02-09-06

Verkiezingen 8 oktober

Zoals u hiernaast (links) kan zien zal ik deel nemen aan de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Wie eventueel reacties heeft of vragen wil stellen kan dat gerust hier doen.

20:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wow zekers Ik zal niet voor U stemmen, ik ben bang van paarden! :)
Niet dat u op een paard trekt ;)

Ik woon niet in Borgerhout eigenlijk :) en kan niet, al zou ik willen, op u stemmen.

Groetjes

Gepost door: Master Cobra | 04-09-06

Stemmen Ik weet het, Master Cobra. Maar ik weet ook dat je heel veel vrienden en familie hebt...

Blij je te horen...alles oké?

Gepost door: Janice | 04-09-06

neen bedankt Ik stem nog liever voor Wolf Kusse!!! indien ik in Borgerhout woonde he.
Die durft er tenminste voor uit komen dat al wat niet-blank is eruit moet, niet dat ik er mee akkoord ben.
wie de wolf eens graag halfnaakt ziet
kijk dan op zijne fansite
http://redbox.be/fenrir

Gepost door: erik de ridder | 07-09-06

Neen Voor mij moet NIET alles eruit wat niet blank is. Voor mij heeft een huidskleur geen enkele betekenis, het is wat eronder zit wat telt.

Gepost door: Janice | 07-09-06

Boerenbedrog Ook hier heb je mijn vraag weer weggeknipt. Ik herhaal mijn vraag: hoe verantwoord jij dat iemand met een manège en een villa op het platteland, 'eventjes naar Borgerhout verhuist' enkel om aan de verkiezingen deel te nemen? Nogal wat VB'rs zijn zo sinds begin dit jaar vanuit alle hoeken van het land naar voor het VB strategische gemeenten verhuisd. Wat vind je van dat boerenbedrog?

Met een 4de plaats ben je zeker verkozen. Wat ga je daar 6 jaar op de oppositiebanken uitrichten op onze kosten? Want het VB komt ook nu niet aan de bak, dat weet ook al iedereen.

Gepost door: thePiano | 07-09-06

Antwoord Ik heb die vraag weggeknipt omdat het een leugen is. Ik woon niet in een villa, maar ik heb een paardenfokkerij. Dat is een zaak. Een boerderij.
Een manege is een 'rijschool'. Op een fokkerij wordt gekweekt.
En die zaak heb ik uiteraad nog steeds maar ze wordt nu vooral verder gezet door onze kinderen. Het werk werd te zwaar en de winters te eenzaam. Zoals je weet heeft mijn man ook een zaak en is hij vaak in het buitenland, daarom woon ik nu terug in de stad. Het werd mij allemaal te veel en vooral te eenzaam.

Dat ik er op de vierde plaats 'zeker' erbij zal zijn is helemaal nog niet zeker. Ik heb vroeger in de Langstraat gewoond, maar dat is twintig jaar geleden, dus ik ben er niet meer bekend. Het gaat deze keer niet om diegenen die vooraan staan, maar om de meeste stemmen.

Gepost door: Janice | 08-09-06

De commentaren zijn gesloten.