14-10-06

Christelijke vakbonden

Christenen zijn niet meer wat ze ooit waren. Hier bij ons gooien christelijke vakbonden het eigen volk eruit. In Nederland doet men al even gek. "Het islamitische Suikerfeest of Offerfeest moet als algemene feestdag in de wet worden opgenomen. Tweede Paasdag of Pinksteren dient daarvoor als officiële feestdag te verdwijnen".
Dat zegt Rienk van Splunder, vice-voorzitter van de vakcentrale CNV, morgen in het radioprogramma Horizon van de islamitische omroep. ,,In Nederland hebben we een maatschappij die religieus anders gekleurd is dan in het verleden'', licht Van Splunder zijn uitspraken desgevraagd toe. ,,Het gaat er niet om te houden wat je hebt. Mensen raken Tweede Paasdag kwijt, maar daar komt een andere vrije dag voor terug.''

Waarom niet meteen het autochtone volk verplichten een hoofddoek te dragen en zich tot de islam te bekeren? Wie niet wil kan men dan een ander merkteken geven zoals vroeger de 'blauwe centuur' en een extra belasting laten betalen zoals de dhimmies vroeger ook verplicht waren te doen.

13:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Suggestie... Suikerfeest i.pl.v. belze nationale feestdag...

Gepost door: Rutger van Postel | 14-10-06

Geen spam
Sorry Joske en forumzot.

Spam en schelden worden hier meteen gewist.Gepost door: Janice | 14-10-06

De commentaren zijn gesloten.