11-09-06

Leuk weekend.

Het Vlaams Belang partijfeest is jammer genoeg weer voorbij. Het was behalve een groot succes ook bijzonder aangenaam. Het was goed dat zelfs de weergoden met ons waren en het terras kon worden buiten gezet, anders was Antwerpen Expo (beter bekend als het Bouwcentrum) ook al weer te klein geweest.

Iedereen, van jong tot oud kon zich amuseren op het familiefeest van de grootste partij van Vlaanderen. Er was een enorme variëteit aan kinderanimatie en goochelshows. Er werd ook luid meegezongen met onder meer van Vanessa Chinitor, Kurt Lotigiers (broer van Helmut Lotti) en Frank Galan.

Yvonne Verbeeck, al jarenlang sympathisante van het Vlaams Belang huilde van ontroering toen ze in de bloemtejes werd gezet onder luid applaus van meer dan 6000 aanwezigen.


Een geslaagd feest!Een beter verjaardagsgeschenk kon Filip Dewinter, die vandaag (denk ik) 44 wordt, zich niet wensen.

22:35 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Mnr Ek hoop mnr Filip Dewinter kry nogeens 'n groot cadeau van sy kiesers, naamlik die Burgemeesterskap van Antwerpen. Ek was op die volksaamtrek in Antwerpen op 11 April vanjaar waar ek hierdie wonderlike man persoonlik ontmoet het, en ook hoor praat het, tydens VB se veldtog "Veiligheid onze prioriteit". Ek het ook sy boek "Antwerpen Troef!" gelees. Na aanleiding daarvan glo ek, hierdie man verdien om die eerste burger van Antwerpen te word.
Peter Murray, Zuid-Afrika.

Gepost door: Peter Murray | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.