21-09-06

Links Nederland

Een extreem links figuur, (vroeger buitengegooid als lid bij het Vlaams Blok wegens extreem rechts en racistisch) die nu ook dienst doet als nuttige idioot bij Blokwatch maar beter bekend staat als 'de forumzot', heeft vorig jaar mijn e-mailadres misbruikt om mij in te schrijven bij de chatgroep Links Nederland. Ik heb ondertussen al een paar keer geprobeerd om er van af te geraken, maar die lijken wel blind en doof want ze blijven mij elke zin die ze op hun forum schrijven doorsturen.

Niet zo erg, want achteraf bekeken kom ik heel wat informatie te weten die ze in feite liever niet aan de grote klok willen hangen. Want ze drukken regelmatig op 'geheimhouding' van hun idiote plannen.

Via deze weg ben ik nu ook te weten gekomen dat ze vanuit Nederland bussen vol extreem linkse figuren naar Antwerpen gaan sturen voor de 'haat'-concerten van Tom Barman.

Het zal nog leuk worden tot aan 8 oktober. Wat we tot nu toe al allemaal gehoord en gelezen hebben is op het karikaturale af. Geen mens die het nog ernstig neemt..behalve misschien links?

00:55 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

echt waar. onomstotelijk bewijs.

ghoh... tzijn toch sloebers e mevrouwtje!

Gepost door: em | 21-09-06

Links Bussen met linkse Hollanders, en misschien ook nog bussen met linkse Duitsers. Kunnen ze boel ma

Gepost door: Metten | 21-09-06

Links Pardon, kat kwam zich moeien met mijn toetsenbord! :-)
Bussen met linkse Hollanders, en misschien ook nog bussen met linkse Duitsers. Kunnen ze boel maken om het dan in de schoenen van het Vlaams Belang te schuiven.

Gepost door: Metten | 21-09-06

Katten Ik ken dat probleem, ik heb er hier ook zo'n paar rondlopen die liefst op het toestenbord gaan zitten als je bezig bent, of op je krant als je aan het lezen bent.

Gepost door: Janice | 21-09-06

bewijs Het bewijs is dus geleverd: Nederlanders kennen weldegelijk het verschil tussen rechts en links!

Gepost door: MediaFlandria | 21-09-06

Forumzot Die zogenaamde 'forumzot', alias Peter De Rijcke, is nooit actief geweest bij Blokwatch.be. Hij heeft er wel voor gesoliciteerd en nogal voorbarig zichzelve uitgeroepen als 'medewerker' maar is met zachte maar dwingende hand geweigerd.

Gepost door: thePiano | 22-09-06

smijt maar twee stemmen op uwe conto voor de gemeenteraad

veel succes , vicky

Gepost door: Duvel | 27-09-06

laat ze maar komen en rel schoppen, we kunnen er alleen maar stemmen bij winnen !!

Gepost door: marc | 28-09-06

@Duvel Je was al 'den tofste' van VA, hé? Awel, hier nu ook!

Gepost door: Janice | 29-09-06

Boycot die Belgen! Boycot die Belgen!
door onze redactie
AMSTERDAM - De Belgische plannen om Nederlanders vanaf volgend jaar 60 euro tol te laten betalen voor het gebruik van hun wegen, heeft grote woede gewekt in Nederland. De Telegraaf werd overspoeld met boze reacties.

Boycot die Belgen!
Vignet ingestuurd door Eddie naar nieuwsbeeld.nl.

Boycot die Belgen! En rij in 2008 gewoon in een boog om onze zuiderburen heen naar Spanje en Frankrijk. Volg de Telegraaf Route Soleil-route via onze sympathieke oosterburen (is maar 75 kilometer langer). En u gaat toch niet alweer naar Gent, Antwerpen of Brussel? Bezoek Aken, Dortmund, ga shoppen in winkelparadijs Oberhausen! Verzin een maatregel die wij kunnen invoeren om de Belgen dwars te zitten en win een Telegraaf jaarboek!

Verder roepen wij u op een vignet te ontwerpen dat de Belgen moeten gaan voeren als ze ons land straks nog inwillen. Leef u uit op de Belgensticker en stuur deze naar Nieuwsbeeld, de foto- en filmpagina van telegraaf.nl. Dat kan via het Uploadformulier op de Nieuwsbeeldsite. Uw creatie staat direct op de site!

Ga naar www.onderweg.nl en plan de route Amsterdam, via Köln naar Salouin Spanje, en zie België uit uw horizon verdwijnen.

Gepost door: Jack | 11-01-07

De commentaren zijn gesloten.