02-10-06

MET DANK AAN SOSWATCH

0810h1

00:37 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

GROTE LETTERS Ik merk dat je lettertype elke dag weer wat groter wordt. Wat is de laatste stap? Een bokshandschoen in ons gezicht, of toch maar ineens de grote middelen? :)

Gepost door: Hugo Van Minnebruggen | 02-10-06

Lettertype Dat leest wat makkelijker. Die bokshandschoen mag je houden, geweld past beter bij links.

Wat je met die 'grote middelen' bedoelt snap ik niet eens. Waarschijnlijk moet je daar een verwrongen brein voor hebben.

Gepost door: Janice | 02-10-06

GROTEre LETTERS Die bokshandschoenen is nochtans een idee van het VB ten tijde van de verkieingscampagne begin jaren negentig.

Met de grote middelen dacht ik aan die VB-kid Hans Van Themsche en meer recenter BBET en B&H, de jeugdafdelingen van de partaai. :)

Gepost door: Hugo Van Minnebruggen | 02-10-06

Love is in the air? Hangt er liefde in de lucht? Den Hugo is precieszo actief hier? Heb je een fan Janice? Hij kan je maar niet missen. Plagen is liefde vragen zullen we maar denken. Of in dit geval provoceren is liefde forceren.
:lol:

Gepost door: Truder | 02-10-06

?? Jammer voor jou Hugo, maar wie er ook maar op betrapt wordt dergelijke sympathieën te koesteren wordt onverbiddelijk aan de VB-deur gezet. Bij Flahaut doen ze dat blijkbaar niet. Het zal wel de PS-invloed zijn...
En je zou mij al voldoende moeten kennen om te weten dat ik dat alleen maar kan toejuichen. Ik wil daar niets mee te maken hebben. En je zal ongetwijfeld gehoord hebben dat Filip Dewinter daar evenmin voor te vinden is.
Heeft het VB vroeger publiciteit gevoerd met de bokshandschoen, 't Ja...en wat dan nog? Heeft Arnold Schwartzenegger dat niet ook gedaan? Ach ja, toevallig sta ik ook aan de kant van de republicans. Is daar dan iets verkeerd mee wanneer men corruptie symbolisch met de bokshandschoen wil telijf gaan?

Uiteraard denkt neo-links weer niet symbolisch, maar willen ze echt iedereen te lijf gaan. Liefst met bivakmutsen aan en basebalknuppels in de hand.
Hoe snel jij je al aangepast hebt, hé?

Gepost door: Janice | 02-10-06

Niet aantrekken. Och Janice niet aantrekken, het is over zo'n figuren dat Bart Brinckman zijn gal spuwt. En dat is al een extreem links figuur. :D

Gepost door: Truder | 02-10-06

Extreem links? Wel nee, ik denk niet dat Hugo extreem links is. Een
beetje en verzuurd meelopertje, meer niet.

Gepost door: @Truder | 02-10-06

Niet aantrekken. Och Janice niet aantrekken, het is over zo'n figuren dat Bart Brinckman zijn gal spuwt. En dat is al een extreem links figuur. :D

Gepost door: Truder | 02-10-06

grote letters De jeugd wordt rechtser! De linksen worden dus ouder (en sterven waarschijnlijk uit) Toch logisch dat de letters hier dan groter moeten worden!

Gepost door: Cornelis | 04-10-06

Ik merk dat je lettertype elke dag weer wat groter wordt. Wat is de laatste stap? Een bokshandschoen in ons gezicht, of toch maar ineens de grote middelen? :)

Wat bedoel je, Hugo? Alle Blokkers aan het gas of iets in die aard?

Gepost door: kippetje | 16-07-07

B&H Hugo,sukkelaar in Antwerpen zit een "bende" van welgeteld 5 pubers die na twee pinten reeds onnozel beginnen te doen,en dan gewoonlijk op hun muil krijgen van mij of iemand anders, het zijn zeker GEEN 'jeugdafdelingen' van het Belang, daarom kan men uw leugens en verdachtmakingen zeer gemakkelijk uitfilteren,raar toch dat ge nooit uw afkeer uit voor de agressie van uw bruine vriendjes die onschuldige mensen op de tram en bus in mekaar slaan,zwijg dus over boksen deze "achtergestelden" werken trouwens niet, maar zitten dagelijks in de kickboxles om hun kunnen nadien eens in groep op wat -meestal zwakkere- mensen uit te testen
hoe zit het trouwens met uw Georgische "culturele" clubje "ondernemers" ??

Gepost door: lowieke staal | 16-07-07

vlaamse roots Beste Janice,onze familie bestaat uit artsen,notarissen,zelfstandigen en allemaal mensen met een basis gezond verstand.Dat Vlaanderen zijn weg zal gaan is een feit en de linkse koelies zullen daar niets aan veranderen. Ik kom misschien arrogant over maar zij hebben geen gewicht in het streven naar onze onafhankelijkheid. De artsen in onze familie staan allen achter een splitsing van de gezondheidszorg.
Met Vlaamse groet,Filips

Gepost door: filips | 02-11-07

Links Wat is links nog in onze Vlaamse maatschappij?
Zelfbenoemde artisten,die door een rode vrt gepromoot worden,muziekanten die moeten leven van de vrt.Vakbondspersoneel en deleguees in de bedrijven.
Alles samen een profitariaat op onze kosten.
In wallonie is het nog erger: 40% overheids personeel op de werkende bevolking.Wie kan dat nog onderhouden????? juist... Vlaanderen

Gepost door: filips | 03-08-08

De commentaren zijn gesloten.