21-09-06

Senioren in Borgerhout

De senioren in de sociale woonwijk Luisbekelaar wachten tevergeefs op de afwerking van een beloofde 'vertoefplaats' .

Na een enquête werd duidelijk dat hier nood aan was en het district Borgerhout liet daarop een plan uitwerken om aan de vraag van de omwonenden tegemoet te komen.
De zitbanken, kaarttafels en petanquebanen zouden klaar zijn tegen 15 mei en werd daarna verschoven naar 15 september, maar behalve twee onbruikbare petanquebanen is er tot op heden nog niets gebeurd.
Uiteraard zijn de omwonenden niet tevreden, ze hebben het gevoel dat ze aan het lijntje worden gehouden temeer er ondertussen aan de sporthal wel werken werden uitgevoerd die al lang af zijn.
Volgens districschepen van Openbare Werken, Charles Bruers (VLD) wordt het dossier opgevolgd, maar is het district afhankelijk van verschillende stadsdiensten.

'Veel beloven en niets geven" is een typische socialistische slogan. Maar ook de districtschepen gaat niet vrijuit. Het is zijn taak om de stadsdiensten wakker te schudden.
Waarschijnlijk zou alles beter draaien indien de stad Antwerpen meer bevoegdheden zou laten aan de districten zelf. Maar gezien het grote succes van het Vlaams belang in vele districten zijn ze daar uiteraard heel erg bang voor.

00:30 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

schande! Hoe is het mogelijk dat die verwezenlijkling zo lang op zich laat wachten.
Beste mensen, hebben jullie nog niet door dat ze jullie vierkant uitlachen. En ze verwachten nog dat je hen daarvoor dankbaar bent!
Neem (nu het nog kan) zelf het heft in handen en stem 6 op 8 oktober.
Sorry, maar een andere mogelijkheid zie ik niet.
En probeer nog enkele mensen te overtuigen om ook 6 te stemmen. Dat is je burgerplicht!

Gepost door: jan | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.