31-08-06

Minder criminaliteit???

Wanneer Verhofstadt ons probeert wijs te maken dat de criminaliteitscijfers dalen moeten we zeker eens lezen wat er in buitenlandse kranten staat.

Want volgens de Sunday Times, hebben Ieren en Belgen de meeste kans om slachtoffer te worden van criminaliteit zoals diefstallen, verkrachtingen, overvallen en inbraken. Deze resultaten werden bekend gemaakt na een onderzoek door EU International Crime Survey (EU ICS).

Het Europese onderzoek, dat nog moet gepubliceerd worden, maar uitlekte naar de Sunday Times, ondervroegen 2000 mensen in het oude Europa plus Polen, Estland en Hongarije die in 2004 aan de EU werden toegevoegd.

Het rapport bevestigde dat Ierland en België de enige twee landen zijn waar de criminaliteit niet daalt in tegenstelling tot de andere EU-landen.

22:48 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Allez, niet zwaanzen hé ! "MINDER CRIMINALITEIT" , minder GEREGISTREERDE criminaliteit want de mensen geven nog weinig aan want "ze doen toch er toch niks tegen" zoals een groot deel der bevolking meesmuilt. Bovendien hebben de flikken schrik om op te treden omdat ze frekwent een klacht voor "vermeend" racisme aan hun broek riskeren want een allochtone boef moet nog maar het passe-partout woord "racisme" roepen als hij betrapt wordt en het Inquisitiecentrum staat al paraat te zijner beschikking , allez toch tot de verkiezingen van 2007 ....

Gepost door: Dirk Van Dessel | 31-08-06

't Ja... Je hoeft het mij niet te vertellen... Aan de zonen van een vriendin wordt bijna elk weekend 'gevraagd' hun portefeuille te overhandigen. Zij dienen al lang geen klacht meer in, ze nemen gewoon twee portefeuilles mee, eentje om af te geven en eentje dat ze goed verstoppen.
De zonen van een andere vriend werden een paar maanden geleden verwond door messteken toen ze een dancing verlieten. De politie heeft niets genoteerd en de kranten weigerden om het te publiceren omdat de daders allochtonen waren.

Gepost door: Janice | 31-08-06

Nederland Ook in Nederland vermindert de criminaliteit allerminst, in tegenstelling tot wat de overheid ons wil doen geloven. Dat steeds minder criminaliteit wordt geregistreerd wil niet zeggen dat de criminaliteit zelf ook vermindert!
Men is steeds minder bereid tot het doen van aangifte, omdat men geen vertrouwen heeft in politie en justitie. Zeker niet omdat men niets doet met de aangiften. Men doet er bij ons alles aan om misdaden (voornamelijk gepleegd door niet-westerse allochtonen) te bagatelliseren of zelfs onder het tapijt te schuiven. Die allochtonen zijn immers zo 'zielig'.
Nee, ik pleit voor keiharde maatregelen tegen misdaden, gepleegd door wie dan ook. Autochtonen dienen voor jaren het gevang in te gaan, en allochtonen dienen na het uitzitten van hun (hopelijk strenge) straf tegen inlevering van hun Nederlandse of 'Belgische' nationaliteit teruggestuurd te worden naar het land van (oorspronkelijke) herkomst. De wet dient strikt te worden gehandhaafd. Alleen dan zal de criminaliteit daadwerkelijk verminderen.

Gepost door: John Middelman | 02-09-06

@John In Eurabia zijn ze allemaal in hetzelfde bedje ziek. De angst voor moslims zit zo diep dat ze hen alles toelaten en alles met de mantel der liefde bedekken. Het is dan niet te verwonderen dat de bevolking geen klachten meer durven of willen neerleggen of geen kleine criminaliteit meer melden. Zelfs de politie is bang om op te treden want wanneer ze hun werk naar behoren willen uitvoeren krijgen ze te maken met het 'magische' woord 'racisme' en moeten ze zich verantwoorden voor zaken die ze niet eens gedaan hebben.
Wanneer een buitenlandse crimineel wordt opgepakt zou men hem beter meteen zijn straf laten uitzitten in het eigen land, maar die akkoorden met buitenlandse overheden schijnen niet zo vlot te verlopen.

Gepost door: Janice | 02-09-06

eurabia Nu niet overdrijven he, en er wordt zeker gene Mohammed burgemeester zoals dewinter voorspelde in 2000, de verkiezing van de laatste kans, weet je nog.
Een andere glazen bol kopen Fluppe.

Gepost door: erik | 07-09-06

minder criminaliteit Dit is voor de verkiezingen wel weer een mooi punt maar ken kan enkel tot deze vast stelling komen wanneer hen geen rekening houd met de criminaliteit-en en dit is 75% die geseponeerd worden evenmin houd men rekening met minderjarige criminaliteiten als laatste en bijzonders-te de meeste criminaliteiten gepleegt door vreemdelingen worden doenbewust verzwegen en uiteindelijk komt men een de leugenachtige eindsom van Minder criminaliteit

Gepost door: Vermeulen | 21-01-07

mense geen mails sture svp het mail adres van vermeulen klopt niet zal een een foutje geweest zijn

Gepost door: depret | 10-01-08

allochtonen....???? het is me erg opgevallen ,, dat als er over criminaliteit gesproken word ,, dat wij turken en marokkanen altijd ter sprake zijn... waarom word er nooit over succesvolle allochtonen gesproken...??

Gepost door: Tugba Macit | 14-03-09

...... Er wordt ook nooit over succesvolle vliegtuigreizen gesproken. Alleen als ze neerstorten halen ze het nieuws. Zo ook dus voor moslims. Het is niet meer dan normaal dat een meerderheid geen problemen veroorzaakt of zelfs eens een succesvolle nacht- of belwinkel opent. Alleen, de negatieve elementen zijn veel te talrijk. Jullie zouden eigenlijk, als gasten, MINDER crimineel moeten zijn dan autochtonen, en RESPECT moeten opbrengen voor het land dat u opvangt, ipv hier uw onuitstaanbare sekteregels proberen in te voeren. In Holland mogen ze nu al gaan zwemmen in vol moslimornaat en in Antwerpen opent de Carrefour de eerste halalafdeling. Ik ben jullie opdringerig gedrag meer dan beu. Rot op met uw Allah. Als wij in uw land op vakantie gaan, doen we dat ook niet met een groot kruis op onze buik. Leer eens wat minder te provoceren, en kom dan terug.

Gepost door: Wannes | 14-03-09

Tugba Macit Ik ken enkele succesvolle Arabieren, Noord-Afrikanen en zelfs Turken. Maar ik moet er wel bijzeggen dat ze (behalve één zelfstandige Turkse loodgieter die ik ken) niet meteen onder de noemer 'moslim' vallen. Dus als jij iemand kent, die geen seculiere standpunten inneemt en toch succesvol is zonder haat tegenover onze westerse beschaving, wil ik dat heel graag op mijn blog zetten.

Gepost door: Janice | 14-03-09

De commentaren zijn gesloten.