in en rond het Antwerps stadhuis en door de personeelsleden van de stad Antwerpen beschouwd als de ‘afvalbak voor liefjes’.
Dat Sabine S. - twintig jaar jonger dan Patrick Janssens - zijn vriendinnetje is, heeft geen rol gespeeld bij de benoeming. Olé. Olé.

14:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Een caviarsocialistisch onderonsje ? Zou dat Sabineke de onderlijfkens van Patrick J. uit A. kiezen ? Zou dat schatteke dan kleurendoof zijn of zouden die trieste kleuren bij zijn triest politiek-correct tronie passen ?

Gepost door: Dirk Van Dessel | 09-08-06

PJ de bedrieger! Als hij zijn vrouw en kinderen zo durft te bedriegen en beliegen zal he beliegen en bedriegen van de bevolking helemaal geen bezwaar voor hem zijn.

Gepost door: Truder | 09-08-06

Tof Tof dat overspel niet meer strafbaar is. Nu zijn het vooral de beleidsmensen die het goede voorbeeld geven!

Gepost door: Metten | 09-08-06

Getting Rid Of PJ Dat jufferke heeft in elk geval geen minimuminkomentje, zelfs al zit ze in de zogenaamde afvalbak.
Maar, tegenover "dienstverlening @ PJ" mag wel flink wat tegenoveroverstaan want het is me dunkt een vies jobke.
De echtgenote komt hier als grote winnaar uit: zij is gelukkig van die krapuleuze leugenachtige lelijkaard vanaf. Nu de burgers nog...

Gepost door: Anke | 09-08-06

Felicitaties kom, kom,

gunt de patrick zijn geluk eens nekeer,
al de die, die der commentaar op geven zijn jaloezeriken die zelf als eerste hun vrouw zullen bedriegen. Wa weten wij van die mens zijn huishouden af?

Proficiat aan het verliefde stel,
het ga jullie goed samen!

Gepost door: plato | 10-08-06

@Plato Je snapt het precies niet goed, hé?Gepost door: Janice | 10-08-06

trendsetters zeg Plato, gij kunt krom redeneren he.
Iemand die seks geeft als daar iets tegenover staat, heeft een naam...
Ik ben alvast niet jaloers op Sabinneke en waarschijnlijk zitten er hier weinig mannen die hun vrouw zouden willen ruilen, voor iets dat zich prostitueert voor en vetbetaalde job.
Die kerel zijn huishouden lijkt me voorspelbaar. Een geflopte marketingboy met een verkeerde promotiestunt.
Is Dewael populairder geworden sinds zijn midlifecrisis uitbrak...?

Gepost door: Anke | 10-08-06

sabineke... haha,

sommigen snappen hier de kunst der ironie nie goed.

Los daarvan, ik denk da aan politiek doen en er een gezinsleven op na houden blijkbaar nie zo simpel is als ge bekijkt wa er allemaal uiteen gaat de laatsten tijd...

jaja, kzou ze toch eens willen zien, ons sabine...

Gepost door: plato | 10-08-06

@Plato Sorry, 'k was effe niet mee...

Het ging vooral over het vetbetaalde jobke dat ze krijgt zonder examen te moeten afleggen zoals alle andere kandidaten (indien ze het geweten hadden).

Gepost door: Janice | 11-08-06

ja met kinderen ja 20 jaar jonger en patrick janssens is zelf maar 35 jaar en daar 20 af is ze maar 15 jaar he erg he erg he doe er iets aan en help de mensen in plaats van je 15 jarige groetjes emiel v m berchem

Gepost door: emiel van muylder | 24-11-07

wa heeft die mens zijn seksleven te make me hoe goe hij zn functie als burgemeester kan doen?

Gepost door: Oli | 22-03-08

Veel. Vraag dat maar aan Clinton of Sarkozy. Of aan de vele politiekers in de US die al moesten aftreden wegens seksschandalen. Of aan die sadomasochistische rechter Rousseau in Mechelen. Bovendien werd zij voor haar diensten betaald in natura ten nadele van misschien veel betere kandidaten.

Gepost door: Heer Bommel | 22-03-08

Ach, ondertussen is dat ook weer al oud nieuws en werd het meiske gedumpt.

