14-09-06

Yvonne Verbeeck werd onder druk gezet door Tom Barman

Dat Yvonne Verbeeck 'erin geluisd' werd, zoals de kranten schreven, is absoluut niet waar.
Nee, Yvonne kreeg bezoek van de meest verdraagzame zanger die er rondloopt in Vlaanderen. Volgens een lezer van HLN kreeg ze bezoek van link(s) Tommeke! En hij dicteerde haar wat ze moest vertellen.

Tom Barman ging Yvonne thuis een bezoekje brengen en vertelde haar o.a. dat, indien zij niet rap van gedacht verandert, zij haar toekomstige optredens in het rusthuis 'Rust Roest' wel kon vergeten.

Politiek wordt nu behalve door ngo's, ook al door gedrogeerde artiesten gemanipuleerd?

16:15 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vermanend vingertje Als wij vroeger iets hadden uitgestoken dat niet door de beugel kon kwam meneer pastoor op huisbezoek om een vermanende vinger op te steken, om daarna nog een flinke bolwassing te krijgen van ma en pa!
LOL

Gepost door: Metten | 14-09-06

TSJA Tom Barman, het nieuwe geweten van facistisch links.

Ik zou hem graag eens het volgende willen zeggen: niet iedereen vindt deus fantastisch. Persoonlijk vind ik het de meest overroepen groep die er hier ooit rondliep.

En dan zwijg ik nog over Tom Barman zelf...

Trouwens, de meeste andere artiesten zijn er volgens mij ingetrapt. Ik denk niet dat ze wisten waar die 0110 concerten voor dienen. Clouseau heeft zoiets al toegegeven.

Gepost door: Philip Mertens | 15-09-06

echt gebeurd In den Bonanza zaliger stond er eens en interview met Tommeke Barman, hij zei op mijn concert in Parijs vielen alle vrouwen voor mij, het was een groot succes.
Ik stuurde een lezersbrief die nog gepubliceerd werd ook:
Tom Barman ik daag u uit om met mij naar Parijs te gaan, als we 1 vrouw vinden in 5 uur tijd die u ook maar kent, laat staan dat ze u op u valt trakteer ik u op een vat bier.
Uiteraard geen reactie gekregen:
zo manipuleren die mannen de media

Gepost door: erik de ridder | 15-09-06

Ironie Dit bericht was wel ironisch.

Gepost door: Janice | 18-09-06

ah u bedoelt dus dat u eigenlijk maar wat gezwets post, meer niet?

Gepost door: em | 21-09-06

drugsfanaat bedreigt oude dame Yvonne Verbeeck was op de meeting van het VB. Blijkbaar was dat niet naar de zin van ene TB. Die man wordt ook genoemd als organisator van een concert dat het VB ten gronde wil richten.
Nu zou die TB een bezoekje afgelegd hebben bij Yvonneke om dat mens een beetje te bedreigen. Hoe is het mogelijk? Geen greintje eergevoel.
Een goede raad voor die TB: neem eens contact op met een zekere mevrouw E. Nu de Boerentoren 75 jaar bestaat zit zij nog altijd te zingen van de Lievevrouwentoren. Nu heeft ze zelf affiches laten maken met daarop haar mooiste foto en daarop het woord"Patrick". Pure volksmisleiding. OK, ze heeft wel een zware stem, maar dat ze Patrick heet is een grote leugen. TB: treed daar eens tegen op!
En laat de andere oude madammen gerust.

Gepost door: jan | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.