09-09-06

Kristien Hemme-rechts.

Kristien Hemmerechts, u weet wel, de schrijfster die vooral in opstelstijl vaginaromans schrijft en uit Antwerpen wil verhuizen wanneer Filip Dewinter burgemeester zou worden, werd betrapt op het afscheuren van een Vlaams Belang affiche in Strombeek-Bever.
Ik ben ervan overtuigd dat ook zij een plakaatje ‘zonder haatstraat’ voor haar raam heeft staan. Want meestal zijn dat nu net diegenen die het meest verzuurd en haatdragend zijn. Ik heb wel een tip voor Hemme-rechts, laat uw naam veranderen in Hemme-links. Dat past beter bij uw verzuurde kop.

Zij durft zich af te vragen of ze verdraagzaam moet zijn tegenover onverdraagzaamheid???
Zij gebruikt de woorden van Pim Fortuyn en draait ze gewoon om, want hij zei:
"Wij hebben het recht niet om mea culpa te blijven slaan voor onze zogezegde onverdraagzaamheid, als wij systematisch met onverdraagzaamheid worden geconfronteerd."

Wat Kristien Hemmerechts ‘onverdraagzaam’ noemt gaat niet over het wereldwijd Moslimbroederschap. Haar definitie is dus voor mij onbelangrijk wanneer ik denk aan de verscheurde lichamen in de WTC torens, in Madrid , Londen en vele andere landen.

Ze heeft geluk dat het Vlaams Belang zo verdraagzaam is en geen klacht zal indienen.


In al haar glorie - maar esthetisch niet verantwoord.

13:19 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Jaloerse Janice Lekker ding is het wel !
Kan van veel vrouwelijke mestkevers niet wordne gezegd !

Gepost door: ThePiano | 09-09-06

Hemmerechts speelt toverkol in de volgende Harry Potterfilm Het bleek een verstandige en de goedkoopste keuze. Ze kan al overal rechtse spoken waarnemen en dat is goed meegenomen. Verder heeft ze al zwart sluik piekend haar en de wrat op haar kin en neus beginnen al vorm te krijgen.
Haar stem is de droom van elk heksencastingbureau en haar bezemkast blijkt thuis al goed gevuld. Aangezien ze zichzelf tot een van de meest intellectuele mensen van Vlaanderen rangschikt zal het leren vliegen echt meevallen.
Mediatraining heeft, vooral bij de VRT te pas en te onpas gekregen, waarbij ze goed heeft leren improviseren, want regelmatig worden haar vragen gesteld over dingen waar ze absoluut geen vertand van heeft.

Bovendien is ze gelovig, en dat houdt ook in bijgelovig en geloven in demonen en duivels, de hel en mirakels. Ook dit is een bijzondere kwaliteit om zich te kunnen inleven in de rol.
De laatste tijd waren haar nagels ook sterk gegroeid en getraind. Daarvoor oefende ze regelmatig op de affichepanelen van het Vlaams Belang.
Ze doet dit zelfs impulsief vanuit een puberaal gedrag en die onvolwassen trekjes zijn ook een pluspunt voor een kinderfilm.
Vlaanderen zal haar jaren moeten missen, want J.K. Rowling besliste, na hun kennismaking en haar recente wapenfeiten, dat er nog vele vervolgfilms zouden worden gemaakt waarin Hemmerechts wordt gecast als de Witch of Flanders. De opnames beginnen 1 oktober in de nieuw gebouwde studio’s op Bora Bora.
Nicky Van Kets ontwerpt alvast een mooie jurk in je zwarte lievelingskleur en Elvis Pompillo een mooie dito punthoed voor je entré op de rode loper.
Je studenten waren opgelucht, want ze waren het wel beu om voortdurend geïndoctrineerd te worden en je naar de mond te praten, om alzo te kunnen slagen in hun studies. Voor hun moest je absoluut niet blijven, want ze hebben liever iemand zonder pubergedrag als prof..
Tot in de bioscoop dan Kristien!!!!

Gepost door: a.griffon | 09-09-06

vleeswareninspectie De vleeswareninspectie van het blok heeft gesproken. Wanneer is het volgens u dan verantwoord? Blauwe ogen, blond haar en een taille die neigt naar anarexia?

Gepost door: jakko | 10-09-06

doe die foto weg Janice
wat doe je me aan
een naaktfoto van kristien hemmerechts
wou juist gaan slapen
Moest bijna spouwen.
Nu moet ik bekomen, stel u voor dat pubers dat zien, ze worden nog homo
doe die foto weg

Gepost door: erik de ridder | 11-09-06

VZW doe de foto weg! Ik wil een protestbeweging oprichten tegen die lelijke foto. Janice dat zou verboden moeten worden, doe dat lelijk mens van uw site. Je moet al een chizofréne patiënt zijn om dat een lekker ding te vinden. :D
Weg met die foto, zo'n lelijk mens naakt tonen is gewoon walgelijk. Nu besef ik waarom de Bhurka en de hoofddoek is uitgevonden.

Gepost door: Truder | 11-09-06

Reacties Leuke reacties, zelfs van Piano.

Enne Jakko, het heeft niets met Ana te maken, het heet anorexia.
En nee, bij het VB heb je ook minder mooie modellen, maar die gaan dan niet in het blootje poseren.
De wansmaak heeft zijn grenzen.

Gepost door: Janice | 11-09-06

Onverdraagzaam De likiwinkies zeggen toch altijd "geen verdraagzaamheid voor de onverdraagzamen"?
Wel, wij passen toch maar gewoon dit nobele principe toe op de islam?
Er is dus geen enkele reden om ONS onverdraagzaam te noemen.

Wat links eigenlijk doet is een heel ander principe toepassen: "geen verdraagzaamheid voor andersdenkenden, tenzij we ze voor onze eigen kar kunnen spannen"

Gepost door: Joppe | 12-09-06

Rechtse trollen @janice "Leuke reacties, zelfs van Piano."

Dat is geen reactie van mij. Als je goed had opgelet zou je gezien hebben dat die trol 'ThePiano' typte ipv 'thePiano'. 't' met kleine letter is het origineel. Zo simpel gaat dat op het net om iemand een loer te draaien en zoals je ziet zijn het ook niet meteen de snuggersten. Gelukkig heeft die trol wel mijn websiteadres correct uitgetypt. Hij kan al lezen. Er is nog hoop voor hem.


Gepost door: thePiano | 12-09-06

Trol Als die trol zoveel reclame voor jou maakt is het vast één van je vriendjes. Misschien wel Peterke de forumzot.

Gepost door: Janice | 12-09-06

PETER @janice :"één van je vriendjes. Misschien wel Peterke de forumzot."

Dat hij maar elders een babysit zoekt.

Gepost door: thePiano | 12-09-06

en toch.... Hoe meer ik die foto bekijk hoe geiler ben.... ze hoeft niet altijd blond,blauwe ogen,... te hebben. Een echte nationaal socialistisch type,helemaal mijn ding !

Gepost door: thePiano | 12-09-06

Geile Piano Ik denk dat je toch eens meer van de grond moet komen, Pianoke...

Gepost door: Janice | 13-09-06

Wijven met een mening!!!Ahum...

Gepost door: Emiel | 17-07-08

En???

Gepost door: Janice | 17-07-08

De commentaren zijn gesloten.