" />

27-10-06

PETER PAN

Lfirstmedium

Gisteravond was ik uitgenodigd op de première van Peter Pan in de Antwerpse Stadsschouwburg. Samen met de familie hebben we een heerlijke avond gehad. Een spannende musical en prachtige decors vol piraten, moedige ‘wilde’ jongens, elfjes en natuurlijk Kapitein Haak. Een rol op het lijf geschreven voor Karel Deruwe. Ook Luc Caals – als Smee – de rechterhand van Kapitein Haak – leek zo weggelopen uit de tekenfilm van Walt Disney.
Peter Pan werd prachtig vertolkt door Aaron Wade die lustig door het decor vloog samen met Tinkelbel (Priske Dehandschutter) die in haar rol als het eigenzinnige elfje niet kon verbeterd worden.

Vooraleer de voorstelling begon liep ik pardoes Filip Dewinter met zijn familie tegen het lijf.
Dat Hemmerechts dan nog maar eens durft beweren dat het Vlaams Belang het theater, kunst en cultuur geen warm hart toedraagt. Het is bijzonder ergerlijk wanneer je die mensen, die zich intellectuelen durven noemen, dingen hoort beweren die volledig uit de lucht gegrepen zijn.
Onze dochter heeft acht jaar bij het Ballet van Vlaanderen gedanst, ik weet hoe moeilijk die wereld het heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze verdienen onze steun, niet alleen met hart en ziel, maar ook financieel.
In ieder geval heeft groot en vooral klein een onvergetelijke avond beleefd en ik hoop dat de voorstelling veel succes mag hebben.

11:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hypocriete VB'rs Wat het VB officieel en in publiek verklaart is inderdaad niet hetzelfde als wat ze stiekem uitvoeren. Denk maar bv aan Guido Tastenhoye die op zijn eentje eens rap een stel illegale Kazachstanen wilde regulariseren. Jullie programma doorstaat nooit de toets van de realiteit, dat is nou net jullie grote probleem. Nu moeten de mensen dat nog doorkrijgen en het VB-huizeke zakt in elkaar, nog sneller dan de WTC-torens.

Gepost door: Joe Pollepel | 27-10-06

Stiekem??? Ik denk niet dat je tussen ongeveer 1500 aanwezigen stiekem kunt rondlopen. Ik misschien wel, maar Filip Dewinter zeker niet. Dus snap ik niet goed wat je daarmee bedoelt, zeker niet wanneer ik het hier op mijn blog schrijf.
Dat Guido heeft gepleit om die familie te regulariseren, die al zoveel jaren aan het lijntje werd gehouden door de overheid, is correct.
Ik sta daar, net zoals hij, achter. Het gaat om een familie die volledig is geïntegreerd en om het wat duidelijker te maken, 'Vlaming onder de Vlamingen' is geworden. En dat is eveneens de mening van Filip Dewinter.
Bovendien vind ik dat heel wat 'illegalen' die al zes of zeven jaar(of langer) wachten op een uitspraak heel wat beter geïntegreerd zijn dan sommige 'Belgen' die weigeren te integreren of zelfs maar de taal te leren.
Ik denk dat je eens wat beter moet luisteren naar wat wij vertellen, inplaats van de luisteren naar extreem links die ons dingen verwijten die helemaal niet kloppen. Waar we wel tegen zijn is het regulariseren van georganiseerde chantage. Illegalen die kerken bezetten o.a. om dan massaal geregulariseerd te worden door Dewael. Dat geeft uiteraard een aanzuigeffect. Spanje kan erover meepraten...
Bovendien pleiten wij voor een beter en vooral sneller asielbeleid. Wanneer het niet om politieke vluchtelingen gaat moeten terug naar het land van herkomst en dit binnen een termijn van drie maanden.
Asielzoekers mogen ook geen aanspraak maken op sociale woningen. Er zijn er al tekort, dus moeten ze ondergebracht worden in asielcentra. En wanneer de procedure sneller verloopt dan zullen er ook geen propvolle centra zijn.
Ons programma zal de toets zeer zeker doorstaan, zelfs vreemdelingen die de moeite doen om het te lezen en goed te luisteren naar wat wij zeggen, staan aan onze kant. (Panorama vlak na de verkiezingen niet gezien misschien?)
Bovendien zou ik maar eens goed op de nieuwe wetsvoorstellen letten. Waar denk je dat ze de mosterd vandaan halen?

Als je echt interesse hebt om te weten waar we tegen zijn lees dan dit hier:

http://www.senegalaisement.com/senegal/venir_en_france.php

Gepost door: Janice | 28-10-06

Mats en Olaf Ik vond de wilde jongens(tweeling) Mats en Olaf héél goed vertolkt door Brent Pannier en Michiel De Meyer. Ook de kostuums die ze droegen waren orgineel en identiek. Bravo !!

Gepost door: Jasper | 08-01-07

De commentaren zijn gesloten.