18-09-06

'Laat me zien wat het nieuwe is dat Mohammed heeft gebracht en je ziet alleen slechte en onmenselijke dingen, zoals zijn bevel om zijn geloof te verspreiden met het zwaard.'

Dave Rosner schreef: 'Doesn’t the Pope know that saying Muslims are violent and evil just makes them react with violence and evil?'

Blijkbaar had de paus dit niet verwacht, maar of elke moslim luistert naar wat de paus zegt is zeker een vraag die mag gesteld worden. Blijkbaar zijn er overal stokers en ophitsers aan het werk om de haat tegenover alles en iedereen die niet moslim is, levendig te houden.
Tenslotte staat in de koran dat er maar 'vrede' kan zijn, wanneer de hele wereld leeft in 'het huis van Allah'.
En daarom zijn ze weer eens woedend door de straten getrokken in vele moslimlanden. Er werd geroepen en getierd, poppen die de paus moesten uitbeelden werden in brand gestoken. In Jeruzalem probeerde men een kerk in brand te steken, op de Westbank ging inderdaad een kerk in vlammen op en een non werd vermoord in Somalië.

En wat doet men hier? Pastoors gaan zich verontschuldigen....

Waarom?

Uit angst? Kruiperigheid? Of is het uit onwetendheid. In ieder geval snap ik het niet.

Toen Madonna in Nederland een liedje zong terwijl ze aan het kruis hing, hoorden we geen christelijke stemmen van protest. Integendeel stonden linkse politici buiten met spandoeken waarop te lezen stond: "Goed zo, Madonna!"

Geen enkele pastoor was verbolgen over deze (voor gelovigen althans) heiligschennis.

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer bomaanvallen door Marokkaanse terroristen in Casablanca 28 personen doodden en meer dan 100 verwondden?

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer zelfmoordenaars zich lieten ontploffen in het hotel Paradise in Kenya waarbij 12 personen werden gedood en wanneer twee grond-lucht raketten, afgevuurd door Mohammedaanse terroristen, een Israëlisch lijnvliegtuig op een haar mistte?

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer op het indonesisch eiland Bali bijna 200 personen werden gedood in een nachtclub?

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer 300.000 lichamen van de Iraakse burgers aangetroffen werden in massagraven, afgeslacht door Saddam en zijn medestanders?

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer Daniel Pearl, een journalist van Wall Street Krant, gekeeld werd zoals een offerschaap? De wilde handeling werd op video opgenomen dankzij de medewerking Britse onderdaan van moslim origine.

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer twee Britse moslims (geboren in Engeland) een dancing (Mike's place in Tel Aviv) binnen gingen en zich lieten ontploffen, hierbij 3 personen dodend en 50 anderen te verwonden?

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer in 1997, islamitische militanten, 58 toeristen en 4 Egyptenaren in Luxor doodden?

Waar waren deze: "de beledigde" moslims wanneer de hotels aan Taba (Bombardementen van Taba en Ras Shitan, die een vleugel van het Taba Hilton Hotel hebben vernield en waarbij 34 personen werden gedood en meer dan 100 anderen werden verwond) en Sharm EL Sheikh werden gebombardeerd.

Waar waren ze op 9/11 en waarom hoorden we ze niet na Londen en Madrid?

Waar bleven die grote monden in ons land en in heel Europa, die elke keer weer de moslimuitbarstingen gaan verdedigen maar zwijgen wanneer een paar arme cartoonisten uit Denemarken moesten onderduiken voor de moslimwoede?
Waar bleven de verdedigers van de islamitische uitbarstingen toen er een tentoonstelling in Iran was met schandalige holocaustcartoons?

Waarom hoorden we ze niet toen ze voor televisie mensen hebben onthoofd?
Waar blijven ze wanneer er in de Soedan mensen aan de lopende band vermoord worden door de Arabische bezetters?

