03-09-06

Linkse liberalen vernietigen de vrijheid en democratie

Liberalen zijn langzaam maar zeker enkele punten van de Mensenrechten met de voeten aan het treden. Voornamelijk de vrije meningsuiting en het onderdrukken van andere meningen.

Dat zeg ik niet alleen, maar ook Kevin McCullough in Townhall.

Zij gaan steeds driester tewerk in hun honger naar meer macht en laten enkel een verschroeide wereld achter aan diegenen die het met hen oneens zijn.
Meer en meer ‘liberals’ verlaten de partij en diegenen die overblijven zijn anti-Amerikaanse en anti-Christelijke linksen die trots zijn op de manier waarop zij met bruut geweld de stemmen, van diegenen die het met hen oneens zijn, onderdrukken.

Om het kort te maken, zij gaan er prat op dat de ‘liberals’ steeds meer normale, christelijke opvattingen illegaal proberen te maken en uit het onderwijs willen bannen.

Ook de traditionele waarden van huwelijk en familie worden belachelijk gemaakt.

De liberale, Democraat Assembly Spreker Fabian Nunez verklaarde onomwonden dat de enige manier om een (volgens hem), ‘verkeerd perspectief’ te corrigeren is, door het buiten de wet te stellen. Want indien je het niet buiten de wet stelt, krijgt de mening van het volk de overhand en domineert die mening het perspectief en de zienswijze.

Nunez’s oplossing voor dit probleem was de mening van mensen die het niet eens met hem waren te ‘outlawen’ - buiten de wet te stellen.

De decreten die voornamelijk gericht waren op het bestraffen van de bevolking die het oneens waren met de Democrats werden universeel geprezen door democraten en afgewezen door republikeinen.

Terwijl ik het artikel lees en zie dat er in Amerika méér en méér mensen zoals Dirk Gephardt, Joe Lieberman en Zell Miller de ‘Democratic Party’ verlaten omdat ze zich niet meer kunnen vinden in de nieuwe (ongetwijfeld progressieve) standpunten van de partij, hoor ik op de radio dat de federale minister van Binnenlandse zaken, Patrick Dewael weer bijkomende verscherpte wetten wil creëren om neo-nazisme en negationisme aan banden te leggen.

Dat kan ik alleen maar toejuichen!!!

Maar aan zijn uitspraken hoor ik dat hij hiermee weer één partij viseert!
Namelijk het Vlaams Belang.
Eigenaardig genoeg de enige partij die radicaal de joodse kant koos tijdens conflicten met moslimrellen in Antwerpen.

Hij rept met geen woord over extremistische moslims die de holocaust ontkennen, geen woord over de jodenhaat bij links en geen woord over negationisme bij Turken wanneer het over de genocide op Armenen gaat.

Ik begrijp zelfs niet dat joden de VLD nog uitnodigen op herdenkingen wanneer men hoort wat De Decker en zijn kompaan Q raaskallen. En ik begrijp evenmin dat Somers, Q en anderen op de eerste rij mogen zitten tijdens deze plechtigheden.

Bovendien wil Dewael ook fobieën verbieden. Dus angst hebben voor iets zal voortaan zwaar bestraft worden. Wel...ik heb een liberal-fobie, zeker wanneer ze onze democratie uithollen en verkrachten. Ik ben bang voor machtsgeile mensen met ideeën zoals Dewael, De Gucht en Louis Michel. Wie gaat mij dat verbieden? Ik ben bang voor het extreem links geweld dat verantwoordelijk is voor de dood van Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Zo bang zelfs dat ik een ander blog anoniem heb geschreven om doodsbedreigingen die ik in het verleden kreeg te ontwijken.

De nieuwe nazi’s zitten aan de linkerkant, de antisemieten ook, dat mocht ik zes jaar geleden ervaren toen ik dit schreef. http://het-ander-klokje.blogspot.com/2006_07_18_het-ander...

17:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Liberalen en Socialisten ontkennen Joodse God. Ludwich Feuerbach (1804-1872) bewees in zijn stellingen over het Atheïstisch Humanisme dat GOD niet bestond;
Het is niet God die de mens geschapen heeft, maar de mens die God geschapen heeft.
Zijn opvattingen werden gedeeld door Karl Marx en vooral door Friedrich Engels die zelfs beweerde dat het gezin en de opvoeding van de kinderen door de ouders zouden moeten afgeschaft worden.
Het begrip dat de bewijsvoering van Feuerbach een einde maakten aan 2000 jaar Christendom, en als gevolg ook aan 4000 jaar Jodendom ging een van de grondslagen uitmaken van de historisch Marxisme.
Karl Kautsky die na de dood van Friederich Engels de ideologische leiding van het Marxisme ging overnemen ging zelfs zo ver de drie grote stichters van de grote Godsdiensten als bedriegers te omschrijven.
De basis van alle Socialisme, communisme en wat ook uit het Marxisme ontstond is dus de ontkenning dat God bestaat laat staan dat hij de mens zou geschapen hebben.
-
Uit de Franse revolutie kwam de liberale geest van verlichting voort die gekoesterd werd in de Jacobijnen clubs die op hun beurt de eerste vrijmetselaarsloges gingen vormen in Frankrijk en later in België de macht overnamen van de Nederlandse reguliere loges die onder de leiding van de Prins van Oranje stonden. Officieel nam de Prins ontslag en bleven de loges voortbestaan maar zij werden wel degelijk overgenomen door de Franse vrijmetselaars.
Waar Liberalen in België na een lange periode van Katholiek overwicht de parlementaire macht overnam volgde er een reeks maatregelen vanuit die loges die de macht en uitstraling van het Katholicisme moesten beteugelen.

Waar Liberalen( vrijmetselaars) en Socialisten (Marxisten) samen regeerden werd er getracht alle religieuze Christelijke symbolen uit de samenleving te verwijderen. Er werd niet religieus neutraal onderwijs door de staat ingericht waar het verboden was enige religieuze of zelfs politieke kentekens op de kleding te dragen.

Als God niet bestaat maar een fictie is die de mens zich voorstelt, dan hebben figuren als Jahwe,Christus of Allah nooit bestaan. Joodse schriften, bijbel en koran zijn dan ongeloofwaardig. God kan nooit Mozes de stenen tafelen met de tien geboden gegeven hebben, nog een volk speciaal verkoren te hebben en zeker hen geen beloofde land aangewezen hebben.
DAT IS DE OPVATTING VAN LIBERALEN EN SOCIALISTEN. GEEN GOD!


Gepost door: alexander.colen | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.