01-10-06

Janssens trekt zijn staart in.

'Patrick van A' is al een hele tijd bezig Filip Dewinter uit te dagen. Het enige punt dat hij kan vinden is door steeds weer te herhalen dat Filip Dewinter niet in Antwerpen geboren en getogen werd en daardoor ook geen plat Antwerps kon spreken.
Alhoewel 'Antwerpen van iedereen' is, kan hij het blijkbaar niet delen met een Vlaming die geboren werd in een andere provincie.

Eigenaardig dat hij daar blijft op doorhameren. Filip Dewinter is getrouwd met een Antwerpse en woont ondertussen al 25 jaar in Antwerpen.
Bovendien is Patrick's rechterhand, Monica De Coninck ook een West-Vlaamse en spreekt ze, in tegenstelling tot Filip Dewinter, nog steeds haar West-Vlaamse dialect. Zelfs wanneer ze beschaafd probeert te praten kan ze het niet verstoppen. En dat stoort Patrick Janssens niet. Monica is rood, en dan zie je dat door de vingers.

Een goeie week geleden werd Filip Dewinter door de burgemeester Patrick Janssens uitgedaagd voor een debat...in het Antwaarps'.

"Het kan onwaarschijnlijk lijken, maar zet mij samen met hem in een café op het Kiel of Antwerpen-Noord voor een debat en hij verliest dat," zei Janssens stoer.

Uiteraard nam Filip Dewinter graag de uitdaging aan, want tot nog toe had Janssens geen enkel rechtstreeks duel aangedurfd.
Maar ook nu weer liet de burgemeester van A enkele dagen geleden weten dat hij de confrontatie toch liever niet aanging...

Een papieren tijger?

00:01 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

jansens is zélf een overloper en een zak van een vent

Gepost door: warre | 01-10-06

?? Een overloper? Was hij dan vroeger geen socialist?

In ieder geval werd hij voordien niet democratisch verkozen, maar heeft hij op een slinkse manier Leona Detiége gewipt om zelf in haar stoel te kunnen zitten.

Gepost door: Janice | 01-10-06

In de clinch Daarom was Ivan De Vadder zo opvallend vriendelijk tegen Filip Dewinter. Ik snapte het niet.
Ik verwachtte elk ogenblik een
forse uitval van Ivan naar Filip, maar neen hoor!
Poeslief was hij! Daar lag het kalf dus gebonden!

Gepost door: Metten | 01-10-06

PJ vs FDW Patrick Janssens durft die uitdaging met FDW niet aan.Daarom had hij voor "Ter Zake 06" van vorige vrijdag (29/09) zijn ultimatum gesteld : hij kwam alleen als FDW er niet zou zijn ! Het werd dus een debat over het beleid zónder de oppositie.Alhoewel Bart de Wever erg zijn best deed en soms goed uit de hoek kwam kon deze het weer niet laten een sneer naar het VB te geven.

Gepost door: Ruzgar | 02-10-06

De commentaren zijn gesloten.