18-10-06

Moslims creëren apartheid

zondag 15 oktober 2006 14:46 – Bron Elsevier

a20061925245525

Omdat het gevaarlijk is om zelf op een publieke site bepaalde standpunten in te nemen ben ik blij dat anderen het doen, zodat ik het gewoon even kan overnemen om u te laten lezen.

Brits politicus: Moslims creëren apartheid

David Davis, prominent lid van het Britse parlement voor de Conservatieve partij, heeft Britse moslimleiders in opmerkelijk harde woorden gewaarschuwd dat zij aansturen op 'vrijwillige apartheid'.

In de Britse krant The Sunday Telegraph zegt Davis, die in december vorig jaar de strijd om het Tory-leiderschap verloor van David Cameron en een belangrijke positie heeft binnen de partij, dat moslims apartheid bevorderen door zich af te zonderen in afgesloten gemeenschappen.

Volgens David Davis staan de fundamenten van de Britse samenleving op het spelVooral doordat zij vragen om een speciale bescherming tegen kritiek, komen de fundamentele waarden in gevaar van de Britse samenleving, die is gebaseerd op de vrijheid van meningsuiting, vindt de Tory-politicus.

Sluier
In Groot-Brittannië is een heftige discussie losgebarsten over de integratie van moslims in het algemeen en sluiers en hoofddoekjes in het bijzonder, nadat ex-minister Jack Straw twee weken geleden zei dat hij moslimvrouwen vraagt hun sluier af te doen als zij hem in zijn functie van parlementariër willen spreken. Hij wil zijn gesprekspartners kunnen zien, en 'niet alleen horen'.

Een rel rond een 23-jarige onderwijsassistent zet de discussie op scherp. Aishah Azmi neemt juridische stappen tegen de school waar ze werkt, omdat de schoolleiding niet wil dat ze een sluier draagt als ze voor de klas staat. Ze is geschorst. En dan is er nog een islamitische school in Leicester, waar niet-gelovige meisjes hoofddoekjes moeten dragen.

'Sluiers zijn klote,' zei de schrijver Salmon Rushdie vorige week, toen hem zijn mening werd gevraagd naar de stelling van Straw dat het dragen van een sluier goede communicatie in de weg staat.

Bescherming
Sommige moslimleiders nemen Straw zijn opmerkingen kwalijk. Volgens Davis houdt dit in dat sommige moslimleiders willen dat 'moslims als gemeenschap worden beschermd tegen kritiek, discussie en satire en tegen alle andere uitdagingen in een samenleving die de vrijheid van meningsuiting als belangrijkste waarde kent.'

Het is heel simpel, stelt Davis. 'Ik respecteer jullie geloof, jullie de mijne en we respecteren onze wetten. Geen speciale behandeling.'

02:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

daarom: ek sal ni huil ni; ek sal ni treur ni!

Gepost door: fokus | 18-10-06

Nog over hoofddoekjes Duitse Turken tegen hoofddoek

Als teken van integratie roepen prominente Duitse Turken (socialisten & groenen) op om de hoofddoeken niet meer te dragen omdat het 'een symbool is van onderdrukking' en 'de vrouwen verlaagt tot een seksobject van de moslimmannen'.

Prominente Deutsch-Türken haben an die Musliminnen in Deutschland appelliert, als Zeichen ihrer Integrationsbereitschaft das Kopftuch abzulegen: Wer sich verschleiere, grenze sich bewusst von der deutschen Gesellschaft ab. "Das Kopftuch ist ein Symbol der Frauenunterdrückung. Wer von Frauen verlangt, dass sie ihren Kopf und das Haar verhüllen, macht sie zu einem Sexualobjekt", sagte Ekin Deligöz. Deligöz richtete sich an die muslimischen Frauen: "Kommt im Heute an, kommt in Deutschland an. Ihr lebt hier, also legt das Kopftuch ab!"

BRON: Spiegel Online Surftip: Seks & Islam

Met dank aan Jurgen Verstrepen op dinsdag 17 oktober 2006

Gepost door: Ruzgar | 19-10-06

moslimbashen, een beroep gelijk een ander? Het VB heeft niks geleerd uit de verkiezingsnederlaag te Antwerpen, Gent en Borgerhout. Borgerhout dat 2 zetels verliest, ondands -of dankzij- het feit dat Janice Moslimbasher voor het eerst opkwam en verkozen werd. Het VB doet ook geen moeite om stemmen terug te halen, want waar zouden ze nog vinden? Bij de allochtonen, vreemdelingen en moslims die zo openlijk uitspugen van jong tot oud? Doe zo verder Janice, en help mee de put van het VB graven.

