04-10-06

Nederland - "Wij vertrouwen stemcomputers niet!"

In Nederland werd een onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van stemcomputers. Het resultaat: "Frauderen is vreselijk makkelijk".

Woensdag 4 okt bij 'EenVandaag' (Ned 1) om 18.20 uur een item over fraude met stemcomputers, "Wij vertrouwen stemcomputers niet".

Hoe zit dat bij ons???

KLIK HIER

00:47 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Fraude? Nu begrijp ik hoe extreemrechts het cordon wil doorbreken. Foei Janice, dat had ik nu helemaal niet van je gedacht!

Gepost door: Pollepel | 04-10-06

Fraude? Nu weet ik hoe het komt dat de socialisten nog steeds 20% halen. In werkelijkheid zitten ze lager als de VLD.

Gepost door: Truder | 04-10-06

Computerprogrammeurs Het zou waarschijnlijk veel betrouwbaarder zijn om het schrijven van dergelijke computerprogramma's in rechtse handen te geven dan in linkse handen. We weten allemaal hoe goed links in frauderen is, hé?

Inplaats van te gaan observeren of het in de USA allemaal correct verloopt tijdens de verkiezingen, zouden de Amerikanen betr hier komen controleren. En dan liefst Republicans.

Gepost door: Janice | 05-10-06

verkiezingen naar verluidt zou het computerprogramma van de gemeenteraadsverkiezingen dit jaar, hetzelfde zijn als dat van de presidentsverkiezingen van vorig jaar. Hier heb ik al een voorsmaakje gevonden.
http://video.google.com/videoplay?docid=620090052568055137&q=bush+election

Gepost door: MediaFlandria | 05-10-06

@mezelf Ik bedoel met 'de presidentsverkiezingen van vorig jaar' de Amerikaanse presidentsverkizeingen van twee (?) jaar geleden.

Gepost door: MediaFlandria | 05-10-06

Truder de geesteszieke piloot ? zeg Truderneuroot,

heb jij soms een sossenmanie of iets ? beste eens een
psychiater consulteren !

Gepost door: Elke | 07-10-06

Zever in pakskes Zolang het VB blijft winnen ga je ze niet horen melken, maar van zodra de kans zich mocht voordoen
dat het succesverhaal van het racistische VB zou kunnen stagneren of zelfs dalen, kan het niet anders zijn dat de uitslag wordt gemanipuleerd.

We kunnen dat schizofrene VB-probleem natuurlijk anders oplossen: we laten de programmatoren van het VB zèlf het programma voor die stemcomputers uitschrijven, dan wordt er ZEKERWETEN gemanipuleerd, maar dan zijn we toch tenminste van hun gezeik af.


Maar zeg eens eerlijk Janiceke, waarom hoor ik de andere partijen daar nooit over zeuren? Iedereen weet toch dat bv de VLD in vrije val gaat. Die zeveren daar toch ook niet over? Of denk je dat de liberalen het soms leuk vinden hun deel van de macht te moeten inleveren en weer voor zoveel jaren op de oppositiebanken te moeten slijten?

Gepost door: Den Sos | 08-10-06

Frauderen Wel Piano. Blijkbaar kan je niet goed lezen, maar het ging hier over Nederland waar het wel degelijk bewezen werd dat er gefraudeerd werd.
In ieder geval heb ik als 'getuige' de verkiezingen gevolgd in één stemlokaal waar overwegend (of nee, eerder allemaal) alternatieven en Marokkanen deel uitmaakten van de ploeg opgeroepenen.
De zegels mochten maar pas om halfacht 's morgens verbroken worden, maar alles was al open voraleer de hele ploeg aanwezig was. De computers waren al getest enzoverder...
Ik heb ze opnieuw laten testen.
De oude mensen die het niet alleen konden redden in het stemhokje werden gewillig (achter het gordijntje) even geholpen. Eerlijk??
Ja, komaan zeg!!! Nie zwanzen hé!
Polleke vasthouden...hier madammeke...hier moet ge op klikken!!
Ze waren verplicht om PV's op te maken, maar ook daar heb ik achteraf niets van gezien. Alleen een kladpapiertje met wat namen erop.
Geen wonder dat het VB zakt in Borgerhout. Een bevolking dat voor 40% bestaat uit vreemdelingen en een groot deel ouderen die allemaal 'geholpen' worden door Marokkanen en mensen uit 'betere' (en duurdere) buurten waar je enkel de 'zonder haatstraat' bordjes vindt.

Gepost door: Janice | 09-10-06

reality check Het zijn niet de computers die we niet moeten vertrouwen maar de mens die ze gebruikt. Zolang een computer niet kan denken is het enkel een gebruiksvoorwerp en voert het enkel maar uit wat de mens het wil doen uitvoeren.
Dus de hele heisa is weer maar eenbliksemafleider. Er wordt al jaren gefraudeerd; zowel achter onze rug als dat we er met onze neus opstaan.
Er zijn er die dat beseffen en hun niet laten vangen en dan zijn er diegene die dat niet zien of niet wilen zien.

Gepost door: AsGard | 21-11-06

De commentaren zijn gesloten.