12-09-06

Erin geluisd?

Volgens het Laatste Nieuws is Yvonne Verbeeck erin geluisd door het Vlaams Belang en zou ze niet geweten hebben waar ze was. Dat Het Laatste Nieuws wel eens meer aan berichtvervalsing doet hebben we al kunnen vaststellen via foto's van protestbetogingen waar tot zes maal toe dezelfde personen op te zien waren. Volgens een reactie van HLN ging het toen om een stagiaire die daarvoor meteen werd ontlagen.

Gaat het hier weer om een stagiaire? Of werd Yvonne Verbeeck zodanig onder druk gezet door de politiek correcte media dat ze zomaar spontaan ging liegen? Of heeft de reporter haar de woorden in de mond gelegd. Want méér dan 6000 getuigen waren erbij toen Yvonne Verbeeck werd gehuldigd en zeer goed wist waar en door wie ze in de bloemetjes werd gezet.
Yvonne Verbeeck is misschien slecht te been, maar anders nog rad van tong.
Maar zoals Filip Dewinter al zei: "'t Is weer begonnen, ik hoor het al."

14:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

erin geluisd en/of politieke manupilatie Een soortgelijk scenario gisteren op ATV "Hangar '06" waar aan gastvedette Sofie gevraagd werd of ze voor ELKE partij zou optreden.De vraag op zich is al schandalig.Het antwoord was "nee,ik heb wel een groen vestje aan,maar dat wil niets zeggen"
Zo doen ze het de Karl Aepers-en andere PC mediajongleurs : een BV in zulk een situatie maneuvreren,dat het antwoord altijd juist is.
Hoe noemt men dat?Juist manupilatie.Of is het afdrijging.BV's willen ook brood op de plank !

Gepost door: Ruzgar | 12-09-06

Groen vestje. Dat hadden ze wel niet verwacht.

Gepost door: Janice | 12-09-06

De commentaren zijn gesloten.