01-10-06

Dancing on Ice

In Dancing on Ice begaf een jurylid zich vandaag werkelijk op glad ijs. Ik heb het zelf niet gezien maar kreeg daarnet een telefoontje van iemand die, woedend over zoveel onrecht, vertelde wat er gebeurd was.
Na het wegstemmen van een koppel mocht de jury het overblijvende koppel toespreken. Eén van de juryleden, duidelijk Franstalig, vroeg aan het publiek of hij het eerst en vooral even over iets anders mocht hebben.
Hij vroeg 'om volgende zondag niet op een racistische en fascistische partij te stemmen....'

En daar men het Vlaams Belang altijd weer verwijt deze eigenschappen te bezitten, heb ik zo'n zwaar vermoeden dat hij deze partij viseerde.

De vuile oorlog is volop bezig, maar dat een staatszender, die ook in leven wordt gehouden met geld van minstens één miljoen kiezers die stemmen voor het Vlaams Belang dit toelaat, gaat mij nu toch net iets te ver.

Mag nu echt elk achterlijk individu zijn of haar politieke boodschap komen verkondigen in programma's die niets met politiek te maken hebben?

23:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dancing on Ice Heb het gisteren ook niet gezien.
Wel in het middagnieuws vandaag op VTM,waarop ook het bewuste programma uitgezonden wordt.(Dus niet op de staatszender)Wel werd Thierry Smits,het bewuste jurylid (inderdaad tweetalige Brusselaar,choreograaf werkzaam vooral in Parijs) door de VTM-directie op de vingers getikt.(wat dat ook moge betekenen)
Doe zo voort mensen.Volgende maandag zal het pijnlijk wakker worden zijn !

Gepost door: Ruzgar | 02-10-06

VTM is staatszender! Sinds wanneer is VTM een staatszender?

Gepost door: MediaFlandria | 02-10-06

zijn er onafhankelijke zenders die zonder overheidssubsidie verder kunnen...ik denk het niet

wiens brood men eet...

Gepost door: Janice | 02-10-06

Heus wel hoor! Moet wel met al die reclame die ze op ons afsturen. :D

Gepost door: MediaFlandria | 03-10-06

De commentaren zijn gesloten.