13-09-06

Laurette flatert weeral!

Een gevaarlijke Albanese topganster loopt zomaar vrij rond in Antwerpen. Niemand snapt er iets van, en niemand begrijpt Justitie nog. Al zeker niet 'vrouwe Justitia Laurette Onckelinx", die persoonlijk bevel gaf tot zijn invrijheidsstelling, alhoewel Hoxha normaal tot 2013 in de gevangenis moest blijven.

Hij werd na zijn invrijheidsstelling uitgewezen naar Kosovo en gezegd dat hij zich niet meer in België mocht vertonen want dat hij anders weer zou opgesloten worden, maar daar herinnert 'vrouwe Justitia' zich nu niets meer van.

Bij de politie en het parket zijn ze er niet over te spreken. Victor Hoxha werd in de jaren '90 beschouwd als de absolute topman van de Albanese maffia in Antwerpen.
Hij was actief in het portiersmilieu, vrouwenhandel, pooierschap, afpersing, geweldplegingen en droeg wapens. Tijdens het onderzoek werden getuigen bedreigd en geïntimideerd maar ondanks het moeilijke onderzoek kreeg hij 15 jaar gevangenisstraf. Vanuit zijn Gentse cel zette hij zijn crimineel handeltje verder. Hoe dat mogelijk is, snap ik ook niet...

Nu probeert hij waarschijnlijk zijn crimineel zaakje terug nieuw leven in te blazen, want enkele 'concurrenten' kregen al bedreigingen.
Eerst kregen ze geen of weinig reactie, maar uiteindelijk werd aan de politie en het parket gezegd dat ze hem moesten overdragen aan de dienst vreemdelingenzaken.

Ten einde raad en ten zeerste ontmoedigd heeft de politie zich rechtstreeks gewend tot Tony Van Parys. Hij zal Laurette interpelleren over deze zaak.
Laurette wil hem echter niet terug in de gevangenis zetten, maar terugsturen naar Kosovo. Haast is er blijkbaar niet bij, zolang de criminelen in Antwerpen blijven is het voor haar al lang in orde.


Eén van de vele schietpartijen in het schipperskwartier door de Albanese maffia

15:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Stemadvies Eigenlijk wil ik oproepen stem in een stad niet voor een lijsttrekker, het zal pas een signaal zijn als de burgemeesterkandidaten/kandidaat schepenen lage scores halen en de mindere goden verkozen zijn.

Dat is pas een signaal, dus Antwerpenaren stem voor welke partij je wil, maar stem voor ALLE onbekende kandidaten op de lijst van u keuze en NIET voor de partijbonzen..

55 onbekende raadsleden, dat zal pas een signaal zijn, en dan zal de stad misschien eens deftig bestuurd worden door de gewone man.

ZEKER DOEN

SAMEN ZIJN WE STERKER DAN DE PARTIJBONZEN

ps Janice hopelijk neem je me niet kwalijk, u staat zelfs op 51 he

Gepost door: erik de ridder | 13-09-06

cartoon Krijgt de cartoonfiguur Gaston Lagaffe {Guus(t) Flater} binnenkort een
vriendinnetje : Laurette Lagaffe ???

Gepost door: Dirk Van Dessel | 13-09-06

Stem voor de gewone man? Of vrouw....

Inderdaad, ik sta bij de vijf lijstduwers.

Gepost door: Janice | 14-09-06

De commentaren zijn gesloten.