13-08-06

Hoe de Belgische pers het nieuws vervalst

France Echo.com brengt aan het licht hoe de Belgische pers het nieuws uit Libanon manipuleert.
Kijk naar de tekst die "zij zelf" inspreken en dan naar de oorspronkelijke engelstalige uitzending. En vertel mij dan of u nog gelooft wat de zwaar gesubsidieerde media u probeert wijs te maken...
Dit land is nog erger dan Cuba of China!!!

KIJK HIER

23:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Gesubsidieerde mediacontroleurs Het zwaar gesubsidieerde VB probeert mij ook al decennialang wat wijs te maken, dat vind ik ook niet zo fijn.

Gepost door: thePiano | 16-08-06

Gesubsidieerd?? Waar haal je dat vandaan? Een subsidie is iets wat je krijgt van de overheid. Zomaar...

De dotatie van het Vlaams Belang heeft ze te danken aan haar kiezers en daar heeft de partij, volgens het democratische principe (maar ik neem aan dat jij dat niet kent) het volste recht op.
Die dotatie betalen de kiezers trouwens zelf.

En aangezien men nu beweert dat het VB de partij van 'de rijken' is, zullen we heel wat meer betalen dan de kiezers van de kaviaarsocialisten die profiteren op de kap van de 'proletariër'.

Bovendien, wat maken ze je wijs? What you see is what you get. Stop met overal spoken achter te zoeken.

Gepost door: Janice | 16-08-06

gefilterd van al wat er tegenwoordig in de media komt heb ik mijn ernstige twijfels m.i is er meestal in geknipt of past het niet op dit ogenblik , het is altijd weliets .Waar is hij gebleven?? Den tijd toen men nog schreef wat men zelf wou , de persvrijheid , je ziet ze steeds minder vaak gezien er iemand anders over waakt .Een slachtoffer van foltering , chantage , intimidatie ,schriftvervalsing .....Mooi verhaal om te lezen , zeer leerrijk voor de gewone man , maar we kunnen het pas lezen als de persvrijheid weer is verschenen .Vertel het voort , Vertel het voort en help mij uit den doofpot , Vertel het voort vertel het voort waarvoor dank.

Gepost door: alain | 15-10-06

De commentaren zijn gesloten.