Gepost door: Janice | 23-03-08

Antwerpen, hoofdstad van het criminele europa Kan iemand mij eens zeggen waar die smerige rode rat zich nu verstopt - in luxe lofhouse of villa in binnen en buitenland ? Denken jullie nu echt dat je dit stuk vuil superpooiers kent ? Ik hoop dat dit monster dan eens bij jullie de toegangspoort komt blokkeren met een schildering van een parkeervak pal ervoor ! Zijn even gruwelijke vriendin Monica uit Ekeren met de superode douche - ziet die hun bakkes eens goed ! - kreeg opdracht de foltering met botte weigering van het aalmoes om te overleven, verder te zetten tegen lastige burgers ! Ook maken zij bewoners botweg burgelijk dood ddoor een even botte ambtshalve adres afschrijving om dan zo met leegstand superboetes hun woningen zonder enige vergoeding in beslag te nemen, grond in begrepen ! Enz. enz. Dat alles en nog veel meer bestaat natuurlijk niet want de gatlikkende gestelde lichamen van pers en media zwigen daarover in alle talen op bevel van een supermontser Pol Deltour, lid van de Hoge Raad van het misdadige Belgische repressie apparaat dat zelfs niet aarzelt samen met de zuipersbende van poliytie misdrijven te construeren om die lastige burgers voor goed te dumpen in belgische vergeetputten ! Denkt deze supermaffia nu echt dat dit alles straffeloos zal blijven : dan zij ze even stom als al die andere criminelen die moeten zorgen voor de instdutie van de criminaliteit en het profijt van een kolossale supermaffia boven wet en orde m/z toga of uniform !

Gepost door: Richard Teughels | 12-06-08

PARTICK JANSSENS WAAROM MOET BELGEN SMEKEN VOOR OP EEN HANTEKENING TE KRIJGEN VOOR OP EEN OPENBARE WEG TE STAAN WAARVAN ALLE PAPIEREN IN ORDER ZIJN EN EEN BUIEN LANDER ALTIJD VOORANG KRIJG .ANTWOORD DAAR EENS OP 0.485.43.78.70.

Gepost door: ROGER | 03-12-08

Omdat ze bang zijn van die 'buitenlander' en van jou niet.

Gepost door: Janice | 04-12-08

Straat genoem naar E-mail Wat Patrick doet in zijn prive leven intresseert me niet, wat wel spijtig is dat hij zijn gezin in de steek laat. Op politiek vlak kan hij beter opstappen en overlaten aan iemand met meer kennis van zaken. Hier omtrent veiligheid een woordje. Hij heeft al vele malen brieven gekregen van buurtbewoners en handelaars in de straat wat betreft drugproblemen. Je kan het hier kopen zoals op de markt, het word gewoon aangeboden, gaan we nu richting molenbeek of anderlecht. Deze praktijken brengen natuurlijk de nodige overlast zoals bij koffieshops in holland. Patrick reageert totaal niet op de vragen van de buurt en moet daarom maar eens opstappen. Het is uiteraard niet enkel hier maar ook elders. Het gekende cafe Zion Train is al tot 4 keer gesloten wegens drugsdelicten en kan maar steeds openblijven tot grote verbazing van iedereen hier.Dit pand beantwoord zelfs niet aan de veiligheidsnormen opgelegd door de brandweer en is eigenlijk onbewoonbaar. Tot onvrede van alle andere handelaars die dat wel moeten.
Ik ben geen racist maar je zou het wel worden wat je hier allemaal ziet en wat kan of mag door vreemdelingen.
Geef ons een andere burgervader die misschien beter zal doen.
De schoolgaande kinderen zullen er wel bijvaren.Want die krijgen dan ook geen drugs aangeboden als de straat zuiver is en terug een toeristische trekpleister kan worden.

Gepost door: Wesenbeek | 11-09-09

't Ja, tegen wie zeg je't. Als we het op de districtsraad van Borgerhout aanklagen, krijgen we van de politie een antwoord om achterover te vallen. 'Geen bevoegdheid van het district, de klacht moet vanuit de gemeenteraad komen'.

Maar zelfs het privéleven van 'President Patrick' moeten we niet zomaar afdoen als onbelangrijk, want het enorme en onverdiende preeke van zijn Sabinneke wordt ook door u en mij betaald. Ook de EU-jobkes van de oude liefjes betalen wij als belastingsbetaler.

Gepost door: Janice | 11-09-09

Wesenbeek Het zal moeten gaan zoals alle andere zaken zeker.
Nadat het in de media is geweest word er maar eerst iets aan gedaan

Gepost door: wesenbeek | 11-09-09

Klapdorp enz Ale vooruit, nen verslaafde lukt het maar om dit te doen, het zal er niet op beteren nu dat de freekliniek weg is, wacht maar af8 Alle handelaars hier in de buurt kunnen maar beter op hun hoede zijn!! Ook sinds de grens gemeenten hun koffieshops beginnen te sluiten komen die gebruikers en dealers allemaal naar hier in het centrum, dit is hier in onze straat hééééél goed te zien met alle ongemakken voor bewoners erbij.
Drugs worden hier zonder schroom verkocht, ze verbergen het zelfs niet meer voor passanten net of ze flyers uitdelen, op 10/10/ deze maand is het maanfeest op het coninkplein, de vraag is! is het maanfeest of weetfeest?
ik zou er in elk geval niets organiseren tot het veilig is en proper.
Dit alles word ook betaald door ons allen.
Maar alé, patje doet dan toch iets goed met zich tegen het bam traject te keren.

Gepost door: wesenbeek | 01-10-09

De commentaren zijn gesloten.