23-10-06

Verhofstadt liegt! Liegt! Liegt!!!

N_060908_Verhofstadt_b

Eurostat is het statistische bureau van de EU. Het bestaat onder die naam sedert 1959 en is gehuisvest even buiten Luxemburg-stad in het Groothertogdom. Eurostat is binnen de Europese Commissie en in samenwerking met het Comité voor statistische informatie belast met de uitvoering van het communautaire statistische programma. Dat behelst de ontwikkeling van een geheel van normen en methoden en technieken voor de productie van onpartijdige, betrouwbare, relevante en kosteneffectieve statistieken en de verspreiding ervan ten behoeve van de diverse internationale instellingen, de regeringen van de lidstaten, de sociale en economische factoren, de academische kringen en het grote publiek.

Eurostat dient te streven naar onpartijdigheid, betrouwbaarheid, relevantie, kosteneffectiviteit, statistische geheimhouding en doorzichtigheid.

En wat zegt dit onpartijdige en betrouwbare Eurostat? Dat de begroting van 2005 dat met een positief saldo door Verhofstadt aan ons werd voorgelegd niet klopt. De begroting van vorig jaar klopt niet omdat er weer eens werd gefoefeld.
Ondanks de verkoop (en terughuren) van Belgisch patrimonium, ondanks het overnemen van pensioenfondsen en ondanks Vlaanderen het dubbele bijdraagt van Wallonië en Brussel is er een deficit van 2,4% op de begroting van 2005. En waarom kon Verhofstadt de begroting laten kloppen? Omdat hij verliesposten zoals de NMBS-schuld van 7,4 miljard euro niet heeft opgenomen in de balans.

De volgende begroting zal er nog erger uitzien. Behalve de verkoop van de ambassade in Tokio mochten andere gebouwen niet verkocht worden. De regering werd teruggefloten door de Raad van State.
Nu komt de bevolking aan de beurt. Eerst van de daken schreeuwen dat de rechtstreekse belastingen werden verminderd, maar anderzijds belastingen en veel te hoge BTW tarieven en accijnzen heffen op alles en nog wat.
Het enige wat nog kan verkocht worden is het paleis in Laken, maar laat de koninklijke familie het dan maar met eigen middelen terughuren.


Verhofstadt liegt – liegt – liegt!!! (KLIK HIER)

15:55 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Verhofstadt liegt Vergeleken met Verhofstadt waren Tindemans, Martens en Dehaene koorknapen!

Gepost door: Metten | 24-10-06

VLD Ik heb al jaren geroepen,kijk uit voor VLD wat staat voor vuile leugenaars en dieven.

De mensen willen gekloot worden en kiezen voor zo'n gedrochten .Waarom toch.
Mensen word eindelijk wakker en geef die VLD en Sosse en schop onder de kont,weg met die vuiligheid die heel Belgié naar de kloten helpen.
De toekomstige regering mag zich aan een zeer diepe put verwachten en wees zeker dat zogezegd zilverfonds daar steekt geen cent in,dat hebben de VLD en SOSSE al lang op gesoepeert.

Net zoals ze de pensioenkassen van de spoorwegen en belgacom hebben leeggemaakt en dan komen ze zeveren dat er geen geld is voor de sociale voorzieningen.
De motte heeft zijn naam niet gestolen hij heeft inderdaad ne mottige smoel net als die andere bende leugenaars.

frans

Gepost door: frans | 24-10-06

verhofdstand liegt natuurlijk waarom zou turkije in toetreden als zijn
overbevolking tegen de toetreding is
en zelf wij hebben zonder turks cyprus
het grieks cyprus toegestem en zonder te
toesteming van turkije hebben we ook bulgarie en romanie en griekenland bij
als turkije toetreed zal antal landen
afhakken van de eu
dat is simpel

Gepost door: muckiba | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.