Gepost door: Jef Pedal | 19-10-06

Alle mannen zijn hetzelfde :) @"de vrouwen verlaagt tot een seksobject van de moslimmannen"

Niet veel verschil met Vlaamse mannen, die grosso modo hun Vlomse miekes als sexobject opvoeren en cultiveren. De Vlomse meiskes doen daar overigens bewust goed aan mee. Het zijn gouden tijden voor plastische chirurgen, erectiepillen, sexshows, datingprogramma's enz. Die moslimmannen lijken mij ook al goed geïntegreerd, als ze van hun vrouwen sexobjecten maken. Als Vlamingen onder de Vlamingen zelfs. :)

Gepost door: thePiano | 19-10-06

Hoofddoekjes Ik stoor mij eigk niet aan de hoofddoeken, op voorwaarde dat de vrouwen die niet verplicht dragen. Zo'n doekje over je haar doet mij helemaal niets.
Uiteraard keur ik toestanden à la boerka (burka?) wel af natuurlijk!

Gepost door: MediaFlandria | 20-10-06

@Piano Onzin...maar kom, je weet het.... Bovendien wordt die seksindustrie zwaar gecultiveerd door de linkse
televisie en media in het algemeen.

Maar, wij hebben tenminste nog een vrije keuze.
Je doet het of je doet het niet.

Ik steun RAWA al heel wat jaren. Voor de bevrijding
van de Afghaanse vrouw. Dokters, onderwijzeressen, wetenschappers... (want over het algemeen zijn de
vrouwen een pak intelligenter dan de mannen in die
landen). Tot voor kort mochten zij hun beroep niet
meer uitoefenen, zeker niet onder de Taliban.
Zij waren verplicht zich te hullen in die tenten die men hier blijkbaar zo graag ziet aan de linkerzijde. Een burqa hindert hen niet alleen bij de dagelijkse
bezigheden, maar je stikt er zowat in.
En dat wil men hier toelaten omdat een paar
Pakistaanse fanatieke vrouwen enkel hun ogen
willen laten zien? Al dan niet onder druk, het is
on-Europees en het hoort hier niet thuis.

Integratie en emancipatie!!! Dat is de toekomst voor
deze vrouwen in het Westen.

Gepost door: Janice | 23-10-06

@jef Pedal @Jef Pedal
Raar dat mensen die het naïvisme cultiveren en niet
eens het aantal zetels kunnen tellen mij gaan
vertellen wat de Britten mogen denken.
En...wat ik, als vrouw, over gesluierde vrouwen mag
denken.
Bovendien begint hij hier het één en ander door
elkaar te gooien -
Allochtonen - vreemdelingen en moslims.

Wel, m'n beste, ik heb niets tegen vreemdelingen,
absoluut niets tegen diegenen die zich hier
aanpassen, maar ik heb heel véél tegen een religie
die tevens de wet is en VROUWEN onderdrukt. Ik heb iets tegen moslims die menen dat hun godsdienst
boven onze wet staat.
Ik heb niet jarenlang gestreden voor gelijke rechten
voor vrouwen om het nu te zien verkwanselen door
(ik zal beleefd blijven) nieuwkomers met een cultuur
die niet de onze is.
Scheer ik alle overtuigde moslims over één kam? Ja!
Want er is maar één koran.
Scheer ik alle allochtonen over één kam, NEE, want
een gematigde moslim is een afvallige en dus geen
echte moslim meer.

Bovendien zijn niet alle allochtonen moslims. Je bent allochtoon wanneer je niet in dit land geboren werd.

Gepost door: Janice | 23-10-06

Nederland is langzamerhand een derde wereldland geworden door het uitschot wat hier binnen is gehaald.

NEDERLAND IS NIET VOORBREID, RAMP NADERT...

Nederland bied alle mogelijkheden voor deze bevolkingsgroep om een goede toekomst op te bouwen die in land van herkomst doorgaans niet vanzelfsprekend is.En dit is wat nederland als dank krijgt voor z'n gastvrijheid. Wanneer houd onze regering eens het gevoerde beleid in deze kwestie tegen het licht en vraagt het zich af wat het de afgelopen jaren heeft opgeleverd. Ouders die hun kinderen niet de normen en waarden leren om als fatsoenlijke burgers te leven, verliezen het recht om mee te beslissen over wel of niet geven van hulp.
Terwijl ouderen wegkwijnen omdat er zogenaamd geen geld is voor goed zorg,zijn er miljarden aan constant mislukkende intergratie projecten uitgegeven.
..
Heb ik hiervoor 43 jaar lang gewerkt en belasting voor betaald. Ik kijk met spanning uit naar de komende landelijke verkiezingen. In de grote en middelgrote steden gedragen deze Turken en Marokkanen zich als een 'bezettingsmacht' -zo zeer ontwrichten zij wijken en buurten. Kan de overheid hiertegen nog iets ondernemen? Heel moeilijk! Een kritische grens is nl. overschreden, die ligt rond de 2,5%; zo kan een groep van '2500 jongeren' al een middelgrote stad van 100000 inw. 'eenvoudig in hun greep krijgen'.