Je hoort ze niet, de schijnheilige hypocrieten. Je hoort ze evenmin wanneer de 'democraten' uit het westen giftige schepen naar de Ivoorkust sturen en daar honderden mensen ziek maken en kinderen laten sterven....

Maar een moslim mag je niet krenken...zelfs niet door de waarheid te zeggen.

18:41 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wahhabism Wahhabism, and many branches of Shi’ite Islam not only preach death to Jews and Christians and other unbelievers, they have, for decades, placed such teaching in the textbooks of school children, starting from their entrance into school.

Gepost door: David Bostom | 18-09-06

Op en neer, daar gaan we nog een keer "Maar een moslim mag je niet krenken...zelfs niet door de waarheid te zeggen."
Nog eens alle Moslims over dezelfde kam scheren ja?
En neen, ik stond niet aan de kant van de Moslims toen ze massaal doodsbedreigingen gingen schrijven naar die Deense cartoonist. Maar wat de paus nu gedaan heeft, is de hele geschiedenis van de Moslims afgedaan als een geschiedenis vol geweld.
en op de concerten van Madonna kwam wel protest van de christenen, hoor

Gepost door: MediaFlandria | 18-09-06

MediaFlandria Ik heb het niet persoonlijk tegen u, maar tegen de goedpraters op tv en de media. Tegen al diegenen die vinden dat ze mea culpa moeten slagen voor alles en iedereen die één verkeerd woord over de islam zegt.

En ja, dat over één kam scheren is gewoon onzin. Over de gematigde moslims hoef ik niets te schrijven. Zelfs zij worden geviseerd door de fundamentalistische moslims. Zij worden gezien als afvalligen en mogen eveneens gedood worden, of wist je dat niet? Ook dat staat in de koran.
Ik heb de koran in huis en het is verbijsterend wanneer je ziet hoeveel haat er van uitgaat. Bovendien heb ik bijna een jaar lang in Noord-Afrika geleefd. Je hoeft mij niet te vertellen dat er een verschil is. Er is een verschil, je hebt de streng gelovigen en je hebt de afvalligen. Die wij gemakshalve de 'gematigden' noemen. En de 'gematigden' krijgen ook slaag, vraag het maar aan Mimount Bousakla die ik toevallig heel goed ken.
Lees maar wat Nahed Salim er over schrijft. Of scheert zij ook alles over één kam?

Gepost door: Janice | 18-09-06

Moord en doodslag De paus heeft durven zeggen wat velen denken maar nooit of nooit zouden durven zeggen.
De reacties daarop hebben we gehoord. Merkwaardig is dat moslims niet zeggen dat het een leugen is wat hij zei, ze zeggen alleen maar dat hij dat niet had mogen zeggen.
Wat er nu in Indonesie is gebeurd is een goede illustratie van die uitspraak, christenen geexecuteerd na een dubieus proces. Die komen hier ook nog. Weet je dat elke moslim die zich zou durven bekeren, moet gedood worden. Weet je dat alle christenen door hen beschouwd worden als ketters? Alle ongelovigen zijn nog slechter, zij zijn de enige goeden, wat ze ook doen. Ze moeten wel hun geloofsgenoten respecteren, maar andere wezens zijn honden.
En al die priesters die zich gaan verontschuldigen: hoe is het mogelijk?
Men verontschuldigt zich als men een fout gemaakt heeft. OK, zij kunnen zich bekeren tot de islam en zich verontschuldigen omdat zij zolang een ketterse godsdienst gepropageerd hebben. Waar zijn zij mee bezig ? Was dat hun bedoeling?
De priester die vicaris voor de jeugd is (wie heeft die op die post gezet?)
houdt er ook zo'n verlichte ideeen op na. Doe zo voort maar zorg aUb dat die jonge mensen zich dan echt bekeren tot de islam!
En er is nog die zwijgende meerderheid die denkt: godsdiensten, niks van aantrekken. Hebben zij gelijk?

Gepost door: jan | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.