23-11-06

'Islam-extremisme leidt tot Derde Wereldoorlog'

Als er niet snel een manier wordt gevonden om het islam-extremisme in te dammen, is een Derde Wereldoorlog onvermijdelijk. Zegt GENERAAL JOHN ABIZAÏD, de bevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten in het Midden-Oosten.

150px-John_Abizaid

Tijdens een lezing op Harvard in het Amerikaanse Cambridge vergeleek Abizaid de groei van het aantal radicale groeperingen met de opkomst van het fascisme in de jaren twintig en dertig in Europa.

CAMBRIGDE - Als de wereld geen manier vindt om de opkomst van het islamitische extremisme in te dammen, is een Derde Wereldoorlog onvermijdelijk. Deze waarschuwing uitte de Amerikaanse topcommandant in het Midden-Oosten, generaal John Abizaid, vrijdag tijdens een lezing op de Harvard-universiteit in het Amerikaanse Cambridge.

Al-Sadr-aanhangers_200

Aanhangers van de radicale geestelijke Moqtada al Sadr

VS-generaal: Abizaid vergeleek de groei van militante ideologieën, zoals de macht achter het terreurnetwerk al-Qaeda, met de opkomst van het fascisme in de jaren twintig en dertig in Europa die leidde tot de Tweede Wereldoorlog.

LEES HIER VOLLEDIG ARTIKEL

21:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

WO III Korrektie:
De tweede WO is ontstaan in het klimaat van de grote ekonomische krisis na de eerste wereldoorlog en uit de frustratie van Nationalistisch Duitsland na het vernederend verdrag van Versaille op 11.11.1918.
De tweede wereldoorlog was definitief gestart na het onderonsje van Stalin met Hitler om Polen te verdelen en de onmacht van de westerse mogendheden tot konstruktief onderhandelen.

Gepost door: Ruzgar | 26-11-06

Islam Extremisme Hoe zit het met Joods Extremisme? Eerst mogen Islamieten de kastanjes uit het vuur halen en nu de Christenen. Ze hebben eindelijk hun gelijk gehaald (de staat Israel) en nu moorden ze zelf kinderen en vrouwen uit... begrijpen wie begrijpen kan. En dat voor een moreel superieur volk.
[url=www.ifamericansknew.org]Link[/url]
Jeruzalem is een stad in Alaska.

Gepost door: Franklin Piens | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.