11-08-06

Vreemdelingen in uw buurt

Jurgen Verstrepen zette het al op zijn blog, maar HIER kunt u het ook nog eens bekijken.

In deze lijst zijn uiteraard geen illegalen begrepen.
Volgens berekeningen op basis van aan illegalen geleverde OCMW-steun, zou Antwerpen minstens 23.000 illegalen tellen, maar dank zij het gedoogbeleid van de Antwerpse stadsbestuur komen er dagelijks illegalen bij.

11:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Onder politiebegeleiding Ik heb gezien hoe illegalen en uitgeprocedeerden in Antwerpen onder politiebegeleiding van het ene kerkasiel naar het andere (Tabakvest) trokken. In plaats van opgepakt worden zij door de politie begeleid.

Gepost door: Metten | 11-08-06

Erg!! En het is onbegrijpelijk dat illegalen kunnen rekenen op OCMW steun. Geen wonder dat de belastingen in Antwerpen zo hoog liggen.

Gepost door: Janice | 12-08-06

Ge moet het horen om het te geloven.... Doe het experiment eens om 's avonds rond 9h op een weekdag op de Meir te wandelen ,waar op dat moment geen overhoop van volk rondloopt zodat ge horen kunt wat de mensen zeggen, indien ge hen kruist of voorbij stapt. GE GAAT BIJNA GEEN NEDERLANDS HOREN SPREKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doe het experiment ; ge gaat uw oren niet geloven, echt waar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Dirk Van Dessel | 12-08-06

nederlands Ben je wel zeker dat het geen toeristen waren? :D

Maar, als mijn (allochtone) echtgenote met haar vriendinnen's avonds om 9uur over de Meir wandelt, spreken die ook geen Nederlands onder elkaar. Zodra er iemand anders zich in het gesprek moeit, schakelen ze moeiteloos over naar het Nederlands. Wat me ook opgevallen is, dat is dat allochtonen van verschillende nationaliteiten onder elkaar ook Nederlands (als gemeenschappelijke taal) spreken. Het gaat de goede kant op. Nog een generatie verder en iedereen spreekt weer Nederlands... behalve de toeristen dan.

Gepost door: thePiano | 16-08-06

Nederlands Dat kunnen we alleen maar toejuichen, Hugo. En het is waar, ik heb zelf ook een Turkse vrouw haar kinderen in het Nederlands een standje horen geven.
Het gaat inderdaad de goede kant op bij een kleine minderheid.

Gepost door: Janice | 16-08-06

De commentaren zijn gesloten.