14-09-06

Patrick Janssens

De 'familyman' Patrick Janssens voert campagne voor het 'eigen ik eerst'. Blijkbaar wil hij burgemeester blijven maar dan zonder partij. Het ander Sp.a volk is daar niet over te spreken.

15:33 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Patrick en zijn blond SABINEKE Lees er alles over op mijn blog, de ongesensureerde waarheid over Patrick en zijn huppeltrutje.
Het is de moeite!!

Gepost door: erik de ridder | 14-09-06

Patrick Janssens Op 8/8 schreef ik al 'Patrick Janssens is verhuisd' en daar stond al alles in. (Zie archief)

En op 't Scheldt ben ik geabonneerd.

Gepost door: Janice | 14-09-06

patrick janssens hallo patrick ,
eens iets anders dan gewoonlijk ,goed gedaan , als ge tijd hebt , 't is voor een goed doel en ter bescherming van onze rechten .Zou ge mij een paar tips kunnen geven om mijn zaak uit den doofpot te kunnen halen?ik ben al meer dan 8 jaar slachtoffer van foltering , chantage , intimidatie ,schriftvervalsing....Iedereen is op de hoogte nl.de orde ,het gerecht , een paar ministers maar er gebeurd nog steeds niks .Patrick hoe pak ik dat best aan? enkele tips zijn zeer zeker welkom en als ge ne reporter kent die durft en mag schrijven hij is altijd welkom .help mij uit den doofpot vertel het voort ,vertel het voort waarvoor dank!

Gepost door: alain | 15-10-06

superpooier en superracketeer : een supergangster Ge zijt niet alleen, haloman !

En ze hebben die smerige misdadige belgische klote-pers en -media achter zich om de kolossale terreur te verzwijgen zodat het niet bestaat !

En nog erger : Vl.Bl., wat een schijt-oppositie die constructief is !

In feite zijn die clowns gewoonweg medeplichtig : er zit trouwens een bende in de ocmw-raad die de foltering mee organiseert !

Heeft die belgische strontpartij trouwens niet de wet tegen de holocaust-ontkenning mede in blok goedgekeurd wat in Spanje vernietigd werd en in Engeland, Skadinavie en zelfs in Nederland niet bestaat !

Naast die misdadige wet, weigert De Winter en co bovendien de andere oorlogen tegen dissidenten in Antwerpen aan te kllagen en werken zij er zelfs aan mee : puur crimineel, even misdaige administratief en zelfs sociaal !

http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/4254372/patrick-janssens-bij-dexia

http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/3574966/patrick-janssens-is-verhuisd

Gepost door: Richard Teughels | 12-06-08

Werken ze er aan mee?? Aan wat?? Waarover gaat het dan precies? Ik had wel graag wat meer uitleg.

Gepost door: Janice | 12-06-08

De commentaren zijn gesloten.