...als de ouders niet mee willen werken gewoon een flinke boete of de kinder bijslag inhouden en de straffen hoger maken willen ze dan nog niet meewerken en ze hebben een dubbel paspoort er uit ermee dan gaan ze dat soort dingen maar doen in het land van herkomst maar nee dat durfen ze niet daar hebben ze geen gevangenissen die lijken op hotels net als hier.onze regering is een grote wasse neus grote bek en niks klaar spelen nog 10jaar zo doorgaan en wij nederlanders hebben niks meer in te brokkelen aanpassen wat is dat,,


Uitkeringen en kinderbijslag stoppen.Nederlands paspoort inleveren en het land uit.It's so simpel.Maar zolang we geregeerd worden door personene die alleen met hun volgende baantje bezig zijn veranderd er niets.Logisch dat de PVV zoveel stemmen trekt. Nederland gaat naar de klote,dankzij onze Regering,die er helemaal niets aan doet,zo doorgaan in DenHaag,geef deze crinminelen maar de vrijheid,zodat andere mensen , maar toe moeten kijken hoe we worden uitgejouwd, nagekeken e, ook nog eens lastig gevalen.Zeg je er iets van,dan moeten we onze kop houden,anders pakke we je zeggen ze. Voer voor dit soort knaapjes de dienstplicht weer in en dan heel goed aanpakken en "drillen" tot ze het eindelijk begrijpen. Willen ze niet... dan hun Nederlandse paspoort afpakken en terugsturen.Pak de ouders aan,ook zijn ze volbloed Nederlands en hebben die geen geld.. thuis staan vaak dure art. zoals breedbeeld tv's, dure geluidsinstallaties en andere luxe art. pak dit alles af, ook de auto('s) brengt geld op. Dan gaan ouders we mee werken.Regering PAK DIT TUIG AAN. ...Als de criminelen een dubbele paspoort hebben gewoon het land uitzetten.Er moet een wetswijziging komen die dit mogelijk moet maken. Laten de ouders opdraaien voor alle schade die jongeren berokkenen, immers ouders zijn nog altijd verantwoordelijk voor jongeren onder 21jaar. Het komt in feite hier op neer dat Nederland word geregeerd door de crimineeltjes en hun familie!Al die wetten die er bestaan zijn er dus niet voor deze mensen,nou dan kunnen we dus de wet aan de laars lappen als zij dat ook mogen of niet? Wie heeft het nou eigenlijk voor het zeggen om zich aan de wet te houden?Minister Hirsch ballin of die familie en hun kroost ?Te gek voor woorden.Juist door dat lakse optreden provoceer je gewoon die criminelen en hun ouders om door te gaan!Je schept een precedent hiermee ....Houd het in van salarais/uitkering desnoods min.¤25 p.mnd dan weet je niet hoe snel ze dan reageren. Als het om de centjes gaan dan kunnen ze ineens NL spreken en verstaan.
Heel simpel: Hebben deze knapen en hun ouders twee paspoorten? Dan neem je het Nederlandse in! Vervolgens weiger je een verblijfsvergunning omdat deze "heren" te vaak in contact zijn geweest met politie en tenslotte gooi je ze op het eerste het beste vliegtuig terug naar het land van afkomst! Wilders gaat winnen, als het dan maar niet te laat is, want met dit soort berichten vrees ik steeds meer voor een burgeroorlog!

Gepost door: Ilona | 19-05-09

Turkse en Marokkanse militanten Nederland is langzamerhand een derde wereldland geworden door het uitschot wat hier binnen is gehaald.

Nederland bied alle mogelijkheden voor deze bevolkingsgroep om een goede toekomst op te bouwen die in land van herkomst doorgaans niet vanzelfsprekend is.En dit is wat nederland als dank krijgt voor z'n gastvrijheid. Wanneer houd onze regering eens het gevoerde beleid in deze kwestie tegen het licht en vraagt het zich af wat het de afgelopen jaren heeft opgeleverd. Ouders die hun kinderen niet de normen en waarden leren om als fatsoenlijke burgers te leven, verliezen het recht om mee te beslissen over wel of niet geven van hulp.
Terwijl ouderen wegkwijnen omdat er zogenaamd geen geld is voor goed zorg,zijn er miljarden aan constant mislukkende intergratie projecten uitgegeven.
..
Heb ik hiervoor 43 jaar lang gewerkt en belasting voor betaald. Ik kijk met spanning uit naar de komende landelijke verkiezingen. In de grote en middelgrote steden gedragen deze Turken en Marokkanen zich als een 'bezettingsmacht' -zo zeer ontwrichten zij wijken en buurten. Kan de overheid hiertegen nog iets ondernemen? Heel moeilijk! Een kritische grens is nl. overschreden, die ligt rond de 2,5%; zo kan een groep van '2500 jongeren' al een middelgrote stad van 100000 inw. 'eenvoudig in hun greep krijgen'.

...als de ouders niet mee willen werken gewoon een flinke boete of de kinder bijslag inhouden en de straffen hoger maken willen ze dan nog niet meewerken en ze hebben een dubbel paspoort er uit ermee dan gaan ze dat soort dingen maar doen in het land van herkomst maar nee dat durfen ze niet daar hebben ze geen gevangenissen die lijken op hotels net als hier.onze regering is een grote wasse neus grote bek en niks klaar spelen nog 10jaar zo doorgaan en wij nederlanders hebben niks meer in te brokkelen aanpassen wat is dat,,


Uitkeringen en kinderbijslag stoppen.Nederlands paspoort inleveren en het land uit.It's so simpel.Maar zolang we geregeerd worden door personene die alleen met hun volgende baantje bezig zijn veranderd er niets.Logisch dat de PVV zoveel stemmen trekt. Nederland gaat naar de klote,dankzij onze Regering,die er helemaal niets aan doet,zo doorgaan in DenHaag,geef deze crinminelen maar de vrijheid,zodat andere mensen , maar toe moeten kijken hoe we worden uitgejouwd, nagekeken e, ook nog eens lastig gevalen.Zeg je er iets van,dan moeten we onze kop houden,anders pakke we je zeggen ze. Voer voor dit soort knaapjes de dienstplicht weer in en dan heel goed aanpakken en "drillen" tot ze het eindelijk begrijpen. Willen ze niet... dan hun Nederlandse paspoort afpakken en terugsturen.Pak de ouders aan,ook zijn ze volbloed Nederlands en hebben die geen geld.. thuis staan vaak dure art. zoals breedbeeld tv's, dure geluidsinstallaties en andere luxe art. pak dit alles af, ook de auto('s) brengt geld op. Dan gaan ouders we mee werken.Regering PAK DIT TUIG AAN. ...Als de criminelen een dubbele paspoort hebben gewoon het land uitzetten.Er moet een wetswijziging komen die dit mogelijk moet maken. Laten de ouders opdraaien voor alle schade die jongeren berokkenen, immers ouders zijn nog altijd verantwoordelijk voor jongeren onder 21jaar. Het komt in feite hier op neer dat Nederland word geregeerd door de crimineeltjes en hun familie!Al die wetten die er bestaan zijn er dus niet voor deze mensen,nou dan kunnen we dus de wet aan de laars lappen als zij dat ook mogen of niet? Wie heeft het nou eigenlijk voor het zeggen om zich aan de wet te houden?Minister Hirsch ballin of die familie en hun kroost ?Te gek voor woorden.Juist door dat lakse optreden provoceer je gewoon die criminelen en hun ouders om door te gaan!Je schept een precedent hiermee ....Houd het in van salarais/uitkering desnoods min.¤25 p.mnd dan weet je niet hoe snel ze dan reageren. Als het om de centjes gaan dan kunnen ze ineens NL spreken en verstaan.
Heel simpel: Hebben deze knapen en hun ouders twee paspoorten? Dan neem je het Nederlandse in! Vervolgens weiger je een verblijfsvergunning omdat deze "heren" te vaak in contact zijn geweest met politie en tenslotte gooi je ze op het eerste het beste vliegtuig terug naar het land van afkomst! Wilders gaat winnen, als het dan maar niet te laat is, want met dit soort berichten vrees ik steeds meer voor een burgeroorlog!

Gepost door: Ilona | 19-05-09

Het is jammer genoeg niet alleen in Nederland zo, maar over heel Europa.

Hier werden pas (stond vandaag in de krant) twee oudjes in een rusthuis veroordeeld tot één maand cel met uitstel en een boete omdat ze tegen een zwarte poetsvrouw "warte kakker" gezegd hadden.

Ik weet zelfs niet welk woord ze racistisch vonden 'zwart'?? Dat was ze toch? En kakker, ja zeg! Hoe vaak zegt iemand dat niet? Het hangt er dus enkel van af tegen wie je het zegt.

Ons mogen ze uitschelden voor hoeren, roze varkens, racisten en mestkevers. En tegenwoordig is 'nationalist' zowat het ergste scheldwoord dat er bestaat, maar niet voor iedereen natuurlijk, want ETA, IRA en zelfs de president van Venezuela ... dat zijn voor links de goeie nationalisten (want die vermoorden mensen) wij, die de strijd met het woord voeren, zijn de slechteriken.

Gepost door: Janice | 19-05-09

De commentaren zijn gesloten.